Ο Κωνσταντινέας έχει βγει απόψε στον Προγναθισμό και γκαρίζει πάλι. Και δεν καταλαβαίνω και τί λέει να πούμε... χι χατς σαλάγα τα...
BrazHlias (20-09-16)
Αν και δεν ειμαι μπασκετικος,
γενικοτερα το μπασκετ εχει μια ποιοτητα στην Ελλαδα.
Αν εξαιρεσουμε τον τρακη ακομα και οι παραγοντες κρατανε επιπεδο.
Με τη πιθανοτητα να λεω μαλακιες,
ο Διαμαντιδης ηταν ενας τακτικα τελειος παικτης, με σταθερη αποδοση,
ενω ο Σπανουλης ειναι καθαρο ταλεντο που αν ειχε μαθει μπασκετ στην Αμερικα επαιζε ανετα NBA.
Προφανως και οι 2 απιστευτοι παικτες.
Rena (21-09-16)
Εμετικό σκίτσο του Ζωίδη (υπάλληλος Goal News και Sdna) με αφορμή την ανανέωση συμβολαίου του Μπεργκ. Στο facebook μάλιστα που έφαγε κράξιμο όπως είναι φυσικό αντί να πει ότι έκανε μαλακία ή να εξηγήσει "τί εννοεί ο ποιητής" πουλάει ειρωνεία και μαγκιά.
Δεν βλεπω κατι κακο. Αν δεν ελεγες πως δουλευει στην Sdna θα ελεγα πως σατιριζει τους βαζελους, αφου τους δειχνει να ονειρευονται το τελος του Ολυμπιακου και κουπες. Οτι ονειρευονται εδω και εικοσι χρονια δηλαδη.
Δεν νομιζω πως κανεις Ολυμπιακος επαθε εμφραγμα επειδη ανανεωσε ο μπεργκ στην παναθα.
Rena (24-09-16)
Ο βάζελος λέει διαμαρτύρεται για μια φάση στο 43' η οποία ειναι οριακή, απο το 1 εώς το 43, και απο το 45 εώς το 90' δεν υπαρχει αγώνας... Χαχαχα αυριο πεθαίνω για εξώφυλλο βάζελοφυλλάδας...!!! Τρέμει όλη η Ευρώπη την ομάδαρε σας, να και η θελτα που θα παίξετε την Πέμπτη σας τρέμει κι αυτη, μην κοιτάτε που κρύβουν λόγια...![]()
Δεν έπαιξε σαν "Πανατιναικος"...
0-0 πουσταραδες
Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
τι εγινε γατακια;παπαλα η ομαδαρα;
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Πουτανικος
Αρχίδια ομάδα ο βάζελος,απέναντι σε σοβαρη άμυνα και λίγο καλύτερη επίθεση απο του Παναιτωλικού,που ήταν για τα μπάζα,δεν σταυρώνει βαθμό...
Sent from my Galaxy S7 Edge
Παναθηναϊκός είναι ρε παιδιά. Σπάνια μας απογοητεύει. Αύριο 3- 0 με γκολ φορτουνη (το δεύτερο ) και πρωτάθλημα τελος πάλι για φέτος
Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ε δεν πειράζει μωρε, θα μετρήσει την επόμενη φορά που θα παίξουν με την θελτα, εκει θα δείξουν τι πραγματικα μεγαλη ομαδαρα ειναι...
Πλάκα-πλάκα στο τέλος θα πρέπει να έρχονται οι διαιτητές με τα πούλμαν, σου λεει δεν μπα να εισαι και ο κολινα, μια φορα αν σφυριξεις λάθος και δη σε αγωνα βαζελου, θα φεύγεις και θα ερχεται ο επομενος... Ετσι θα παίζεται το 50-50 δίκαια και αντικειμενικά...
Όταν βλέπω τον βαζελο να τα ρίχνει όλα στην διαιτησία χαίρομαι πολυ. Δείχνει ότι δεν έχουν όρεξη να φτιάξουν ομάδα.
Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Gtakis (25-09-16)
Σε ολες τις ομαδες υπαρχει η ευρεση ηλιθιων δικαιολογιων,
μετα απο καποια ηττα για να προστατεψουν τους παικταραδες και τη προεδραρα,
αλλα στον βαζελο εχουν ξεφυγει.
Bookmarks