differance (31-05-16)
αυτος ειναι ο τρακης.πουστρακος.αν εχεις τα αρχιδια πες στα στα ισα και οχι να λες συγχαρητηρια στην πορτα μαλακα.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
differance (31-05-16)
Καλσσική περίπτωση πουστράκου και πουτανόβιου. Οταν έχεις σετ ΠΑΠΑΡΙΑ και απλώνεις το χέρι να δώσεις συγχαρητήρια, ΓΕΛΟΙΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ, κρατάς αυτή τη στάση και μπρος και πίσω από την πλάτη του άλλου. Αν πίστευες ότι αδικήθηκες όπως αναφέρει το φερέφωνό σου, ιδιοκτησίας σου, άρα φωνή σου, και είσαι ΑΝΤΡΑΣ, ΔΕΝ πας να συγχαρείς αυτό που σε "λήστεψε". Αλλά όταν είσαι ΠΟΥΣΤΗΣ και γιος ΚΑΡΓΙΑΣ, αυτά κάνεις. Είσαι ότι πιο γλιτσώδες και αηδιαστικό έχει ξεβράσει το ανθρώπινο είδος.
Πάρε και το φλόκι του Σπανούλαρου στα αυτιά. 400 ευρώ πρόστιμο...
There is a Dude in town
BrazHlias (01-06-16), differance (31-05-16), estai (31-05-16), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (01-06-16), Paneas (31-05-16), Red Sting (31-05-16)
ΔΕίτε δήλωση που έκανε ο Τράκης....
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
"Ήταν κλωτσιά στ' αρχίδια" λέει... Ποιός τα'χασε για να τα βρεις εσύ;
Σοβαρα;;;Και δεν εχω δει ακομη αυτο το μνημειο μεγαλοπρεπειας και ανωτεροτητας 3 δευτερολεπτων;
τι να πει μωρε και η τζουλια μπαρκα του μπασκετ...
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Άρτζυ και του χρόνου. Αυτά ειναι
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Νομιζω ειναι η καλυτερη δυνατη λυση για τον παναθηναικο. Με το μπατζετ που διαθετουν και αν δεν εχουν προβλημα οι παιχτες με τον μποχου θα φτιαξει σκληρη ομαδα και παλι.
Απλα χρειαζονται δυο μεταγραφες απο το πανω ραφι ( ενα γκαρντ και ενα σεντερ) και χτυπανε ανετα πλει οφ ευρωλιγκας.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
chainsaw (01-06-16)
Και ειχαν το θρασσος πριν τους τελικους του 2013 να βγαζουν απο τη φυλλαδα τους βρωμες για την ομαδα του Ολυμπιακου. Οταν οι ιδιοι το περασμενο καλοκαιρι που του εκαναν προταση, ζητησαν να μπει συγκεκριμενος ορος, σε περιπτωση που πιαστει ντοπαρισμενος. Αρα κατι ηξεραν για τον παιχτη...Ο Λάσμε "πιάστηκε" θετικός σε απαγορευμένες ουσίες
Επιμέλεια: Αναστάσης ΚαραμουσαδάκηςΔημοσίευση: 28 Ιουν. 2016 22:49
Σε περιπέτειες φαίνεται να μπαίνει και πάλι ο Στέφαν Λάσμε, ο οποίος βρέθηκε ξανά θετικός σε χρήση απαγορευμένων ουσιών. Βαριά τιμωρία περιμένει τον Γκαμπονέζο
Τα πράγματα δεν φαίνεται να πηγαίνουν καλά για τον Στέφαν Λάσμε, ο οποίος πριν λίγες εβδομάδες είχε βρεθεί θετικός σε χρήση απαγορευμένων ουσιών σε έλεγχο που του έγινε πριν από παιχνίδι με την Καρσίγιακα, όμως οι περιπέτειες δεν σταματούν εκεί για τον άλλοτε παίκτη του Παναθηναϊκού.
Όπως μεταδίδουν τούρκικα ΜΜΕ, ο Γκαμπονέζος σέντερ "πιάστηκε" εκ νέου να έχει κάνει χρήση απαγορευμένων ουσιών σε δείγμα που έδωσε πριν τον τέταρτο ημιτελικό της TBL με την Φενέρμπαχτσε. Τα... ατοπήματα του Λάσμε αναμένεται να τα πληρώσει ακριβά, καθώς η τιμωρία του μπορεί να φτάσει ακόμα και τους έξι μήνες αποκλεισμού.
Όπως γίνεται αντιληπτό γι' ακόμα μία φορά ο φόβος του Παναθηναϊκού που ήθελε να βάλει συγκεκριμένο όρο στο συμβόλαιο του Στεφάν Λάσμε το περσινό καλοκαίρι επιβεβαιώθηκε και οι εξελίξεις στην γειτονική χώρα δικαιώνουν απόλυτα τους “πράσινους” για την επιλογή τους.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Να πάει να γαμηθεί και αυτός και ο ΠΑΟ και η Φενέρ.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Ακόμα έχουν μπουκωμένο στόμα αυτοί..η που...α αυτή θα τους μείνει μια ζωη...γεια σου ρε Μπιλαρε..
ΑΥΤΟ το απροσδιορίστου φύλου, πράμα, θα φοράει την αλογοτροφή φέτος...πρώτη φορά που τον (την) είδα, νόμιζα πως ο ζελεδένιος έκλεισε μεταγραφή παίκτριας μπάσκετ ή κάτι τέτοιο. Πολύ άσχημη γκόμενα ο τύπος...
κάτι τέτοια βλέπει ο Βαγγέλιος και δεν βάζει το χέρι στην πούγγα...
There is a Dude in town
ynwa96 (29-06-16)
differance (29-06-16)
Ανακοινώθηκε ο Σινγκλτον και όπου να ναι ανακοινωνεται κι ο Μάικ Τζέιμς. Δυναμώνει ο βαζελος σημαντικά. Όχι τόσο με τον καθυστερημένο τον Τζέιμς, αλλά ο Σινγκλτον είναι λίρα 100.
Ο Παναθηναϊκός έχασε τον Διαμαντίδη. Και αυτό το κενό δύσκολα θα το αναπληρώσει, όσο και να δυναμώσει.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Bookmarks