Τέλος και το κυπελλάκι για την Μπανάθα. Ο Βλαχοδήμος παιχταράς, δεν ντρίμπλαρε ούτε κουτσή χελώνα σήμερα.
ΥΓ. Τους κράζουν στο Sport24 Radio για τα χάλια τους.
Πούλο....
Τέλος και το κυπελλάκι για την Μπανάθα. Ο Βλαχοδήμος παιχταράς, δεν ντρίμπλαρε ούτε κουτσή χελώνα σήμερα.
ΥΓ. Τους κράζουν στο Sport24 Radio για τα χάλια τους.
ΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ
Sent from my iPhone using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Τώρα λένε ότι έχουν σοβαρό αγωνιστικό πρόβλημα και το ποδοσφαιρικό τμήμα είναι παραμελημένο. Κατά τ' άλλα υπάρχει παράγκα.
το αναποδο πλαγιο που δωθηκε στο 32 φταιει για τον αποκλεισμο να υποβιβαστει ο ολυμπιακος παραυτα
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
να βγει ο αρχιδογιαννακης στο τηλ να πει τι εφταιξε πως ο ολυμπιακος εστησε την πλεκτανη του αποκλεισμου
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
BrazHlias (10-02-16), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (11-02-16), panahs7 (10-02-16), Paneas (10-02-16), voskos_7 (11-02-16)
εν τω μεταξυ, στο πρωτο ημιχρονο ειδα φαση με κεφαλια του κλωναριδη που ηταν ξεκαθαρο οφ σαιτ και ο εποπτης το αφησε. Ασχετο που δεν μπηκε το γκολ.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Paneas (10-02-16)
giovanni#10 (11-02-16), Gtakis (10-02-16), voskos_7 (11-02-16)
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
BrazHlias (11-02-16), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (11-02-16), voskos_7 (11-02-16)
αχαχαχαχα
σε ματς χρονιας, τοσο λιγοι.
Εντωμεταξύ ο Ατρόμητος στο τέλος μου έδινε την εντύπωση ότι τα είχε φτύσει και έδινε χώρους. Αλλά είχανε κάτι Βλαχοδήμους και κάτι σου'πα μου πες εκεί οι βάζελοι. Ούτε μια ενέργεια της προκοπής να βάλουν ένα γκολ να πάρουν την πρόκριση.
Με τετοια διοικηση ποιος παιχτης να παιξει; Μονο ο Μπουμαλ απέδιδε αμεςα αλλα τραυματίστηκε . Τωρα οι αλλοι προφανως θελουν χρονο.
Αλλα ξαναλεω... Οταν η διοικηση σου κλαίγεται ετσι κ βλεπει φαντάσματα βρισκεις κι εσυ μια χαρα φαντάσματα. "Δε φταίμε εμεις , μας αδικούν " ή "γιατι να προσπαθήσουμε αφου θα μα σφάξουν "
Sent from my iPhone using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Παίζουν και με σύστημα τελείως του κώλου μωρέ. Ούτε στο προ όταν κάνουμε πειράματα δεν κάνουμε τέτοιες μαλακίες. Βάζει ο τύπος τον Κλωναρίδη σέντερ φορ στο προηγούμενο ματς και του βγαίνει μάπα και κάνει το ίδιο και σήμερα και θυμάται το Μπεργκ στο 70. Ε άντε γειάααα θες και κύπελλο ρε καραφλέτα μετά.
Τα πιάσανε τα μπαλάκια, να ζήσουμε να τους θυμόμαστε και στα δικά τους και οι άλλοι δύο...
Χαρά στο κουράγιο σας, που και το βλέπετε και το αναλύετε με αγωνιστικά κριτήρια...
![]()
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
—John Lennon
ξεφτιλισμενοι,ανικανοι,γελοιοι,ανυπαρκτοι,γλοιωδει ς.απλα παναθηναικοι.
αλλη μια χρυση σελιδα στην ιστορια της ομαδας που προσφερει αφθονο γελιο
σε ολοκληρο τον κοσμο.ο περιοδευων θιασος περασε απο το περιστερι για μια
ακομα παρασταση του και οποιος την εχασε απλα....εχασε.
μιλαμε για ομαδα μπουρδελο σε ολα τα επιπεδα.
αντε γαμηθειτε τωρα μαλακες και καθηστε στον καναπε.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
celticfrost (11-02-16)
Τωρα ρε Μαρινακη σου παει η καρδια να διεκδικησεις τρακοσια χιλιαρικα για τον κριστιανο βλαχοδη; Σου παει η καρδια;![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Bookmarks