Εγώ πάλι άλλη απορία έχω... τι επιχείρημα είναι το "δέκα με έναν ρε μουνιά"; Δηλαδή αν ήταν ένας με έναν θα ήταν αποδεκτή η επίθεση; Ώρες ώρες ειλικρινά απορώ πως διάολο σκέφτονται στον πλανήτη Ελλάδα..
Eπειδη χεστηκε πανω του, καπως πρεπει να δικαιολογησει τον ανδρισμο του και το γυρναει στην αριθμητικη.
Ok, εμένα ντρέπομαι αλλά μου αρέσει ο Βλαχοδήμος. Οπως ντρεπόμουν αλλά μου άρεσε το Μπερβερυ χιλς![]()
εβλεπα στη νοβα ρεπορταζ για τους αγωνες που απομενουν αυτη την αγωνιστικη.καποια στγμη εφτασε και
στο ρεπορταζτου φλωρου.βγαινει λοιπον στη καμερα να μιλησει μια αδερφη που εχουν για παικτη ονοματι
σταικος το επωνυμο (ουτε καν τον ηξερα).και τι λεει ο παπαρας;(παιζουν με την καλλονη ετσι;)
"ειναι ενα δυσκολο παιχνιδι με μια δυσκολη ομαδα αλλα θα το παλεψουμε"....
ρε βλακα στο ζελα παιζεις.αντιπαλος με τον κατιμα.και το λες δυσκολο;οι παλαιμαχοι θα επρεπε να σου
πετανε γιαουρτια τωρα και ο προεδρος να σε διωξει.αν βγει ποτε παικτης μας και αποκαλεσει τετοιο
παιχνιδι δυσκολο θα ειναι χαλαρα για σουτ απο την ομαδα γιατι δεν θα ξερει τι σημαινει η φανελλα που θα φοραει
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Παρεμπιπτόντως, είχα δει τον παίκτη πριν από 3 χρόνια και σε σχέση με τους λοιπούς τις φουρνιάς του, ήταν μία κλάση μόνος του, μακράν του δευτέρου.
Είναι κόφτης και τότε ήταν μάλιστα και πολύ καλός. Δεν μπορώ να γνωρίζω την εξέλιξή του, αλλά μπορώ να καταλάβω γιατί δεν προωθήθηκε νωρίτερα.
Στο θέμα μας, όταν όλοι οι φτασμένοι, έχουν ξεπατικώσει ό,τι κοινοτυπία έλεγε ο σταρ της δεκαετία του 60', δεν έχω την απαίτηση από ένα πρωτοεμφανιζόμενο παιδί, να πει "πού 'ν'τα, τα πουλάκια μου; - νά τα, τα πουλάκια μου!"...
"Το παιχνίδι, θα είναι δύσκολο γιατί ο αντίπαλος, θα είναι επικίνδυνος και η θέση του, στη βαθμολογία, είναι συμτωματική", "το παιχνίδι ξεκινάει από την ισοπαλία" και λοιπά, κλασσικά - εικονογραφημένα.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Tι έκαναν οι πισωγλέντηδες σήμερα?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Κερδισαν και θα ελεγα οτι επαιξαν καλα. Ο Μπουμαλ ηταν πολυ καλος, κ ο Νεστο εδειξε οκ παρα την απραξια
Στο μπασκετ επισης κερδισαν αν και επαιξαν σκατα
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
differance (11-01-16)
Ο μεστο μπορω να πω πως εκανε ενα μεστο παιχνιδι σημερα.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
differance (11-01-16), voskos_7 (12-01-16)
Δηλαδή, μπήκε άμεσα μέστο πνεύμα της ομάδας, θέλεις να πεις...
Μεστο δημοτικο σταδιο Μυτιληνης ο παο εκανε το καλυτερο φετινο του παιχνιδι.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Μεστου Αιγαίου πρόβαλε να δεις... Άντε να χαρεί κι ο Νικολογιάννης να μην είναι μεστο παράπονο.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Τον πήραν το Βλαχορονάλντο όντως;
Ναι. Θα γείρουν πιο μετά, όμως...
Ασάλιωτο!! 63-74 διπλό ο Ερ. Αστέρας στο ΟΑΚΑ. Τσο & Λο
Πο πο μια φούτσα.....
ΥΓ: Μόνο τον Γκιστ θα ήθελα από τον ζέλα...
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Θέλετε και Play Off ζώα...
τεχνητές αναπνοές Α1 ο βαζελος τα τελευταί χρόνια. Πολυκωλοφαρδες κληρώσεις κάθε χρόνο, στο Τσακ προκρίνεται στην β φαση
Γουσταρω που όλοι οι μασωνοι είχαν ξεσπαθωσει. Final4 φετος που ούτε ξυστά δεν έχει περάσει τα τελευταί πολλά χρόνια, πολύ εύκολο για τον Παναθηναϊκό ή σημερινή νίκη κλπ
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Πουτσα απ τ αδερφια μας αντε γεια
Sent from my iPhone using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
AIIZ (14-01-16)
Bookmarks