+6 μη μας κόβεις βαθμούς :P
Rena (26-10-15)
Tι κώλος είναι αυτός; Ποιά είναι η κυρία με το δερμάτινο παντελονάκι που κάθεται δίπλα στο τραβέλι τη Βραχάλη;
consigliere (26-10-15)
Du3lisT (25-10-15)
Αντί να τη βάλει φουλ ταημ στην εκπομπή μου έχει την βαζελοπατσαβούρα την άλλη. Μη σου πω και 10ρι να τη βάλει στη θέση του Ατζαγκούν πιο ελκυστικός θα είναι ο βάζελος.
ΥΓ: Απ' τα πιο βάρβαρα βασανιστήρια θα ήταν να υποχρεώσεις κάποιον να ακούει το Βαρούχα να απαγγέλει βιβλίο της Δημουλίδου (ή βάλτε όποια άλλη μεγάλη εγχώρια πένα θέλετε).
Τρέξτε ο Βασιλαράς θα κάνει φόνο!Έφυγα αρκετά πριν τελειώσει το πρώτο ημίχρονο στην Τούμπα. Και ΠΟΛΥ κάθισα. Αλλωστε μόνος μου οδήγησα 1000 χιλιόμετρα, από την τσέπη μου πλήρωσα τα πάντα και σε κανέναν δεν απολογούμαι για το αν θα δω και δεύτερο και τρίτο ημίχρονο. Δεν μου φταίει σε τίποτα η οικογένειά μου για να «φύγω» με ανακοπή από αυτούς τους αλήτες που κλέβουν χρόνια τώρα τις Κυριακές μας. Ούτε να πάω φυλακή.
XAXAXA
Sent from my iPhone using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Καλά λες, πως τους είχα για Χ εγώ. Άντε να φάνε και το δικό μας παπάρι τώρα κι αυτοί να τελειώνουμε με όλα τα ψέματα. Σήμερα τι λένε, ότι ο Μπάουγκ είναι παράρτημα του Ολυμπιακού ξέρω 'γω; Έχει πλάκα πάντως που το παίζουν ξαδερφάκια κι ο Ιβάν στην πουτανιά τους ξεκωλιάζει όποτε τους βρίσκει..
Πλήρωσες κι απ' την τσέπη σου μαλάκα! Σε γλεντάει κι ο Αλαφούζος! ΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑ
Έχω κλάσει στα γέλια. Διαβάζουν στον αέρα την ανακοίνωση του ΠΑΟ που διαμαρτύρεται ότι δεν έδωσαν πέναλτυ στο Μπεργκ. Στα καπάκια ζητάνε απ' το Βαρούχα να σχολιάσει τη φάση. Ο Βαρούχας σφίγγεται να βρει πέναλτυ στο Μπεργκ. Αρχίζει κάτι αυτιστικά "Ερμπ... ναι.. χμμ .. πιάνονται.. μπρρρ.. γκρρρ" και τελικά με βαριά καρδιά λέει "Καλώς συνεχίζεται το παιχνίδι". ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧ
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
τι διαιτησια εδω και οι ιδιοι οι βαζελοι παιζει να αναρωτιουνται πως ειναι μονο 6 βαθμους πισω απο τον ολυμπιακο τετοια εποχη![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Βλέπω τη βαζέλα να παίζει και αναρωτιέμαι τι δουλειά έχει τέτοια ομάδα στην πρώτη εθνική. Τραγική ομάδα, χρόνια τώρα ΚΛΕΒΕΙ στην κυριολεξία αποτελέσματα και μπάλα δεν λέει να παίξει με την καμία. Μέσα στο Καραισκάκης δεν το συζητώ για λιγότερα από 3 τεμάχια χαριστικά.
*το πρωτάθλημα έχει ήδη τελειώσει. Αυτό που έχει απομείνει και ΠΡΕΠΕΙ να κάνουμε είναι να τους ξεφτιλίσουμε μέσα και έξω. Να τους πετάξουμε τόσο έξω τα μάτια που να κυκλοφορούν με μπαστούνι τυφλού.
Bookmarks