Μουαχαχαχα χάνουν 1-0 στο 80' απ' τον Νιώνιο
Στο μπάσκετ τους γ@μήσαμε ό,τι είχαν και δεν είχαν. ΣΤο μπέιζμπολ λίγο υστερούμε αλλά εντάξε, μετά τα προκαταρκτικά θα έρθει και το κυρίως πιάτο.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Μουαχαχαχα χάνουν 1-0 στο 80' απ' τον Νιώνιο
Tον παίρνουνε από παντού
Τέλος, τον ήπιαν και πολύ φοβάμαι πως θα διώξουν τον Αναστασίου ρε γαμώτο..
Nikosgus (14-09-15)
Γιατί έτσι.. αφού ήταν τοπ προπονητής για τη σεζόν 2014-15
δεν καταλαβα γιατι πανηγυριζανε οι πανιωνιοι..τον ζελα νικησανε
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
voskos_7 (13-09-15)
Φέρτε μου ψηφοδέλτια να τον ψηφίσω ως προπονητή της χρονιάς πάλι... (π@#$@%$ δημοσιοκαφροι)
και προτάσεις από το βέλγιο για να απορρίψω
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Nikosgus (14-09-15)
Βγηκε ο παικταρας ο πρανιτς να πει οτι θα συνεχισουν τον αγωνα κοντρα στους διαιτητές και τα κακως κειμενα του ελληνικου ποδισφαιρου.
Δωστε κι αλλο σανο στα βαζελια,παει το κουτοχορτο σύννεφο.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
celticfrost (13-09-15)
Ο θεός ο Αναστασίου ειπε πως φάγανε γκολ απο ανύπαρκτο φάουλ![]()
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
voskos_7 (13-09-15)
Πριμ στους παίκτες του Πανιωνίου οι εισπράξεις από τα εισιτήρια
![]()
Ενθουσιασμός στον Πανιώνιο μετά τη σπουδαία νίκη επί του Παναθηναϊκού. Η διοίκηση ανακοίνωσε στους ποδοσφαιριστές ότι θα λάβουν όλα τα χρήματα από τις εισπράξεις των εισιτηρίων του αγώνα.
Η 3η αγωνιστική της Super League κύλησε με τον καλύτερο τρόπο για τον Πανιώνιο. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης νίκησε 1-0 τον Παναθηναϊκό, έπειτα από μια σοβαρή και μεστή εμφάνιση, χάρη στο γκολ που σημείωσε ο Τάσος Μπακασέτας.
Στην κυριακάτικη (13/9) αναμέτρηση στην Πλατεία "κόπηκαν" 2.700 εισιτήρια. Τα χρήματα από τις εισπράξεις, όπως είχε συμφωνηθεί πριν από το ματς, αν η ομάδα έφτανε στην επικράτηση, θα πήγαιναν όλα στους ποδοσφαιριστές.
Μετά το 1-0 επί των "πρασίνων", η διοίκηση ξεκαθάρισε στους παίκτες ότι θα τα λάβουν τα χρήματα αυτά, δηλαδή θα μοιραστούν 25.145 ευρώ, ως πριμ για τη μεγάλη επιτυχία.
Η ομάδα της Πλατείας έχει πανηγυρίσει "διπλό" στο Καυτανζόγλειο σε βάρος του Ηρακλή και σε συνδυασμό με την επικράτηση επί του ΠΑΟ έφτασε τους έξι βαθμούς στο πρωτάθλημα.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
Μετά το τέλος της αναμέτρησης με το τριφύλλι και αφού η ομάδα του είχε πάρει τη νίκη η κάμερα συνέλαβε τον Σπύρο Ρισβάνη να πανηγυρίζει λίγο πιο έντονα, να ξεσπάει και να χρησιμοποιεί και κάποια "γαλλικά".
Μάλιστα κατά την αποχώρηση του από το γήπεδο, σε μια κίνηση που δεν έδειξαν οι κάμερες, ο νεαρός αμυντικός δεν πήγε να πανηγυρίσει μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του αλλά κατευθυνόταν προς την πλευρά των πράσινων.
Ο Ρισβάνης δεν τα είχε φυσικά με όλους τους πρώην συμπαίκτες του, ούτε και με το τεχνικό επιτελείο του τριφυλλιού. Στην διάρκεια του αγώνα όμως και σε διάφορα μαρκαρισμάτα και κόρνερ προκλήθηκε από κάποιες κουβέντες που αντάλλαξε και για αυτό και ξέσπασε.
Ο Ρισβάνης όταν ρωτήθηκε μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό αν νιώθει δικαιωμένος για την επιλογή του να συνεχίσει στον Πανιώνιο, είπε: "Δεν έχω να αποδείξω κάτι στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Κάνω τη δουλειά μου και όποιος με πιστεύει, με πιστεύει. Συνεχίζω να κάνω αυτό που ξέρω καλά και οι απαντήσεις θα δοθούν στο τέλος. Δεν έχω στο μυαλό μου να νικάω τον Παναθηναϊκό".
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
—John Lennon
ειστε και πολυ μαλακες τελικα.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Παντως το να βλεπεις βαζελους μετα απο τετοιες αποτυχιες,
ειναι ανεκτιμητο.
Ας κοιταξουν σε τι κολπα τους εχει μπλεξει ο προεδρος τους,
με τι τυπους κανει δουλειες, και τι κερδιζει ο Παναθηναικος απο αυτες τις δουλειες,
και ας αφησουν τις κραυγες για διαιτησιες.
Ο αλλος εριξε ολοκληρη η ΑΕΚ, που ειναι και η ομαδα του, Γ' Εθνικη.
Δεν παραπονεθηκε ουτε ο Χατζιχρηστος.
Δεν ξερω γιατι να σταματησει στην ΑΕΚ και να μη συνεχισει και σε αλλες ομαδες,
που ειναι χωμενες στα χρεη.
Σας χαλαγε ο Βαρδινογιαννης βαζελακια
Καθιστε με τους Τρακηδες και τους Αλαφουζους τωρα,
ενω εμεις εχουμε γινει η Μπαρτσα του μπασκετ, και ασχολιομαστε με το αν θα παιξει ο Γκετσε.
Έμεινε λέει ο Αναστασίου στον πάγκο. Τον στηρίζουν. Οκ το χαίρομαι αλλά κάτι δεν μου κολλάει ρε παιδιά. Εντάξει έχει φάτσα λευκού τελλαρου ο Αλαφούζος και τον έχω ικανό για τα χειρότερα αλλά είναι ΤΟΣΟ ιλιθιοι πια? Ο κόσμος? δεν επαναστατεί? Η συμβαίνει κάτι άλλο που δεν το βλέπω εγώ?
Bookmarks