giovanni#10 (29-08-15)
Εύχομαι να πάρει πούλο γρήγορα ο Αναστασίου ,αν και μάλλον μας συμφέρει να τον έχουν στον πάγκο, αλλά είναι μακράν ο πιο αντιπαθητικός προπονητής που θυμάμαι τα τελευταία χρόνια. Μεγάλος κομπλεξικός, έχει ένα ύφος λες και του σκοτώσανε τη μάνα όταν δεν του αρέσει κάποια ερώτηση στις συνεντεύξεις, ποτέ δεν έχει πει "ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ" μετά από ήττα, και όποτε έρχεται στο Καραϊσκάκης το παίζει ύπουλα, του ήρθε ένα χάρτινο ποτηράκι κόκα κόλας (καταδικαστέο από εμένα εννοείται) και έκανε λες και του πετάξανε χειροβομβίδα, κυλιόταν στο πάτωμα πόση ώρα. Επίσης στο τελευταίο ματς εντός, όταν κερδίσαμε πέναλτυ, ενώ κανείς παίκτης του ΠΑΟ δεν έκανε μανούρα, αυτός τό παιζε ότι διαμαρτύρεται για να καθυστερήσει την εκτέλεση... 5 λεπτά περιμέναμε το βλαχόμαγκα να αφήσει το ματς να συνεχίσει. Και φυσικά όταν αργεί να εκτελεστεί το πέναλτυ υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να χαθεί (ειδικά αν το εκτελεί ο Μήτρογλου αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία). Γενικά δεν θα μου λέιψει καθόλου η ύπουλη βλαχομαγκιά του.
giovanni#10 (29-08-15)
Παρε ενα thanks για την τελευταια παρενθεση![]()
βλαχοι με την κακη εννοια ειναι ολοι στον ζελα.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
ΓΚΟΟΟΛ
H AΕΛΚ πάει για φούντο φέτος.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
εκανε προταση για τον μπεργκ ο παοκ.![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Faithful (31-08-15)
Και παιρνει Μπερμπατοφ.
Bγήκε ο πουστρ... εμμ ο Νικολογιάννης να γράψει άρθρο και να δώσει τα εύσημα στη διοίκηση του ποα επειδή δεν "ξεπούλησε Μπεργκ και Καρέλη" όπως έλεγαν κάποια "σενάρια επιστημονικής φαντασίας" τα οποία είχαν ξεκινήσει από "κάποιους τύπους που πουλάνε μιζέρια".
1. Γελάνε και τα τσιμέντα.
2. Οι τύποι που πουλάνε μιζέρια με σενάρια επιστημονικής φαντασίας, είναι ο ίδιος ο Νικολογιάννης και η συνομωταξία του. LOL;
3. Δεν κάνει καθόλου μπαμ ότι τέτοια άρθρα είναι γραμμή Αλαφούζου για να ξεπλύνει λίγο την ξεφτίλα απ' την Καμπάλα και το γεγονός ότι δεν έκανε άλλες μεταγραφές ενώ δεν έχει παίχτες σε πολλές θέσεις.
ΥΓ: Άλλες μαλακίες που έχει γράψει τον τελευταίο καιρο. "Δεν φοβάμαι αποκλεισμό από την Καμπάλα έτσι όπως την είδα". "Θέλω πρόκριση με πολλά γκολ". Και το καλύτερο για το τέλος!!!
"(Ιούλιο μήνα) Ο Παναθηναϊκός στα χαρτιά είναι μακράν καλύτερος, όπως έχει διαμορφωθεί το ρόστερ. Κανονικά, αυτό το πρωτάθλημα πρέπει να είναι δικό του. Αλλά είπαμε, στην Ελλάδα χωρίς ΕΠΟ, διαιτησία, Σούπερ Λίγκα δεν πας πουθενά. Είσαι τελειωμένος ακόμα και αν είσαι τρεις φορές καλύτερος..."
pirateeeeeee (02-09-15)
Το αντίστοιχο του Μπαλάφα σε πράσινη έκδοση είναι ο τύπος. Όλες οι ομάδες έχουν τους ΑΡΔογράφους τους.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Μην ασχολείστε, τα άτομα έχουν κάψει φλάντζα.
Σας γαμαω εγω προσωπικα βαζελια.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (03-09-15), The Dude (01-09-15)
BrazHlias (01-09-15), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (03-09-15)
Εγώ, όμως, θα προτιμούσα να τους γαμάει ομαδικά...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
τελευταια σεζον του διαμαντιδη φετος. Μακαρι το τελευταιο του ματς να ειναι μεσα στο σεφ και να φαει μια 30αρα στα μουτρα.
Διαμαντίδης: “Σταματάω το μπάσκετ”. Αποφασισμένος να κρεμάσει τα παπούτσια του ο αρχηγός του ΠΑΟ στο τέλος της σεζόν
Α)Που ειναι αυτη η κρεμαστρα που κρεμανε τα ρουχα τους οσοι σταματουν την αθλητικη καριερα?
Β)Γιατι ενω συνηθως κρεμανε τη φανελα,ο Διαμαντιδης θα κρεμασει τα παπουτσια?
Γ)Οταν βγαλει τα παπουτσια,θα κρεμαστουν και οι γυρω του απο τη δυσοσμια?
Δ)Οταν τελειωσει την καριερα του ο Χαρα θα κρεμαστει ο ιδιος?
Και τι ηθελες να πει, Ρενα; Κρεμαω τους αγκωνες μου;;;
Du3lisT (03-09-15), Red&White-Nick-7 (02-09-15), Rena (02-09-15)
Ανατητείται εκτελεστής βολών με δυνατούς αγκώνες για ομάδα μπάσκετ που βρίσκεται στην Αθήνα λόγω συνταξιοδότησης του υπάρχοντος ζωντανού. Αν ρίχνει ροχάλες, προσμετράται ως πλεονέκτημα.
There is a Dude in town
Bookmarks