celticfrost (03-05-15)
γαμω το μουνι που τον πεταγε τον γιαννακοπουλο
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
celticfrost (03-05-15)
Είδε τις δηλώσεις του Ιβάνοβιτς,ο πρέζακλας,και τον έδιωξε σούμπιτο... αφού του έριξε ό,τι υπήρχε σε κατάρα,εννοείται..!
Στανταράκι...
Θα βρει το μπελά του ο Γιαννάκης,εάν πάει σε αυτό το μπουρδέλο...
Ο Γιαννακόπουλος δε τον ανεβοκατέβαζε Μπαναώτη κοροϊδευτικά; Τώρα τον ψήνει ε; Καλά λένε ότι η πρέζα είναι βρώμα...
giovanni#10 (03-05-15), voskos_7 (03-05-15)
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΘΕΟΣ
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
BrazHlias (03-05-15)
Γιαννάκης ή Σάρας...; Ή μήπως Αλβέρτης, μέχρι να μείνει ελεύθερος ο Σάρας;
Aκόμα κυκλοφορεί ελεύθερος ο τράκης?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
εχει κανεις εικονα για την ποινη που θα φαει ο γκιστ; χανει σιγουρα τους τελικους ή υπαρχει περιπτωση να παιξει τελικα;
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Με τους συγκεκριμένους δικαστές και το συγκεκριμένο ΑΣΕΑΔ, βλέπω τον Ντάνστον να μην προλαβαίνει να παίξει...
Από 40 μέρες, μέχρι και 6 μήνες (εδώ, γελάνε...).
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Κανονικά, λόγω υποτροπής, πάει για 6μηνο. Ομως είμαι βέβαιος πως θα κάνουν διαχωρισμό κάνναβης (όχι, το προηγούμενο ήταν άλλη παραγωγή από Σλοβακία ενώ αυτό ήταν ωραίο πράμα, ευωδιαστό, κατευθείαν από Κάστρο Βοιωτίας...) θα πουν ότι ήταν άλλη ποικιλία άρα δεν είναι υπότροπος σε αυτή την τη ποικιλία αλλά σε πρώτη φορά σε άλλη. (Δε βάζω τον βλάκα που γελάει γιατί μπορεί να αγγίζει τα όρια του σοβαρού...)
There is a Dude in town
Θετικό και το δεύτερο δείγμα του Γκιστ
Το δεύτερο δείγμα του Τζέιμς Γκιστ από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος βγήκε -ξανά- θετικό. Κάτι που σημαίνει πως ο Αμερικανός φόργουορντ θα χάσει (τουλάχιστον) το υπόλοιπο της φετινής αγωνιστικής περιόδου.
Χωρίς τον Τζέιμς Γκιστ θα πορευθεί ο Παναθηναϊκός στο υπόλοιπο της φετινής αγωνιστικής περιόδου, μιας και βγήκε θετικό και το δεύτερο δείγμα που είχε δώσει μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, με τον Απόλλωνα Πατρών. Ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού βρέθηκε θετικός σε χρήση ινδικής κάνναβης, όπως έγινε γνωστό την περασμένη εβδομάδα, με αποτέλεσμα να απουσιάσει από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
Άμεσα κλήθηκε σε απολογία, ενώ κινδυνεύει με μίνιμουμ εξάμηνο αποκλεισμό από κάθε δραστηριότητα, αφού είναι υπότροπος. Ο νομικός εκπρόσωπος του "τριφυλλιού", Μιχάλης Δημητρακόπουλος, τόνισε στην πορεία της υπόθεσης πως ο Τζέιμς Γκιστ "ουδέποτε έκανε χρήση ουσιών". Πλέον αυτό που μένει να μάθουμε είναι η τιμωρία του, που ενδεχομένως (αν αποδειχθεί πολύμηνη) να βάλει τέλος στη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό.
Όπως και να έχει, οι "πράσινοι" έχουν ξεκινήσει εδώ και μερικές ημέρες τις διαδικασίες για την εύρεση του αντικαταστάτη του, όσον αφορά το υπόλοιπο της φετινής αγωνιστικής περιόδου, με τον Μάρκους Χάισλιπ να είναι αυτός που ξεχωρίζει μέχρι στιγμής.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Ο Δημητρακόπουλος πώς το εξήγησε; Ότι του φύσηξαν ντουμάνι στα μούτρα τίποτα άγνωστοι;
Τέλος για φέτος ο Γκιστ! Βέβαια ψήνεται μεταγραφάρα "στα χαρτιά"! Έκαναν πρόταση στο -πουλεν- Κένιον Μάρτιν! 37 χρονών, 4αρι κυρίως αλλα εδώ είναι αυτόματα και 5άρι! Μακάρι να μην τον πάρουν![]()
ειναι χαμενοι απο χερι
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Aπό πούτσα θα έλεγα![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Οποιον και να πάρουν, το καβλί στον κώλο το έχουν δρομολογημένο.
There is a Dude in town
Τους τη πεσαμε για τη μεταβιβαση των μετοχων, οτι ειναι εικονικη. Για να δουμε
Sent from my iPhone using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Απόψε έχει πατητές στο Καρπε-άιλαντ...
There is a Dude in town
Bookmarks