vasilis-thrylos7 (05-03-15), voskos_7 (05-03-15)
Όλα τα λεφτά η φάση που ταπώνει τον Τόμιτς ο Διαμαντίδης κι ο Χατζηγεωργίου ουρλιάζει και αμέσως τρώει 3ποντο απ τον Ναβάρο![]()
vasilis-thrylos7 (05-03-15), voskos_7 (05-03-15)
Tι έβαλε ρε η ξεκωλιασμένη η Διαμαντούλα? Γλιστράει, πέφτει, πετάει τη μπάλα και βάζει τρίποντο με ταμπλό![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Πούτσα
Δυσκολη αλλα πουτσα
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Ναι. Πόνεσε πιο πολύ έτσι.
Πούτσααααααααααααααααααααα!!!!
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Αμα καποιος με ρωτησει, γιατι φωναζουμε τους Βαζελους, Βαζελους, θα του δειξω το βιντεο με το καλαθι που εβαλε ο Διαμαντιδης...Αν ειναι δυνατον
Aim for the sky and you'll reach the ceiling. Aim for the ceiling and you'll stay on the floor.
- Bill Shankly
differance (05-03-15)
Καλαθάρα ο Διαμαντίδης αν κι έκανε βήματα. Είπαμε στα τελευταία δευτερόλεπτα, αυτός, ο Σπανούλης, ο Ναβάρο κι ο Σάρας, έβλεπαν και βλέπουν το καλάθι, 10 φορές μεγαλύτερο απ' οτι είναι.
voskos_7 (05-03-15)
καλοφαγωτη η πουτσα.
στο ποδοσφαιρο τι εγινε με την ποινη των 3 βαθμων;
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Θα αφαιρεθούν από όλους, προφανώς...
![]()
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
differance (06-03-15)
Το πανο που ανεβηκε για τον μαρινακη θ απασχολησει κανεναν;
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Στα 4 δευτερολεπτα, βολες η Μπαρτσελονα και ο Χατζηγεωργιου αναρωτηθηκε, αν θα πρεπε να δωσει εντολη ο Πασκουαλ να αστοχησει ο Ντοελμαν στη δευτερη βολη, ενω προηγουνταν με 3 ποντους για να κερδισει χρονο. Δηλαδη ισως να εκανε μαλακια που την εβαλε και πηγε η διαφορα στους 4.
Ο άνθρωπος εκτός από άσχετος με το μπασκετ, είναι και πιο ηλίθιος απ' τον Ιωάννου. Μεγάλο κατόρθωμα αυτό! Άλλαζε το ύψος του Τόμιτς, ανάλογα με το ποιόν μάρκαρε. Τον ξεκίνησε κοντά στα 2.13, όταν ήταν απέναντι στον Μπατίστα και όταν έφαγε την τάπα απ' τον Διαμαντίδη, ήταν 24 πόντους ψηλότερος, δηλαδή 2.20, μιας και ο ΔΔ είναι 1.96. Βέβαια λίγα λεπτά νωρίτερα ο Διαμαντίδης ήταν 2μετρος πλεϊ μέικερ, όπως κι ο Παπαλουκάς, άρα ο Τόμιτς εκείνη τη στιγμή ήταν περίπου 2.24!![]()
The Dude (06-03-15)
Έχει την πλάκα του, πάντως, να περιγράφει και εντός και ήττα...
Όχι πως δεν το ευχαριστιέμαι και αλλιώς, αλλά έχει άλλη χάρη αυτό.
Γκρανγκινιολικός γλίνας...![]()
voskos_7 (06-03-15)
There is a Dude in town
Du3lisT (06-03-15)
Το αρχικό σχέδιο, ήταν να αναφέρει για κόκα, αλλά κλώτσησε ο Τράκης...
pf7 (06-03-15), Red&White-Nick-7 (06-03-15), Rena (06-03-15)
Έχουμε και υψηλές παρουσίες, σε σταθερή βάση...
Οι αντίστοιχοι, στο ποδόσφαιρο, "δικάζονται" βάσει φωτογραφιών που κινούνται στην ίδια λογική με αυτή που κυνηγούσαν την Ρ. Δούρου.
Du3lisT (06-03-15)
Bookmarks