γιατί της αρέσουν οι ψωλές![]()
Πάρτε και την ψωλή του Χουέρτας να έχετε μαλάκες![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
γιατί της αρέσουν οι ψωλές![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
dimace (12-01-15), giovanni#10 (10-01-15), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (10-01-15)
αλλη μια ψωλή για τους μαλάκες.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Δακρυσα τρακη
Sent from my iPhone using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
και αν ειχαν χασει και στην πρωτη αγωνιστικη επειδη μαλακιστηκαν οι εβραιοι
θα ειχαν αποκλειστει ηδη.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Πάντα υπάρχει χρόνος.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Αναστασίου: ''Ο Μίτσελ είναι κύριος''
![]()
Με τα καλύτερα λόγια για την απόδοση του Σωτήρη Νίνη μίλησε ο Γιάννης Αναστασίου. Τι ανέφερε για την αποχώρηση του Μίτσελ από την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού.''Δυστυχώς έτσι είναι το ποδόσφαιρο, ξέρουμε ότι αυτή είναι η μοίρα των προπονητών. Πιστεύω ότι προσέφερε αρκετά στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ήταν κύριος και του εύχομαι καλή συνέχεια εκεί που θα πάει και να είναι τυχερός''.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
και ποιος σε ρωτησε ρε μαλακα να μας πεις και την ηλιθια γνωμη σου για τον μιτσελ;
αντε να χαθεις σαλτιμπαγκο
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
celticfrost (12-01-15), iakov7 (14-01-15)
giovanni#10 (11-01-15)
Μόνο 3 απ' το 15' έχει φάει ο Εργοτέλης :P
εντιτ: Τσίμπησε κι άλλο ένα στο 22
4ο μόλις με Ταυλαρχίδη
χατ-τρικ ο Μπεργκ στο 42
Σύμφωνα με τη βαζελική λογική, ο Εργοτέλης στήθηκε να φάει 5. Ή δεν ισχύει αυτό σε αυτή την περίπτωση??![]()
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
pf7 (11-01-15)
pf7 (11-01-15)
αναστηθηκε ο πεθαμενος;
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
pf7 (11-01-15)
Αυτοί 5 γκολ δεν βάζουν ούτε στο μεταξύ του δίτερμα στην προπόνηση. Κατέβηκε να παίξει άραγε ο Εργοτέλης ;
Bookmarks