Προβλεπω τρελη γκελα για τη Μπαναναθα σημερα...
Σημερα παντως περιμενω ετοιμη την μπαναθα, γιατι πλακα στην πλακα εχω πιστεψει στις ανωθεν υποδεδειγμενες δηλωσεις του "μπακα" για ετοιμη ομαδα στην εναρξη του πρωταθληματος και χωρις καμια πιστωση χρονου!
Προβλεπω τρελη γκελα για τη Μπαναναθα σημερα...
Dr,κι'εγω καπως ετσι το βλεπω,για το λογο οτι μετα απο 10χρονια ανυπαρξιας ειναι κομματι δυσκολο να διαχειριστουν την δημοσιογραφικη τους ανασταση.
Ήδη δύο τεμαχια ο Σαλπιγγιδης. Το καλο που θελω σε καποιους στη διοικηση να μη συνεχισει ετσι...
ÂëÝðåéò åêåßíï ôï âïõíü ðïõ ìïéÜæåé ìå êåñÜóé;
Έβαλε 2 ήδη το "μπιφτέκι"...
Δεν πειράζει, έχουμε Μπόρχα.
Íá 'óáé êáëÜ ðïõ ìáò êáèçóý÷áóåò.Áñ÷éêÞ Äçìïóßåõóç áðü petroskappa
![]()
Ñå ãáìþôï, ôé êÜíù ëÜèïò êáé ðáßñíù ôï 100 êáé âãáßíåé ï Óðáíïýëçò;
Ναι, είδες... Κι εγώ ηρέμησα.
Προσωπικα και τα 2 γκολ του Μπιφτεκιου....ειδικα στο 2ο μονο ο Σαλπιγγιδης θα το εβαζε!
Μετα απο αυτα που ειδα οχι 5εκ ευρω 15 επρεπε να του δωσουμε...
Το πρώτο το είδες για προσωπικό γκολ; Την κάθετη δηλαδή την έκανε ο Σαλπιγγίδης στον Σαλπιγγίδη; Ή το λες ειρωνικα;
Δεν ξερω τι κανει ο Σαλπιγγιδης αλλα εμεις ειχαμε φετος ευκαιρια να χτυπησουμε ειτε τον σαλπιγγιδη ειτε τον ΠΑΠ αλλα δεν το καναμε...
Τωρα θα τη βγαλουμε παλι με μια απο τα ιδια οπως περσι..
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Ðñïöáíùò åéñùíéêá ôï ëåù Âáóéëç ìïõ...êáé ôá 2 ãêïë ðïõ åâáëå çôáí ôï åíá áðï êáôáðëçêôéêç ìðáëéá ðáñôï âáëôï áðï ôïí Ðáðáäïðïõëï åíù ãéá ôï 2ï ðéï ôñáãåëáöéêï äéäõìï áðï ôïí áìõíôéêï êáé ôïí ôåñìáôïöõëáêá ôïõ Áéãáëåù äåí ðñåðåé íá å÷åé îáíáõðáñîåé.Áñ÷éêÞ Äçìïóßåõóç áðü petroskappa
Êáé ãåíéêá ìå ôï Áéãáëåù ðáéæåé ï âáæåëïò ï÷é ìå ôçí Âåñíôåñ Âñåìçò áí äåí ôï å÷åôå êáôáëáâåé...
παντως ειχε πλακα να βλεπεις τον Σαλπιγγιδη στο τοιχος!!!
Α ρε Τσατσο!!
Εκει που σκεφτομουν τι τον ταιζουν τον γκαλινοβιτς (τσοκαπικ;; )και τα πιανει ολα σημερα,το εφαγε.Αντε καλη συνεχεια!!
Ξανασκεψου το Ρενα!!! Ξανασκεψου το!!!
![]()
Καταραμενη ζεστη.Ουτε μια σωστη σκεψη δε μπορω να κανω!Ακου 1-3!!
Περα απο την πλακα.Αμυνα λεγεται αυτο που κανουν οι παιχτες του Αιγαλεω;;
1-4 παρακαλώ...
Ελεος!!Τι τυχη ειναι αυτη που εχουν οι βαζελοι!Με λαγοποδαρα παιζουν;;
Åõôõ÷ùò ãé'áõôïõò ðáéæïõí ìå ôï óéôé!Áñ÷éêÞ Äçìïóßåõóç áðü Rena
Κακά τα ψέμματα , τέτοιο ντεμπούτο δεν μπορεί να φανταζόταν ούτε ο πιο αισιόδοξος οπαδός του ΠΑΟ. Ο Σάλπι σκόραρε κατά βούληση , σε αντίθεση με τον Μπόρχα ο οποίος θα μπορούσε άνετα χθες να γράψει δύο τεμάχια και το σκορ με τον Μαντζουρακειακό να έφθανε σε υψηλά επίπεδα . Το καλό για μας είναι ότι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο του ΠΑΟ είναι αργό και μια γρήγορη ομάδα θα του προκαλέσει πολλά προβλήματα. Οσο για τους ακραίους μπακ ,ο Βύντρα μου εμπνέει τόση εμπιστοσύνη όση ο Ντομί.(Ουδεμία) Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα ντέρμπι με τον ΠΑΟ θα είναι over!
ebale 3 goal o tappas kai loipon
8a ton doume sth sunexeia, den me fobizei ka8olou,
to mono mou me stenaxwrei einai oti phrame epi8etiko mpoxa pali me eshghsh tou solint
Bookmarks