Vamos Panathinaikos..... Εμπρός για ένα ακόμη μεγάλο διπλό![]()
Tι ώρα παίζετε πουτανάκια της Ευρώπης να γελάσουμε λίγο?
EDIT: 20:00? Δε μπορώ, έχει Μόνο Εσύ στη ΝΕΡΙΤ.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Vamos Panathinaikos..... Εμπρός για ένα ακόμη μεγάλο διπλό![]()
8 στη νεριτ;εχω αναγκη απο μια καλη κωμωδια υστερα απο μια δυσκολη μερα
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Όχι ρε, το Mόνο εσύ είναι στη ΝΕΡΙΤ. Ο πολυπουτανικός είναι στη nova.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεμάτη η λεωφόρος, πρώτη φορά λογικά εφέτος.
nova 1 μηπως;
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Όχι, novasports2. Στο 1 παίζει η ομάδα σου.
sk12072 (06-11-14)
ωρε μαγκα...το βαζω αμεσως
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Ρε τύποι... που διάολο είναι ο αγώνας; Στο 1 είναι ο Αστέρας, στο 2 ο πουτάνας γιός... στο 3 Ζαλγκίρις... στη Νεριτ τρώνε τα λεφτά μας...
There is a Dude in town
1-1 o ζελας
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
2-1 petric
Sent from my iPhone using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
οι γαμημενοι προηγουνται καια υτη τη στιγμη ειναι δευτεροι
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Gkoooool
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Καλα οι ολλανδοι ρδελο ειναι
2-2.ante pame
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
ντον μπουτζο γκλαιγανε γκαι ντο μουνι γντενιζανε.![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
2-3 παλιο πουτανες.ετσι γαμημενε πρεσβη της καρπαζιας
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
2-3 και ο απογοητευμενος σπηκερ-ρεπορτερ του παναθηναικου στο σπορ φμ λεει μενει να δουμε αν ηταν οφσαιτ το δευτερο γκολ. ε δεν εχει σημασια πλεον του λενε απο το κοντρολ, πως λεει αυτος.. εχει... να εχουμε να λεμε. χαχαχαχαχα ειναι αδιορθωτος αυστραλοπιθηκος
sirkostas (06-11-14)
7 λεπτά για να ισοφαρίσετε ΣΚΑΤΙΑΡΗΔΕΣ!!!!!!!!
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
γκυριε μπρεσβη μας γκαγκομαθαινεντε.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Bookmarks