SKORPIOS7 (23-08-14)
0-1 στο 15'.
λογικα θα το γυρισουν, αλλα εχει πλακα.![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
SKORPIOS7 (23-08-14)
τι εγινε;βεντουζα;
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
το βαλανε τα μουνια με πεναλτυ
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
3-1 στο ημιχρονο με χατ τρικ του μπεργκ. ειχε πλακα παντως. Το ερωτημα ειναι που θα πανε χωρις τον μπεργκ.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
κερδισανε οι γαμιοληδες.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
BrazHlias (22-08-14), Faithful (24-08-14), metro (24-08-14), sirkostas (22-08-14), vasilis-thrylos7 (22-08-14)
Φάγανε γκολ απ' το Λεβαδειακό στο 75'!!![]()
1-1 με πέναλτι...
μουφα πεναλτυ
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Λεβαδειακος-Παναθηναικος 1-1 τελικο αποτελεσμα.
Με το καλημέρα πλάτη ο μπαζέλ. Πάλι με 30 βαθμούς θα το πάρουμε, ρουτίνα...
Axaxxaxaxxaa
Sent from my iPhone using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
ΒΕΝΤΟΥΖΑ ΠΑΛΙ.εχει καταντησει αηδια το πραγμα.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Στο νοσοκομείο για εξετάσεις ο Μπέργκ μετά από τραυματισμό στην ωμοπλάτη. Φόβοι για σοβαρή ζημιά...
μπορει να ειναι εκτος για 2-3 μηνες..
Δυστυχώς σήμερα δεν μπορούσαμε να παίξουμε μπάλα. Τα ball boys δεν έδιναν την μπάλα… Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο, είμαι εκνευρισμένος
Θεε Αναστασιου
Aim for the sky and you'll reach the ceiling. Aim for the ceiling and you'll stay on the floor.
- Bill Shankly
Χαχχα να σε δω τωρα βαζελα χωρις μπεργκ τι θα κανεις
(Περαστικα του)
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Καταγμα στην κλειδα.
"Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγω για πολύ σοβαρό τραυματισμό, με ελάχιστη απουσία 2 μηνών"
Κρίμα για τον Σουηδό. Η μεταγραφή του στην Μπουντεσλίγκα ήταν κοντά μετά απο τις καταπληκτικές εμφανίσεις του.
Bookmarks