Περίμενες κάτι εναλλακτικό, τύπισσα;
Το βαλε ο ζελας
Sent from my iPhone using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Περίμενες κάτι εναλλακτικό, τύπισσα;
There is a Dude in town
Περίμενε να μην το βάλει!![]()
Μιας και τα πλεϊόφια έγιναν για να τερματίζει πάντα ο ζελας 2ος, του χρόνου να κάνετε εισήγηση να δίνουν κούπα και στον νικητή των πλέι-οφ...
Φέτος π.χ. θα λέγατε ότι πήρατε το ...νταμπλ!![]()
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
BrazHlias (15-05-14)
παιδια δεν ειαμι και σιγουρος, αλλα η ζελα πρεπει να εχει 100% επιτυχια στα πλεϊ οφ. οσες φορες πηγε τα κερδισε. Και τωρα η ατιμη παραγκα του Μαρινακη καταργει αυτο το θεσμο, τυχαιο;
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
8PYLOS (15-05-14)
Μα τα play-oh έγιναν αποκλειστικά και μόνο για εξυπηρέτηση του βάζελου: να βγαίνει 5ος στη βαθμολογία και τελικά να παίρνει το εισιτήριο για τα προκριματικά του CL.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
voskos_7 (15-05-14)
γαμω το σπιτι τους ρε πουστη μου...
παω να εξασκησω το εκλογικο μου δικαιωμα και να μαυρισω ολους τους γαμιοληδες
στο δημο αθηναιων.αφου δινω την ταυτοτητα μου μου λεει μια στην επιτροπη.
εκει ειναι και τα ψηφοδελτια.και τι ναδω;
πρωτη μουρη πανω-πανω ειχαν ενα ψηφοδελτιο με το σημα του ζελα και ελεγε
παναθηναικη κινηση για την αθηνα...κατι τετοιο..δεν το θυμαμαι γιατι θολωσα.
αρχισα να βριζω μεσα απο το παραβαν...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Και οποιος τους ψηφισει παιρνει δωρο προσκληση για να βαψει το γηπεδο τη νεα αθλητικη χρονια.
να και ο δημαρχος παιδια
![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
BrazHlias (19-05-14), Rena (19-05-14), vasilis-thrylos7 (19-05-14)
sirkostas (19-05-14)
Κατά τ'αλλα, σας χάλασε ο Μαρινακης με τον Ολυμπιακό-προεκλογικό του αγώνα.
Παμε στα σοβαρά.
Μετα και την νικη της Κοπεγχαγης οι πιθανοί αντίπαλοι του Παναθηναϊκού:
Ζενίτ 73.899
Λιλ 45.300
Κοπεγχάγη 45.260
Σταντάρ 38.260
Μπεσίκτας 34.340
Μέλμπεργκ σε βλέπουμε και δεν σε ξεχνάμε !
Ζεντίτ για κρύο και αλύγιστο. Κατευθείαν από τη στέπα.
Λιλ για να έχει άρωμα.
Κοπεγχάγη για να σας βάλει ο μουσάτος αυστριακός το μικρόφωνο στον κώλο.
Σταντάρ γιατί είστε κωλόφαρδοι
Μπεσίκτας για οθωμανικό...
There is a Dude in town
Θα την αποκλείσει ο αλαφουζοτέτοιος![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
sirkostas (19-05-14)
Δυστύχημα στην διασταύρωση των οδών Βουλιαγμένης και Ζεφύρου είχε τα ξημερώματα της Παρασκευής (23/5), ο Νίκος Νταμπίζας.
Το αυτοκίνητο που οδηγούσε, συγκρούστηκε με μια μηχανή με δύο επιβαίνοντας και δυστυχώς η σύγκρουση είχε ως αποτέλεσμα μία νεκρή.
Η κοπέλα η οποία επέβαινε ως συνοδηγός είναι νεκρή, αλλά ευτυχώς ο οδηγός απέφυγε τα χειρότερα, αφού η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο.
Ο Νταμπίζας νοσηλεύεται στο Ασκληπιείο Βούλας, με τραύματα στο κεφάλι και στο υπόλοιπο σώμα του, αλλά με τις πρώτες πληροφορίες να τον θέτουν εκτός κινδύνου.
Για την ώρα, οι συνθήκες του δυστυχήματος παραμένουν αδιευκρίνιστες και η Τροχαία διενεργεί προανάκριση.
Αυτα ειναι τα ασχημα. Κριμα για το κορίτσι, ειλικρινά. Μακάρι οι άλλοι δυο να μην διατρέχουν κάποιο κίνδυνο.
Ο νταμπιζας λενε ειναι κομπλε, ο οδηγος της μηχανης σοβαρα. Ασχημα πραγματα... Διαβασα οτι ο νταμπιζας ηταν πισω απο τη μηχανη, οποτε πως σκατα πηγε κ επεσε πανω τους ενας Θεος ξερει.
Καλο ταξιδι στην κοπελα που αν φοραγε κρανος μπορει κ να γλιτωνε....
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
αλλος ενας του ζελα που προκαλεσε ατυχημα με νεκρο.καλο ταξιδι στην κοπελλα.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Κρίμα. Αλλος ένας νέος άνθρωπος νεκρός στην άσφαλτο.
Bookmarks