Μόνο πλύσιμο ή το πλήρες πακέτο?![]()
ετοιμαστειτε γαμημενοι
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Μόνο πλύσιμο ή το πλήρες πακέτο?![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Και πέρασμα με κερί.
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (16-04-14)
στα αδιαφορα ματς συνηθως τους κερδιζουμε. με λιγα λογια, ευτυχως που δεν παιζεται η προκριση σε αυτο το παιχνιδι...
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (16-04-14)
Τι είναι αυτό πάλι? Έβγαλαν διαφήμιση οι φαρμακοτρίφτες?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
μετά τους πρωταθλητές της ηθικής ΑΕΚ , τώρα έχουμε και ετεροχρονισμένους , ε να το ξεκινήσουμε τώρα το πρωτάθλημα τι άλλο θα γράψουν τα λαμόγια , και οι γλίτσες.
Ποια διαφήμιση λέτε?
Οικογένεια Γιαννακόπουλου και ελληνικό φαρμακείο. Διαφήμιση της Βιανέξ.
Εμμετος η διαφημιση τους.
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
εμενα μου αρεσε, απο εδω και περα μονο φαρμακα "ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ" στο φαρμακειο του στην πειραιως.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Oι βαζελοφυλλάδες δίνουν ρεσιτάλ σήμερα: τους τρέμει η Ρεάλ γιαυτό έχασε χθες, για να τους αποφύγει
![]()
![]()
Η ιστορία λέει ότι το φαρμακείο δεν απέφερε κέρδος πάντως. Αυτό που τους ανέδειξε ήταν το εμπόριο μπανάνας.
Τα τρόφιμα έχουν κάποιες αντικειμενικές δυσκολίες όσον αφορά το εμπόριο τους. Οταν ο κρατικός παρεμβατισμός συνδράμει σθεναρά τότε μπορείς να αποκομίσεις πολλά μεγάλα οφέλη.
Το εμπόριο της μπανάνας ήταν σχεδόν απαγορευμένο (άνοιγε για πολύ μικρό άτακτο χρονικό διάστημα κάνοντας το αυτοκτονία για όποιον ήθελε να επιχειρήσει) λίγο πριν, κατά την διάρκεια της χούντας των συνταγματαρχών και στα πρώτα χρόνια της μεταπολίτευσης. Η οικογένεια λοιπόν είχε την από μέσα πληροφορία πριν ανοίξει η απελευθέρωση του εμπορίου και έφερε την κατάλληλη στιγμή δύο φορτία με μπανάνες με αποτέλεσμα να αποκτήσει την απαραίτητη ρευστότητα.
Τα επόμενο χρόνια η επέλαση του "σοσιαλισμού" του παπανδρέου ανάγκασε πολλές φαρμακοβιομηχανίες να φοβηθούν και να φύγουν άρον άρον. Εξαγοράστηκαν πολύ φτηνά από την οικογένεια με αποτέλεσμα να φτιάξουν αυτό που είναι σήμερα.
BrazHlias (12-04-14)
Αυτο που οι βαζελοι θεωρουν οτι η ρεαλ διαλεξε εμας γιατι τους τρεμεi με ξεπερναει
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
red.empire7 (12-04-14)
Αυτή η goal news δεν μπορεί να είναι λίγο πιο διακριτική ; Ελεεινός τίτλος, που πιο πολύ σε πράσινη παραθέτει...
Καλά η πράσινη ζει στον κόσμο της, δεν θα σχολιάσω το εξώφυλλο της.
Κατά τα άλλα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η Ρεάλ "επέλεξε" εμάς. Και στον τελικό τους νικήσαμε σχετικά εύκολα, αν εξαιρέσουμε το πρώτο δεκάλεπτο, και επίσης αν προκριθούν αντιμετωπίζουν την μπαρτσελόνα. Μάλλον το "η ρεαλ επέλεξε τον ολυμπιακό επειδή φοβάται τον παναθηναικό" πρόκειται για καλής ποιότητας σανού προς κατανάλωση από πράσινα πρόβατα.
pirateeeeeee (12-04-14)
ξεκίνησε Βαζέλα πρώην , υποκατάστημα
Bookmarks