Ατύχησες. Καθαρά Δευτέρα δε βγαίνουν εφημερίδες.
Ατύχησες. Καθαρά Δευτέρα δε βγαίνουν εφημερίδες.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
BrazHlias (26-02-14)
τι να γραψουν ρε παιδια;ουτε οι δικες μας θα εγραφαν.αφηστε τους στον πονο τους.
και να δειτε την δευτερα τι θα λενε....
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Θέκλα Βασιλειάδου!
![]()
Την Κυριακή θα φάτε καλά που λέει κι ο Τάκης. Πολλά γκολ έτσι; Μην πάει ο νους σας αλλού..
8PYLOS (26-02-14), captain-cook (26-02-14), panahs7 (28-02-14), pirateeeeeee (26-02-14), sadi (26-02-14), sirkostas (26-02-14)
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Ο πρόεδρος των «πράσινων» έδωσε το «παρών» στην εκδήλωση μαζί με τον προπονητή της ομάδας, Γιάννη Αναστασίου και όταν ρωτήθηκε για τη μάχη με τον «αιώνιο» αντίπαλο, Ολυμπιακό ήταν ξεκάθαρος.
«Πάμε στο Καραϊσκάκη, πιστεύοντας στη νίκη, ελπίζουμε στο καλύτερο αποτέλεσμα, ασχέτως με το αν ο Ολυμπιακός έχει καλύτερη ομάδα ή όχι», είπε χαρακτηριστικά ο Αλαφούζος, ο οποίος αρχικά είχε δηλώσει για την παρουσία στην εκδήλωση πως «ήρθαμε να τιμήσουμε την εκδήλωση, να ζήσουμε κι εμείς λίγες στιγμές της Παναθηναϊκής δόξας».![]()
ΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΕΤΡΑΣ ΤΗΝ ΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Η ΠΟΥΤΣΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑ ΒΑΖΕΛΑ ΠΟΥΣΤΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Μονο ΘΡΥΛΟΣ.
Ευρηματικοί αυτοί στην πρασινη... Μετά τη ρεβάνς στο Μάντσεστερ θα έχουν τη φάτσα του ...Βωβού! Και θα λένε από κάτω: Χάρισέ μας το οικόπεδο στον βοτανικό λαμόγιο! Το "λαμόγιο" με μπολντ και κόκκινα, μπας και τσιμπήσει κανένα πρόβατο παραπάνω και χαζέψει τα κρεμασμένα εξώφυλλα στο περιπτέρι...
Αν θέλει πάντως να βοηθήσει πραγματικά αυτή η φυλλάδα, πρέπει να τους δίνει εκπτωτικά κουπόνια για ...ψυχολόγο! Ομαδική ψυχανάλυση βαζελίνες! Και γρήγορα!
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
Έχουμε κρεμάσει μία ψωλή στην πόρτα των αποδυτηρίων... Προσέξτε πώς θα ανοίξετε.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Σε αυτην την περιπτωση θα βγει μπροστα ο Αλαφουζος.
Αυτή η αχόρταγη, μην αφήσει άλλον να μπουκωθεί, να τρέξει πρώτη και να τον καταπιεί όλο. Μερικοί άνθρωποι γεννήθηκαν μοναχοφαγάδες.
There is a Dude in town
αντε τωρα να περιμενουμε την κυριακη
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (27-02-14)
Ρώτα και του ζελεδένιους... που βλέπουν να περνάνε οι ώρες και νιώθουν σαν μελλοθάνατοι έτοιμοι να περπατήσουν το πράσινο μίλι.
There is a Dude in town
«Χαιρετίζουμε την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τις ουσιαστικές προτάσεις της για την εξυγίανση του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.
Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ έχει επανειλημμένα τοποθετηθεί με εκτενείς εισηγήσεις για ουσιαστικές αλλαγές, υπογραμμίζοντας την αναγκαιότητα για τη θεσμική αναδιαμόρφωση του επαγγελματικού ποδοσφαίρου σε συνδυασμό και με την επαναδιαμόρφωση των σχέσεων Πολιτείας ΕΠΟ, με σκοπό τον περιορισμό της ανέλεγκτης δράσης προσώπων και συμφερόντων και την καλώς εννοούμενη εφαρμογή του αυτοδιοίκητου στο χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.
Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ έχει σαφή και διατυπωμένη βούληση να συμβάλει στη λήψη πρωτοβουλιών και να συμμετέχει σε διαδικασίες για την αναβάθμιση του επαγγελματικού ποδοσφαίρου που στόχο θα έχουν την κατάργηση των παθογενειών που μαστίζουν το δημοφιλέστερο πρωτάθλημα στην Ελλάδα.
Η αναβάθμιση της αξιοπιστίας του ελληνικού ποδοσφαίρου θα έλθει μόνο μέσα από διευρυμένες συνεργασίες και δράσεις που θα στοχεύουν στη διαμόρφωση συνθηκών υγιούς ανταγωνισμού».
Σκουπιστείτε και λίγο, τρέχουν χύσια...
There is a Dude in town
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Ρε μήπως ήταν ο Καραγκούνης;![]()
There is a Dude in town
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (27-02-14)
Bookmarks