Χλαααατς τριπολιτσιωτικη
Sent from my iPad using Tapatalk HD
πούτσα
Χλαααατς τριπολιτσιωτικη
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
παράγκα, κύριοι!![]()
Faithful (05-02-14)
Αστεράτοι μαλάκες!
![]()
Faithful (05-02-14)
ΟΣΟ ΠΙΟ ΒΑΘΙΑ...
...ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΛΑ!!!
![]()
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
Όσο νυχτώνει
η πούτσα μεγαλώνει
![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
παλι πουτσα;δηλαδη ελεος...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Όχι ρε, εγώ τώρα το διασκεδάζω περισσότερο! Γιατί νίκησαν 1-0 τον Πανιώνιο εντός και πίστεψαν ότι πάνε για Διηπειρωτικό! Τους φούσκωσαν πάλι τα μυαλά και όσο νά 'ναι είναι μεγάλη χαρά να τους βλέπεις να τρώνε σφαλιάρες, όταν τους έχουν κάνει να πιστέψουν ότι είναι σε ανοδική πορεία!
Κάνα σπίρτο έπεσε σήμερα να χτυπήσει κανέναν;;; Κάνα ανάποδο πλάγιο δόθηκε;;;![]()
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
Nistisimos (05-02-14)
Η ηδονή είναι τώρα, τύπε. Ζελεδένιος-Μπουγάτσα με σκατά στη λαγοφλώρο. Πωπωπωπωπωωπωπωπω θα τρελαθώ που λέει και η υψίφωνος Γωγώ. Να σκέφτεται ο ζελεδένιος πως αν χάσει μένει πολύ πίσω, αν κόψει βαθμούς, δίνει το πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό πικραίνοντας το δεκανίκι Ιβάν. Μιλάμε για πολιτισμικό σοκ ο Αλ Αφούζ.
There is a Dude in town
κερδιζουν τον μπαοκ ευκολα
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Και τον Άρη.![]()
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Πλάκα πλάκα, ο ΠΑΟΚ των μεταγραφών και του μεγάλου επενδυτή του κώλου, έφαγε τα μούτρα της για ακόμα μία φορά απ' τα Τέμπη και κάτω. Περαστικά..σας έκανε πλάκα ο Παναθηναϊκός.
Πάντως ήταν καλός ο βάζελος σήμερα. Εκτός εάν ήταν τόσο τραγικός ο ΜΠΑΟΚ.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Bookmarks