Παίρνει Πέτριτς η Πανάθα. Αν δεν έχει τραυματισμούς, θα βοηθήσει πολύ.
πολυ κρυο
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Παίρνει Πέτριτς η Πανάθα. Αν δεν έχει τραυματισμούς, θα βοηθήσει πολύ.
Μπροστα στους αλλους που εχει ειναι μαραντονα. Βασικα αυτος εχει ακουστει χρονια τωρα για μας, σε τι κατασταση θα ναι για να δεχτει να παει στην παναθα?
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
ειναι σε κατασταση: "Δεν με επαιρναν να παιξω ουτε στο 5Χ5, τα παιδακια της γειτωνιας μου".
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Αλητεία! Πάλι έκλεψαν την Πανάθα! Θα τα αποκαλύψει πάλι όλα το Παράγκα και Όραμα:
1) Έξω από το γήπεδο πουλούσαν βρώμικο χωρίς άδεια από το υγειονομικό!
2) Ο Καμαρά έχει αυθαίρετη πέργκολα στο Αγρίνιο και δεν έχει φάει πρόστιμο από την πολεοδομία!
3) Έβαλαν το ματς στις 3 το μεσημέρι για να αποσυντονίσουν την ευρωμπανάθα που αποδίδει καλά μόνο όταν παίζει στις 21:45...
Μαλακιστήρια, καλή χρονιά!
ΟΣΟ ΠΙΟ ΒΑΘΙΑ, ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΛΑ!!!![]()
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
Οποιος δει το σημερινό πρωτοσέλιδο της Πράσινης και δεν έχει πληροφορηθεί τίποτα για τα παιχνίδια του σαββατοκύριακου, δεν πρόκειται να καταλάβει ότι χθες είχαμε αγωνιστική δράση και τα καμάρια του Νούλη μύρισαν τον κρίνο. Λες κι οι διακοπές των Χριστουγέννων συνεχίζονται. Για τον Πέτριτς λέει, για το μπάσκετ λέει, ακόμα και για τον...Σπανούλη λέει.
Για το σουβλί του Καμαρά ούτε κιχ!
iakov7 (06-01-14)
Τώρα το είδα, γραφουν < ΠΕΤΡΙΤΣ και ΓΚΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛ.>![]()
Οι λαγοι ειναι σατανικοι
Θα αποκλειστουν στο ποδοσφαιρο στο κυπελο πριν παιξουν μαζι μας για να μας στερησουν τη χαρα διπλης πουτσας μεσα εξω
Μιλαμε για σατανικο σχεδιο
καλα τους μπηκε η χρονια
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
voskos_7 (07-01-14)
Ο αράπης ο στεγνός με την πέρδα να κάνει καμάρα μπήκε βαθιά μέσα στην μπανάθα και την έσταξε διαγώνια. Καμία είδηση ως εδώ...
There is a Dude in town
Μπόχα-Βρώμα του παο η ιστορία...
Ένα γελοίο υποκείμενο ονόματι "Άγγελος Φιλιππίδης", ο γνωστός πρώην πρόεδρος του ποα που μπήκε στο γήπεδο το 2002 και ΕΔΕΙΡΕ τον διαιτητή που έδωσε καθαρό πέναλτυ εναντίον της ομαδούλας του, διώκεται σήμερα επειδή χορήγησε, λένε, δάνεια 500εκ. ευρώ από το Τ.Τ. που ποτέ δεν εισπράχθηκαν!!! Με ποια ιδιότητα; Μα, τον είχαν κάνει πρόεδρο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου!!! Ναι, όπως ο Μπαλτάκος είναι το δεξί χέρι σήμερα του πρωθυπουργού μας...
Αυτή είναι η Ελλάδα... Επιβραβεύουν τα καθίκια, δίνουν χαριστικά δάνεια σε ημέτερους και μετά ζητάνε 25 ευρώ από τον κακομοίρη που πάει να μπει στο νοσοκομείο επειδή έχει πρόβλημα υγείας... Με τις υγείες μας!
νεο-δημοκράτης ήταν ο φιλιππίδης και εξαργύρωσε την πίστη του στο κόμμα με την θέση στο Τ.Τ.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
sirkostas (09-01-14)
Ένας π@π@ρ@ς που όταν έχει άδικο, κάνει αυτό:
δε φαντάζομαι να έχει ηθικούς φραγμούς να χαρίζει δάνεια σε κολλητούς, πίσω από τις κλειστές πόρτες της "εξουσίας". Πλήρωνε τώρα εσύ κακομοίρη ιθαγενή την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών!!!
ΜΠΟΧΑ-ΒΡΩΜΑ ΤΟΥ ΠΑΟ Η ΙΣΤΟΡΙΑ!!!
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Στη μπουζού τώρα Φιλιππιδάκο να δεις πως το πλένουν το σαπούνι.
ΥΓ. Μητρόπουλε, άντε και γ@μήσου αγόρι μου.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
8PYLOS (09-01-14)
Εσάς τώρα να μη σας ρωτήσω τι έχετε πιει πάλι?
Bookmarks