BrazHlias (20-12-13)
Ωραίο μωρό το Λενάκι πάντως...
Άντε γιατί μας έχει πρήξει η Μαργαρίτα συνέχεια με τους ωραίους γκόμενους...![]()
BrazHlias (20-12-13)
Σκυλοφατσα ρε παιδι μου δε τη λες και γκομενα. Ενω εγω μιλαω για ανθρωπους με επιπεδο και στυλ, συγκρινεται τωρα πχ ο Μιγκελ με "το λενακι" ;;
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
panahs7 (20-12-13)
The Dude (20-12-13)
Αχχαχα αϊ τουκ ιτ μπακ !
Νταξει Πανο τη φρισκις μη ξεχασεις!!!
(καταραμενο ταπαταλκ δν εχει εμπτικονς)
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
ρε τον ζελα....τα καταφερε και εχασε παλι.αστεια ομαδα παιδια που καθε χρονο χειροτερευει.
απλως στην ελλαδα κρατιεται με το ζορι αποτο συστημα.αυτα ομως τελειωνουν καποτε...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
αληθεια τι δηλωσε ο χοντρος;οτι θελει να κερδισει ο ζελας την δευτερα;
δεν φταιει κανενας αλλος ρε πουστη αλλα οι προεδροι που σε περιεβαλαν
με εμπιστοσυνη και εσυ τους πουλησες.αλλα η πουτανα η ζωη σε ξεβρακωνει.
και εσενα σε αφησε γυμνο....
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Το ζμπρώξιμο από τον Βαζελακόπουλο και τη Συμμορία του τους έχει κάνει να πιστεύουν ότι είναι ομαδάρα... Τελικά για μας αυτό είναι καλό. Κάθε χρόνο και χειρότεροι γίνονται. Αν μπείτε να δείτε τι λένε στα φόρουμ τους, θα κουφαθείτε! Πιστεύουν αρκετοί ότι έχουν το καλύτερο ρόστερ της Ευρώπης και φταίει μόνο ο Πεδουλάκης!!
Τράκη, κέρνα τους πάλι σανό τη Δευτέρα με τους Κορομηλάδες, τους Τομισχοινάδες και τους Φούφηδες! Αλλιώς δε σε βλέπω καλά κι εσένα. Σε λίγο θα σε πάρουνε χαμπάρι!!
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Καλά ΒραζΗλία αυτός στο τέλος θα πάει σε άλλη κλινική: ψυχιατρική!
Ανέχεται να πηγαίνει στην ομάδα της οποίας οι οπαδοί φώναζαν "πέθανεε-πέθανεε" στον μοιραίο τραυματισμό του πατέρα του...
Ανέχτηκε τα πανό της ουστάσε και τις άλλες βρισιές στους Σέρβους του Ερυθρού Αστέρα...
Είναι και ατάλαντος...
Ε, πόσο πια να αντέξει ένας άνθρωπος; Για Δαφνί τον κόβω..
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
Έχασε η πουτανίτσα πάλι? Χαχαχαχα!!![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Δεν ξέρω, αλλά εμένα το νέο σύνθημα που άρεσε: Θα έχουμε και τουμπερλέκι στην κερκίδα;;;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Bookmarks