Αν δεν κοιτάς εκεί που θες να πας, θα πας εκεί που κοιτάς...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Μετά την τρομερή ατάκα του συνωνόματου, θα συνεχίσω σε άλλο μήκος κύματος:
τσο και λο εσείς; ΤΣΟΥ και ΛΟΥ εμείς!!!
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ! ΚΑΝΑΠΕΔΟΠΛΗΚΤΟΙ!
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
voskos_7 (11-12-13)
Για Παπουτσέλη?![]()
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
Τρακη βαλε κανα θερμοπομπο στο οακα
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Αν είχε Πρωτάθλημα, θα την πήγαινα εγώ και στον Δημητρόπουλο και στον Βαλλιάνο, τον Παπίλια, τον Ντόβα, τον Τσαγκαράκη...
Αλλά, όταν βλέπω Ολυμπιακούς να συζητάνε σε ώρα ευρωπαϊκού παιχνιδιού με αλλόθρησκους για διαιτησίες και λοιπούς εγχώριους ανάπηρους, τους παίρνει ο διάολος και τους δύο.
nbqgr (11-12-13)
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!scarface 13
01:10 | 11-12-2013
Ευχαριστώ τους ολυμπιακούς σήμερα για 2 πράγματα.
1ον γιατί μόλις είδα τους πιθανούς αντίπαλους και θα ευχαριστηθώ τα δυο επόμενα παιχνίδια του θρύλου της Ευρώπης...
2ον γιατί τώρα που θ αναλάβει ο Δημήτρης, θα ήταν κρίμα να παίζουμε μπαράζ και να μην μπαίνουμε κατευθείαν στους ομίλους.
Άντε θα τα πούμε,κοντοζυγώνει η ώρα..
Φαντάσου τι Ρωμαικά όργια του έχει κάνει ο Σπανούλης για να ζει σε άλλη διάσταση και να παραφράζει την πραγματικότητα... LSD τους ποτίζουν δεν εξηγείται αλλιώς και βλέπουν οράματα...
![]()
Ελπιζω να μην ισχυει οτι ο βαζελος παει για χακετ
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
οτι και να κανει μαργαριτα δεν μας φτανει
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
δεν ηξερες;δεν ρωταγες;
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Bookmarks