Faithful (04-12-13)
Faithful (04-12-13)
Το σχέδιο του Δημητράκη το μάθατε ;
Να βάλει λέει 5 εκατομμύρια αυτός και 30 οι κινέζοι.
Τα 5 που βάζει είναι δόλωμα μπας και τσιμπήσουν οι κινέζοι να βάλουν τα 30 να το παίζει μετά σωτήρας ο Δημητράκης με τα λεφτά τους.
Και το επόμενο βήμα να νοικιάσει οακα να βάζει τις εισπράξεις στην τσέπη από τον κόσμο που θα πηγαίνει και θα παρουσιάζεται σωτήρας με τα ξένα λεφτά αχαχαχαχαχαχαχα
Να δούμε εάν τον πήραν χαμπάρι οι κινέζοι.
http://thrillos.blogspot.com/
οι κινεζοι δεν ειναι βλακες.παντως κοριδα δεν υπαρχουν.δεν προκειται να παρει
την παε αφου πληρωσει αλλος τα χρεη
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
πιστευεις δηλαδη οτι υπαρχουν κινεζοι;
για μενα, η ιστορια εχει ως εξης. του εκανε χαλαστρα ο Αδωνις με τα φαρμακα, πανω στα νευρα του (και στη νταγλα του) σκεφτηκε να παρει την παε για να εχει μεγαλυτερο πρεστιζ ωστε να μπορει να ασκησει μεγαλυτερες πιεσεις, και εβγαλε το παραμυθι οτι θα βαλει 120 εκατομμυρια. μετα καταλαβαινοντας οτι πεταξε μπαρουφα, αρχισε να το μαζευει σιγα σιγα.
το 120 μονος του, εγινε 120 μαζι με κινεζους, μετα εγινε "θα τα βαλουμε, αν πληρωθουν τα χρεη", μετα διαψευστηκε το ποσο και ειπαν για 20-30. απο την αλλη και ο αλαφουζος φερθηκε εξυπνα, αφου του ειπε "ελα να μιλησουμε αμεσα", οποτε δεν μπορουσε να πει, οτι εμεις θελαμε να βαλουμε φραγκα, αλλα μας σταματησε ο καραφλας.
το μπασκετ του βαζελου ειναι τελειωμενο, με αυτον που εχουν μπλεξει. κρατιουνται με το ζορι αυτη τη στιγμη, σε βαθος 2-3 ετων ειναι δεδομενο, για εμενα, οτι θα εχουν τελειωσει. νομιζω πως οι αγγελοπουλοι πρεπει να πιεσουν τις καταστασεις και να τον κυνηγησουν οσο μπορουν, ωστε να γλιτωσουμε μια ωρα αρχυτερα.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Τα ρεζίλια της πράσινης.
Γκάλοπ.
Δείτε την φωτογραφία με τους οπαδούς του παο που έχει πρωτοσέλιδο η πράσινη και επιλέξετε ένα από τα παρακάτω.
1) Οι οπαδοί του παο είναι προιόν κλωνοποίησης.
2) Στην φωτογραφία είναι δίδυμοι και τετράδιμοι.
3) Οι οπαδοί του παο είναι κακάσχημοι και χρειαζόταν να παίξουν με το photoshop οι υπάλληλοι της εφημερίδας πριν την δημοσιέυσουν.
![]()
http://thrillos.blogspot.com/
consigliere (05-12-13)
Νικη του Αστερα αυριο και μετα να παμε να παιξουμε το παιχνιδι με την Σιενα στην Σερβια. Ετσι για το ευχαριστω.
*****8.23*****
μαλλον ο παππας χανει το μεταξυ μας παιχνιδι. αν ο καρι δεν βελτιωθει σημαντικα, θα κερδισουμε πιστευω.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Μακαρι να τους κερδισει ο αστερας. Τους θελω ομως στο τοπ16 δε μας συμφερει ν αποκλειστουν
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
να πανε να γαμηθουν.να χασουν και να αποκλειστουν
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
sabar77 (05-12-13)
Photoshop level: Teach me master
Κάτι ακόμα: Αυτόν που χαμουρεύεται, κάτω δεξιά, γιατί τον αφήσανε απείραχτο;;;
Γιατί δεν έβρισκαν το σβέρκο του Παππά μάλλον, ή το αφήνουν ανοιχτό ότι μπορεί να είναι και ο Παππάς που χαμουρεύεται, μπορεί και όχι... Σαν φινάλε σε φιλμ του Κιούμπρικ.
Γιατί αυτός είναι ο φρέσκος τραυματίας, αλλά Παππάς, χωρίς περιγραφή Χ"πούστη, δεν...
Περίμενα, την προηγούμενη εβδομάδα, να εμφανιστεί το αιδείο στην περιγραφή, αλλά δεν μας έκανε την χάρη (και έτσι που πήγαινε το πρώτο ημίχρονο, τον χρειαζόμανε) και άντε, να περιμένουμε τώρα, την επόμενη.
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
Ζω και αναπνέω για τη μέρα που η Συμμορία του Βαζελακόπουλου θα τιμωρήσει τον Τράκη με απαγόρευση εισόδου στα αποδυτήρια των διαιτητών και η πράσινη κυκλοφορήσει με δώρο μάσκα με τη φάτσα του τράκη για τα ΖΩΑ που την αγοράζουν...
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
Bookmarks