1 παίκτης ποιοτικός στο ροστερ, πάει κι αυτός. Μετά θα φταίει η παράγκα.
«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με την Johor Darul Takzim FC για την μεταγραφή του Λουτσιάνο Φιγκερόα. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας ο Αργεντίνος επιθετικός δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ: «Πρόσφατα δέχτηκα μια πρόταση από την Johor Darul Takzim FC της Μαλαισίας.
Ενημέρωσα τη διοίκηση του Παναθηναϊκού η οποία και ήταν κάθετα αρνητική ως προς το ενδεχόμενο αποχώρησής μου. Όμως, τόσο το τριετές συμβόλαιο που μου προτάθηκε όσο και οι οικονομικοί όροι της συνεργασίας είναι τέτοιοι που δεν θα μπορούσα να αρνηθώ και αυτός ήταν ο λόγος που επέμεινα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Επιπλέον, λαμβάνοντας υπόψη πως και η αντίστοιχη πρόταση για την ομάδα είναι άκρως ικανοποιητική και της διασφαλίζει ένα εκατομμύριο δολάρια, θεωρώ την εξέλιξη αυτή άκρως συμφέρουσα και για τις δύο πλευρές.
Στο διάστημα που φόρεσα τη φανέλα της ομάδας δέθηκα με τον Παναθηναϊκό και τον κόσμο του και θα έχουν πάντα ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του συλλόγου που μου έδειξαν - και μάλιστα δύο φορές - εμπιστοσύνη σε μια δύσκολη περίοδο για την καριέρα μου και πιστεύω ότι αυτή η συμφωνία ανταμείβει την εμπιστοσύνη αυτή.
Εύχομαι στον Παναθηναϊκό να πετύχει κάθε του στόχο και είμαι σίγουρος ότι με τη δουλειά που γίνεται απ’ όλους αυτό θα γίνει σύντομα πραγματικότητα».
1 παίκτης ποιοτικός στο ροστερ, πάει κι αυτός. Μετά θα φταίει η παράγκα.
Παρ' ότι θέλεις παλιατζήηηηηηηηη.
Πωλείται όπως είναι επιπλωμένο........
ΥΓ Θεωρία συνομωσίας νούμερο 666 Πάνω που σκάΐ (σας άρεσε το λογοπαίγνιο) η ιστορία με το στημένο πάει ο άλλος Μαλαισία (;) εκεί που ο άλλος έπαιξε λέει το άλλο στημένο και δεν υπάρχει και δικαστική συνδρομή;
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Έχει πολύ γέλιο η εκπομπή του Θωμαϊδη. Όσοι δεν την βλέπετε χάνετε![]()
τι λενε?
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Για άλλη μια φορά η παράγκα κτύπησε τον παο.
Ο Αρχιπαραγκάρχης Μαρινάκης έβαλε το παράρτημα από την Μαλαισία και αγόρασε τον Φιγκερόα για να αποδυναμώσει τον παο και να του μειώσει την πιθανότητα να πάρει το πρωτάθλημα.
http://thrillos.blogspot.com/
Το ότι ο παίκτης κατέληξε στη Μαλαισία, πρέπει να είναι σύμπτωση...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
ξεπουλανε οτι βρουν
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Ναι ρε τύπε, τί υπονοάς δηλαδή; Αφού κάθε μέρα ντίλια έχουμε, γιατί να μην σμπρώξουμε και κανα παιχτρόνι;
Τύπε, από όπου πιάσεις αυτή την ομάδα, βρώμα και μπόχα μυρίζεις. Σιχαίνεσαι ρε τύπε, λιγδώνουν τα χέρια σου, χαλάει η περμανάντ, σκίζεται το παλτό, άστο σου λέω, λεχρίτες, γίδια με βούλες, πουά.
There is a Dude in town
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
voskos_7 (04-12-13)
Παπαρια καμαρωτα πωληση.
Πριν κανα δυο μηνες ο Φιγκεροας ηταν ελευθερος,δεν μπορουσαν οι Μαλαισιανοι να τον παρουν τοτε τσαμπα και προτιμησαν να δωσουν 7 κατοσταρικα στον Αλαφουζο?
Εντελως απληρωτος ηταν ο παικτης και τον στειλανε εκει που πληρωνουν κατι παραπανω για να σταματησει την μιρλα.Μετα βγαλανε και ενα νουμερο για να μην γκρινιαζει ο κοσμος οτι χανονται οι παικτες τσαμπα.
Εχουμε να δουμε ακομα τετοιες πωλησεις,εναν χαμο,αναθεμα κι αν ειναι ενας πληρωμενος στο μπουρδελο τους.
Του χρονου τους βλεπω κι αυτους να παιζουν ντερμπι με την Θυελλα Ραφηνας και να μας τα πρηζουν κι αυτοι οτι ερχονται...
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
celticfrost (05-12-13), Faithful (03-12-13), manu7 (03-12-13), vasilis-thrylos7 (03-12-13)
στο διαολο να πανε οι μαλακες και ακομα παραπερα
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Η "πώληση" έγινε για να ενσωματωθούν μαύρα στο ταμείο και να μπορέσουν να παρουσιαστούν λιγάκι πιο ευπρεπή νούμερα στον Κινέζο μαλάκα που πάει να μπλέξει (αν υπάρχει τέτοιος...)
Η επιλογή της συγκεκριμένης ομάδας και χώρας δεν είναι τυχαία.
Τώρα το πόσο κουτόχορτο τρώνε τα ζέλια, δε με απασχολεί, γαμώ και χοντρές.
There is a Dude in town
manu7 (03-12-13)
Αυτος ο Κινεζος τον εχει δει τον Βαγγελη πως ειναι;
*****8.23*****
Και πιο συγκεκριμένα: Εχει δει το εργαλείο του Βαγγέλιου τί μπορεί να κάνει;
There is a Dude in town
Θα του είπανε ότι η ομάδα έχει την έδρα της κάτω από την Ακρόπολη και αυτά τους συγκινούν πολύ τους Κινέζους...
Έτσι θα βρει την ευκαιρία κι ο τράκης να κάνει τον κινέζο και να φύγει πριν έρθει, γιατί κάτι μου λέει ότι το πήρε το μήνυμα του Βαγγέλα!![]()
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
ποιος κινεζος ρε τυποι;οπως και οι αραβες θα ειναι και αυτοι
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Bookmarks