αμα εχεις καλο ροστερ, ολο και καποιος θα εμφανιστει απο το πουθενα και θα κανει τη διαφορα. φετος ο βαζελος εχει το πληρεστερο και ποιοτικοτερο ροστερ στην ευρωπη.
εγω προσωπικα εχω τρομαξει με το επιπεδο τους, χωρις καν να εχω δει ματς του βαζελου φετος...
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Έλα πηγαίντε το ματς παράταση να γαμηθεί ο ΔΔ στα τρίποντα
Μακαρι ο Πετγουει να φτασει στα ιδια επιπεδα αποδοσης με τον γκιστ. Τις προοπτικες τις εχει
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Επιεικώς αστεία η διαχείρηση του παιχνιδιού από τους Λιθουανούς - δίκαια επικράτησε (Τί να τους κάνω έξω από την Ευρώπη από Ιανουάριο μήνα;).
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Τους άφησα καμιά 15 ποντάκια πίσω και πήγα να κάνω κάτι καλύτερο και οι άθλιοι, εκμεταλλεύτηκαν την απουσία μου και κέρδισαν. Δεν το ξανακάνω! Θα τους γκαντεμιάζω μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.![]()
Μην αισθάνεσαι ένοχος - αυτούς, δεν τους έσωζε τίποτα. (Λέμε, τώρα, γιατί, αν ήταν άλλος, θα τα άκουγε από την καλή...)
Στο κάτω - κάτω: Με εξαίρεση τον Σέρβο τους, που μέσα σε 1,5 λεπτό έκανε 4 φάουλ - τα δύο, επιθετικά, μακριά από την μπάλα πανομοιότυπα) και απενεργοποιήθηκε, οι δύο Λιθουανοί που ξεστοκάραμε - αν και ο Σεϊμπούτις, ήτανε βελτιωμένος - διακιολόγησαν στο ακέραιο την τύχη που είχαν στον Ολυμπιακό και οι δύο μαύροι τους, ήταν μετρημένα κουκιά.
Αυτό το παιχνίδι, μόνο ο Αού θα το έχανε, αλλά δεν προσπάθησε αρκετά.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Faithful (22-11-13)
θ αμπορουσαν να εχουν χασει αλλα δεν πειραζει.θα φανε την πουτσα στην επομενη φαση
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Όχι, δε θα μπορούσαν να έχουν χάσει. Όχι από το καφενείο του Μπάουερμαν.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
BrazHlias (22-11-13), captain-cook (22-11-13), Faithful (22-11-13)
Λαική Εξέγερσις
Χθές στο ΟΑΚΑ (παναθηναικός-Λιέτουβος) κατά του υπουργού Υγείας Σπυρίδων Γεωργιάδη (καλλιτεχνικό "Αδωνις") σημειώθηκε λαική εξέγερση από όλο τον Ελληνικό λαό. Ο Ελληνικός λαός συσσωμος καταδίκασε τις ενέργειες του υπουργού και απαίτησε την Παραμονή του ακριβοδίκαιου, τιτάνα, μουσιγέτη Χαντζου ως επικεφαλής στον δημόσιο φορέα του Ντόπινγκ κοντρόλ όπως πολύ σωστά είχε απαιτήσει τις τελευταίες ημέρες και η μεγαλύτερη και πιο έγκριτη εφημερίδα της χώρας Newsbomb. Ακολουθεί φωτογραφικό ρεπορτάζ.
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
αυτοι τα παιρνουν κατευθειαν απο το εργοστασιο του προεδρου,δεν μεσολαβει ο κυρ-μακης
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Ο Γκιστ κάνει τα ίδια που έκανε στην Παρτιζάν και τη Φενέρ απ' το 2010 και μετά. Δεν έγινε τώρα πυραυλοκίνητος, πάντα ήταν και κυρίως στη Φενέρ![]()
BrazHlias (22-11-13)
Εκεί έτρωγε φασολάδα; Γιατί εγώ έτσι γίνομαι πυραυλοκίνητος...![]()
There is a Dude in town
να παρει φορα να μας κλασει μια μαντρα ο πυραυλοκινητος
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Bookmarks