αντε γαμησου ρε διαμαντιδη.
μιας που τον θυμηθηκα πρωινιατικα
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Τους έκατσε στον λαιμό αυτή η τελευταία ήττα που πριν τον αγώνα τους παρουσίαζαν οι εφημερίδες σαν η ομάδα με τους ηλικιωμένους.
Και τρέχει ο πρόεδρος τους τώρα να προλάβει μην συνεχιστεί και εδώ η ιστορία αυτή και δημιουργήσουν ψυχολογικά στον χαιδεμένο παππού της ομάδας.
http://thrillos.blogspot.com/
Ρε, μήπως τους έφυγε ο Πανοραμίξ, γενικά;
Εμένα, όλοι αγνώριστοι μου φαίνονται.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Faithful (20-11-13)
Εκεί θα δεις φτερά στα πόδια, θωρηκτά, να πετάνε πάνω από ταράτσες, να σηκώνουν τανκς, μιλάμε για υπερδύναμη να χτυπήσει τις ηπα οι ζελεδένιοι...
There is a Dude in town
Από ότι ακούγεται προετοιμάζει το έδαφοςγια τον Καλκαβούρα (είχε ξαναφάει ξύλο πέρυσι)
Διαμαντίδης (σε 5 αγώνες με 33 λεπτά μο)
2FG 12.5% (μόνο 1 έχει βάλει)
3FG 24.3%
Αλλά ο κακός ο Σπανούλης φταίει που δεν είναι Jordan από τον Ιούλιο...
Το καινούργιο πλάνο της παε ποα για το γήπεδο το μάθατε ;
Αφού λέει τους ανακατασκευάσει το γήπεδο της Λεωφόρου ο Αλαφούζος θα το γκρεμίσει η πανκι να κτίσει καινούργιο.![]()
http://thrillos.blogspot.com/
η πανκι ποια ειναι;
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Ο Διαμαντίδης κουράστηκε το καλοκαίρι επειδή πήγε στο Ευρωμπάσκετ...![]()
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
kouzoulo (21-11-13)
Καλα ξεκινησαν. Ο κερατας γκιστ εχασε μονος του καρφωμα
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Ειναι φοβερο το ποσα φαουλ δινουνε συνεχεια στον βαζελο.
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Ε οχι! Σφυριξανε βηματα στη διαμαντω σε φαση που εδω θα παιρνε στανταρντ φαουλ.
Ποσο αθλια παιζει ο βαζελος δε λεγεται
ΧΑΧΑΧΑΧΑ ο Μπατίστ δεν πηδάει χαρτοπετσέτα. Του σήκωσε ο Διαμαντίδης για alley oop κι αυτός ίσα που έφτασε το στεφάνι![]()
Πουφ!Εκτόξευση!!!
Καλα ΤΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΡΙΤΑΣ;;; Με 3 φαουλ μεσα και τον αφησε τον γελοβατς να κανει και το τεταρτο, ενω κερδιζανε 19-31. Ποσο στοκος πρεπει να σαι για να το κανεις αυτο?
Ε ρε φιλε δε γινοταν να παιζαμε τν αλλη βδομαδα με τον βαζελο;;;
Πόσο πάνε οι γρόθοι;
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Bookmarks