"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
καλα πηγανε σημερα....
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
kouzoulo (14-11-13)
ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ ΒΑΖΕΛΑ ΠΟΥ ΤΥΧΟΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ:
*Κουφάλες*, επειδή το πρεζόνι κατάφερε πέρσι να "κερδίσετε" το νταμπλ, νομίζετε ότι έχετε ομάδα? Νομίζετε ότι είστε καλύτεροι από τον Θρύλο που πήρε 2 σερί Ευρωλίγκες??
Αν ναι, σας περιμένουμε στο Top-16 με Ευρωπαίους διαιτητές και χωρίς Κορομηλάδες και ντου...![]()
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
Μαλακισμενο γιανκοβιτς που δε σεβαστηκες τπτ και πηγες εκει, ευχομαι να απολαμβανεις τον παγκο, οντας τριτη επιλογη. Μαλακιςμενο.
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
8PYLOS (14-11-13)
Καλά, αυτό Μαργαρίτα είναι εντελώς ηλίθιο... Πήγε στην ομάδα που οι οπαδοί της φώναζαν "πέθανεεε-πέθανεεε" όταν ο πατέρας του τραυματίστηκε στο κεφάλι και διέλυσε την υγεία και τη ζωή του... Και (για να μην ξεχνιόμαστε) ο Μπόμπαν τρελάθηκε και χτύπησε το κεφάλι του μετά από απόφαση των μαφιόζων διαιτητών Κουκουλεκίδη και CIA... Τη μαφία αυτή ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕ ο γιάνκοβιτς ο νεώτερος... Αξιολύπητος πραγματικά...
Το διόρθωσα *kouzoulo*, thanx για την επισήμανση... Μου ξέφυγε...![]()
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
Σ εμας μαλιστα ζητουσε και εγγυημενο χρονο συμμετοχης ο πανιβλακας και τελικα πηγε στο βαζελο να ναι τριτη επιλογη, θα το λεω συνεχεια. Μακαρι να μη συμπληρωσει καν δεκαλεπτο αγωνα.
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Run, rabbit run
Dig that hole, forget the sun
And when at last the work is done
Don't sit down
It's time to dig another one
Μέγας ο ποιητής
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
kouzoulo (14-11-13)
Γιατί δεν το κάνουν τον ευρωπαϊκό ύμνο τους;
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
nbqgr (14-11-13)
Bookmarks