sadi (02-11-13)
Και εδω βλεπουμε τις καλες σχεσεις των λαγων μεταξυ τους.
Απο sport24Ο Παναθηναϊκός έχασε στις καθυστερήσεις το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, όταν ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος έχασε τον προσωπικό του αντίπαλο, Κώστα Μήτρογλου, με αποτέλεσμα ο τελευταίο να σκοράρει με πλασέ.
Η τηλεοπτική κάμερα αμέσως μετά το τέλος του αγώνα δείχνει τον Γιάννη Αναστασίου να μιλά έντονα με στον νεαρό αμυντικό, τον οποίο στη συνέχεια σπρώχνει.
sadi (02-11-13)
ΦΑΠΑ DAYS ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
nikos7 (04-11-13)
Poll σε παναθηναϊκό μπλογκ.
Γιατί η Π.Α.Ε έχει χρέη;
Επειδή ο Γιάννης Βαρδινογιάννης επιδίωξε αυτήν την κατάσταση 46.86%
Επειδή οι μέτοχοι σταμάτησαν να βάζουν λεφτά 20.66%
Επειδή έγινε κακή διαχείριση την διετία 2008-2010 16.24%
Επειδή ο Ολυμπιακός είχε χρέη και έπρεπε να τα μειώσει με συνεχή πρωταθλήματα 6.83% WTF??????
Επειδή έγινε κακή διαχείρηση την σαιζόν 2010-2011 6.46%
Επειδή δεν προχώρησε το project του Βοτανικού 2.95%
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Cobain_7 (02-11-13), Du3lisT (03-11-13), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (03-11-13), Kaine (03-11-13), kouzoulo (03-11-13), Φαφλατάς (02-11-13), Rena (03-11-13), VALVERDES_7 (03-11-13)
Επειδή ο τύπος γαμούσε μια ζελού για τρεις μήνες συνεχόμενους και ξέχασε τα νοίκια. 69%
Θα σου ρίξω ένα μητρογλουμανίκι να πλερώσω και το νοίκι...
There is a Dude in town
sadi (02-11-13)
ελεος δηλαδη...ποσο κουτοχορτο πια;
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Π Ο Υ Τ Σ Α
Καλημέρα πουτανάκια.
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
τι χαρα ειναι αυτη....ταβλα τα βαζελια.μπραβο ρε ομαδα
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Eξωφυλλο Πρασινης:
"..Θα γυρισει ο τροχος.."
Ετσι υπομονη να κανετε..
Faithful (03-11-13)
περσι χαιροντουσταν με τις ισοπαλιες φετος με τις ηττες....η καταντια του βαζελου δεν υπαρχει απλα
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Rena (03-11-13)
καντε υπομονη πουστρακια....θα περιμενετε δεκαετιες
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
η συνηθεια που εγινε λατρεια:
![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
και τα γαμησια συνεχιζονται
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Εκπομπή ΣΚΑΙ goal
"Μετά το ντέρμπυ αρκετοί φίλαθλοι του Ολυμπιακού αποθέωσαν την ομάδα τους στο Ρέντη"
Πάνος Βόγλης (στον συμπαρουσιαστή του): "Είδες τί σου έλεγα; Αν νικήσει τώρα ο Ολυμπιακός τη Μπενφίκα, σιγά μην πάνε οι οπαδοί του στο Ρέντη να τον αποθεώσουν.."
Συμπαρουσιαστής (δεν ξέρω το όνομα): "Γιατί να πάνε στο Ρέντη ρε Πάνο; Αφού εντός έδρας παίζουν..."
Πάνος Βόγλης: "Α, ναι σωστά"
sadi (04-11-13)
Έχει καλό "πράγμα" ο Αλ Αφούζ. Και το δίνει μόνο στους εκλεκτούς του.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Θα ηταν ενδιαφερον να συγκεντρωναμε τα συνολικα αποτελεσματα (νικες-ηττες) με την ομαδα των Κυναιδων τα τελευταια 15 χρονια και στα 4 ομαδικα αθληματα .
Ρε ζέλο, πες μου... θες να είσαι το πουτανάκι μου; ΦΑΑΑΑΑΠ
Πες μου, τί είσαι;;;;
ΦΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΠ
There is a Dude in town
στη δουλεια εχουν κρυφτει μεσα στα λαγουμια τους.δεν λενε να ξεμυτισουν.
κανεναν τους δεν εχω δει σημερα
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Bookmarks