Ε,ναι ρε Στάθη αφου πια οταν ρωτανε "Πόσο ήρθε το βόλει Ολυμπιακος-βάζελος;" θα απαντάμε 1 ώρα και 16 λεπτά. Αφού το σκορ ειναι γνωστό.
παλι πουτσα στο βολευ;
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Ε,ναι ρε Στάθη αφου πια οταν ρωτανε "Πόσο ήρθε το βόλει Ολυμπιακος-βάζελος;" θα απαντάμε 1 ώρα και 16 λεπτά. Αφού το σκορ ειναι γνωστό.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
sirkostas (06-10-13)
Τούμπα σήμερα η βαζελίτσα. Τα συνεργατάκια όμως θέλουν νίκη τώρα...
Ενταξει αν δεν κερδισει σήμερα ο Μπαουγκς και μαλιστα άνετα μιλάμε για αποθέωση της παπαριάς και του σκυφτοκεφαλισμού.
sadi (06-10-13)
Kέρδισε κάποιον άνετα μέχρι στιγμής η μπαουγκάρα?
Μιας και ανέφερα τον Γροθία, παλι πουτάνα τα έκανε στην ανακοίνωση της αποστολής άκουσα.
Αρχίζει το ντερμπι, η μητέρα των μαχών, αυτό που όλη η Ελλαδα περίμενε! Αδερφωμένοι Μπαοκια και Μπαζελ μπροστα στη Θύρα 4 η οποία όπως και με όλους τους αντιπάλους αγκαλιάζει αδερφικά τους πράσινους μέσα σε κατάνυξη.
Μη μου πει κανεις για τα λουλουδια και τα λοιπα. Ξέρω και στα τρίγια μου. Αυτά είναι "πολιτική".
Οπως βλεπω το ματσάκι ή που τα πρασινακια προσπαθουνε να το φανε νωρίς, ή που δεν νογάνε απο μπάλα μία.
Τρομερός ο Καταπίνο με 3 ασιστ σε 7 λεπτα στους παικτες του ΠΑΟΚ. Τοπ γκολκίπερ.
Αχχαχαα τι εγινε ιβαν?
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Σάκη τι έλεγες;![]()
Axxaxaxaxaa
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Τα ξαδελφάκια πως παίζουν?
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Μουχαχαχχαα 1-1
Μεγάλο ντέρμπι Ιβάν, μεγάλο ντέρμπι.
Εγώ νομίζω ότι το παιχνίδια παίζεται στα ίσα και οι δυο ομάδες θέλουν να κερδίσουν. Αλλά το επίπεδο του ποδοσφαίρου που παίζεται είναι εφάμιλλο αυτού που παίζει η Μάνα ΑΕΚ κι οι αντίπαλοί της στη Γ' εθνική.
Παντως ο παο τηρουμενων των αναλογιων δειχνει καλη εικονα. Εχει καλους ποδοσφαιριστες στην επιθεση, αλλα το κυριοτερο ειναι οτι ολοι του οι παιχτες παιζουν με παθος. Φυσικα η απειρια παιζει ρολο αλλα θεωρω οτι λογω της θελησης που δειχνουν, μπορουν να κανουν τη ζημια.
Bookmarks