Παίζαμε με το βάζελο και δεν το κατάλαβα?
καλοχωνευτη η πουτσα βαζελακια
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Παίζαμε με το βάζελο και δεν το κατάλαβα?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
οχι αλλα ειδα πολλους με κασκολ αντελεχτ πριν το ματς...
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Πίκρα μεγάλη, ειδικά οταν εχεις παίξει στοίχημα να χάσει ο γαύρος και βλέπεις τον Κωστάκη να ρίχνει 3 παστελια....κάθε γκολ καί μαχαιριά
Sent from my Lumia 610 using Tapatalk
Πρώτα από όλα, βάλτε να ακούγεται στο μπακράουντ να πούμε το εξής άσμα,
[YOUTUBE]LOZGNFkWXNU[/YOUTUBE]
έλα, πάτα το βίντεο μην ντρέπεσαι, και διάβασε το εξής:
Σχόλιο στο ιντερνετ από οπαδό της αλογοτροφής:
"Γενικώς ο Ολυμπιακός χθες ήταν τυχερός και χρειάστηκε πολλές βοήθειες και από τη διαιτησία, την οποία χαρακτηρίζω ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΗΜΕΝΗ. Το πρώτο γκολ έρχεται από επιθετικό φάουλ, τέσσερα πέναλτι έφαγε στο α' ημίχρονο ο διαιτητής (ενώ σε όλα ήταν στο ένα μέτρο), τουλάχιστον τέσσερις φορές οι παίκτες του Ολυμπιακού πέταξαν μακριά τη μπάλα και δεν πήραν κάρτα, επίσης τουλάχιστον τέσσερις φορές οι παίκτες του Ολυμπιακού έκαναν φάουλ σε τελευταίο παίκτη και δεν πήραν κόκκινη και παρ' όλα αυτά η Άντερλεχτ έκανε 18 τελικές και ο Ολυμπιακός τρεις. Τα γκολ. Και τίποτ' άλλο. Ούτε δείγμα χαμένης φάσης. Είστε περήφανοι γι' αυτό; Αν ναι, με γεια σας με χαρά σας."
Μόνο 4 πέναλτι έπνιξε? Εγώ γιατί μέτρησα 5?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
ελλας-ευρωπη-ολυμπιακος και αντε γαμηθειτε
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
αν εισαι καμενος τετοια σχολια θα γραφεις...ακους εκει 4 πεναλτυ λεει
και 4 κοκκινες.τι λες μωρη μαγδαλω βιασμενη;
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
Καλά τα λέει η πράσινη για την ανάπλαση της Λεωφόρου. Αυτό που δε μας λέει όμως είναι ότι αυτή θα γίνει με λεφτά του ελληνικού δημοσίου.
Απίστευτο θέαμα στο φιλικό του Παναθηναϊκού με το Ρέθυμνο...έγινε της τάπας! Αυτός ο Κουάμε του Ρεθύμνου κάρφωνε στα μούτρα του Μπατίστ και του Γκιστ και τους έριχνε και ταπίδια...Κι ο Γκάμπριελ έκανε τα ίδια!
77-83 υπερ του Παναθηναϊκού.
Α.Γ.Ο.Ρ. (Γιαπλές): Χαρτ 17 (2/6δίπ., 3/6τρίπ., 4/4β.), Καλλινικίδης 2 (2ασ.), Κουμπούρας 4 (2ασ.), Αγγελόπουλος 6 (3ασ., 2λ.), Προύιτ 5 (1/3τρίπ., 2κλ., 3λ.), Γκέιμπριελ 13 (4/5δίπ., 1/4τρίπ., 2/2β., 4κοψ., 9ρ.), Καλαμπόκης 5 (1/2τρίπ., 2ασ., 3λ.), Κανονίδης 2 (0/1τρίπ., 2ασ.), Άρμπετ 12 (2/2δίπ., 2/4τρίπ., 2/2β., 2λ.), Λάτοβιτς 1 (0/2τρίπ.), Αλεξάντερ 10 (4/6δίπ., 0/1τρίπ., 2/2β.)
Παναθηναϊκός (Πεδουλάκης): Γιάνκοβιτς 5 (1/2τρίπ.), Μπράμος 12 (1/2δίπ., 2/7τρίπ., 4/4β., 3ασ., 2κλ.), Σανγκ 2, Μπατίστ 8 (3/5δίπ., 5ρ., 3ασ.), Φώτσης 13 (1/2δίπ., 3/5τρίπ., 2/2β., 3ασ., 2κλ.), Αποστολίδης 5 (1/2τρίπ., 2λ.), Λάσμε 11 (3/4δίπ., 5/6β., 2κοψ.), Ματσιούλις 13 (5/7δίπ., 1/4τρίπ., 6ρ., 2ασ., 2λ.), Διαμαντίδης 8 (2/5τρίπ., 3ασ.), Γκιστ 4 (2ασ.), Παππάς 2 (2ασ.), Σκορδίλης
Κοιτα μαλακια που δεν ειδα μετα τη 1η περιοδο!
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Παραλίγο να πλακωθούνε στο ξύλο Μπατής με Διαμαντίδη στο φιλικό Πανιώνιος - Παναθηναϊκός...κάνει τέτοια το χρυσό παιδί/μάλαμα/στολίδι του ελληνικού αθλητισμού?![]()
Ειδα αρθρο και δε το πιστευα ειναι δυνατον??
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Ειστε οι καλυτεροι πελατες, ρε μαλακες ρε μαλακες.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Η φανέλα της Βέροιας πάντως θα τους πηγαίνει περισσότερο σε αυτούς![]()
Και το φ.α προφανωςκαι δε γραφει τπτ!!!!!!!!!
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Bookmarks