ο ημικοντος ρε παιδια τι ειναι αυτο που φοραει, δεμενο τον εχουν ;
Τσαντακι ειναι ρε
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
The Dude (04-09-13)
Ολη την ωρα μ αυτο ητανε, σ ολες τος φωτο. Πλακα πλακα τι σκατα...θα χει μετρητα μεσα κ θα φοβαται μη του τα παρει κανας αλαφουζος :p
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Ή, δεν θα πρόλαβε να παραδόσει ταμείο...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
E ρε άμα δε ρίξετε μία πεντάρα σε αυτό το συνονθύλευμα τι κορνές έχει να πέσει...
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Θα διαφωνήσω. Μια ομάδα δεν μπορείς να την κρίνεις από έναν αγώνα αλλά από βάθος χρόνου.
Αν δημιουργήσω έναν μαθηματικό τύπο με βάση την στρατηγική του Παναθηναικού(τα ξύνουμε όλη την χρονιά και φτιάχνουμε την φόρμα ακριβώς για τα δύο παιχνίδια με τον Ολυμπιακό)+τα χαρακτηριστικά του αθλήματος τότε θα δούμε ότι δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα.
Δε με νοιάζει εάν είναι εύκολα ή όχι. Θέλω πούτσα και βεντούζα.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Ό,τι έκανε ο Λεμονής με θεωρητικά χειρότερη ομάδα και καλύτερο αντίπαλο δύο φορές, είναι αδιανόητο με τον αντίπαλο βυθισμένο στην ανυπαρξία να μην επιτυγχάνεται. Δεν έχει μαλακίες φέτος, πολλά και καλά. Δεν λέω να περάσουμε κανένα ιστορικό ρεκόρ, αλλά γάμησέ με με τα 2-1, τα 1-0 και τα 3-2.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
sk12072 (04-09-13)
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
consigliere (05-09-13), Red&White-Nick-7 (05-09-13), sirkostas (04-09-13), voskos_7 (04-09-13)
Bookmarks