Καταραμένε Frodo(Σαριέγκι)
*****8.23*****
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Εχεις απολυτο δικιο. Το δευτερο γκολ offside και το τριτο φάουλ. Βεβαια δεν μιλησε και κανεις, δεν ειδα και καμια διαμαρτυρια......
Ωστόσο αν αυτα συνεβαιναν με μας θα ειχαν ξεσηκωθει οι αδέκαστοι δημοσιογράφοι να καταγγείλουν την πουλημένη διαιτησία.
Όσο για τον Λετουρα, νομίζω οτι οσο επαιξε εχθες ήταν καλός, τουλαχιστον καλύτερος απο το πρώτο παιχνίδι.
"Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε
Aυτο που ειδα εγω μετα απο 10 λεπτα μπαλας στο α' ματς ανακαλυψατε ολοι τωρα. Ξεκωλιασε το "θεριο" παλι ο βαζελος. Μεγαλη εμφανιση. Και να οι υμνοι και τα γλυφοψωλια.
Και γελαμε μερικοι απο μας, αλλοι απο μεσα αναθεματιζουνε και η ζωή συνεχιζεται. Τετρακοσια χρονια να επαιζε ο βαζελος με αυτο το "ομαδα" , ακομα και να εμπαινε το γκολ στο 87' για τη Σπαρτα , δεν περναγανε οι Τσεχοι με τιποτα. Γιατι η μπαλα ειναι ρουφιανα, πουτανα, ξεκωλιαρα, αλλα το ξενέρωμα δε το γουσταρει με τιποτα. Και κριμα γιατι κατα καιρους ειχαν περασει Τσεχοι παικταραδες που της "μιλάγανε" της μπαλας. Οχι δεν μιλαω για το σουργελο της Εθνικής Τσεχιας που προφανως οι περισσοτεροι απο σας θαυμαζετε με τους "κατα φαντασια" ποδοσφαιριστες Νεντβεντ, Τσεχ και σια...
Ευτυχώς εδω που τα λεμε γιατι ειναι έγκλημα να περνάνε κατι τετοιες ομάδες γύρους.
Τα ίδια θα εχουμε και αυριο. Παιζουμε εμεις με την ομαδα-τσίρκουλο την Πρωταθλήτρια Ευρώπης στην παραγωγή μοντέλων , την θρυλική την ονομαστή Σχλομπαν και αυριο θα αστραψει και θα βροντήξει η κοκκινη πλευρα των ΑΡΔ. Φυσικα θα το χαρουμε.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Έλεος!!!! Κέρδισαν τη Σπάρτα Πλάκας (γιατί για τα πανηγύρια ήταν χθές) η οποία ήταν τελείως ανοργάνωτη λόγω έλλειψης του προπονητή της ο οποίος ήρθε χθες και χωρίς τον καλύτερό τους παίκτη τον αρχηγό τους δηλαδή και νομίζουν ότι έκαναν κατόρθωμα. Ο βάζελος δεν είχε ούτε ομάδα ούτε παίκτες, εκτός από τον ΜπριζοΛέτο(όσο και αν δε θέλω να το παραδεκτώ) ο οποίος έκανε τα πάντα και έδωσε και ευκαιρίες στον άμπαλο σισέ. Το συμπέρασμα που βγάζω λοιπόν είναι ότι ο Βάζελος μπορεί να μην έχει ομάδα αλλά έχει κάτι άλλο πολύ σημαντικό Κωλοφαρδία!!!!
Kαλά, μην κολλάτε στη διαιτησία. Και στο πρώτο ματς ακυρώθυκε κανονικό γκόλ του Γίδη. Το κομβικό σημείο ήταν το 45. Άλλαξε όλο το αγωνιστικό πλάνο των ομάδων, η ψυχολογία, ο κόσμος, τα πάντα. Πάμε παρακάτω. Έχουμε να απολαύσουμε κι άλλες ευρωπέικες φούτσες![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Το κομβικο σημειο ήταν οτι ο βαζελος παιζει μπαλα, εστω την απωθητική που παιζει ενω η Σπαρτακ οπως ειχα πει απο το πρωτο ματς παρα το αποτελεσμα παιζει μονο το πουλι της. Και 5-0 να ειχε χασει στο πρωτο ματς ο βαζελος θα περναγε και μαλιστα εύκολα
Για του λογου το αληθες τι δήλωνα. Η μπαλα ειναι το πιο ευκολο σπορ του πλανητη γι' αυτο ειναι τοσο λαοφιλες. Ακομα και ενας απολυτος κρετινος μπορει να εκφερει αποψη και να ειναι και σωστη , το μονο που εχει να κανει ειναι να ΔΕΙ πεντε λεπτακια απο ενα ματς.
Και 5 και 6 τεμαχια να ειχανε μαζεψει οι βαζελοι στο α' ματς, ήταν τοσο τσιρκο οι Τσεχοι, και αυτο ήταν ηλιου φαεινοτερο ακομα και οταν κερδιζαν που κανεις σοβαρος ανθρωπος δεν θα ακουμπαγε λεφτα επανω τους.
Εμείς δεν κολλάμε αλλά με τη συμπεριφορά τους προκαλούν. Νομίζουν ότι έχουν ομαδάρα ενώ βλέπουν ότι δεν τραβάει.Έχουν κι αυτόν το σισέ που απορώ πως έπαιξε στην Αγγλία ο οποίος αν δεν ήταν ο ΜπριζοΛέτο ούτε που θα την είχε ακουμπήσει την μπάλα.
smageo (05-08-09)
Aφού ο βάζελος είναι καλύτερος από την Σπάρτα -και δε νομίζω κανείς να το αμφισβητεί αυτό- γιατί σήμερα μας τα έχουν κάνει ΝΑ τα @@ όλα τα ΜΜΕ λες και απέκλεισαν την Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ??
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
mpak (05-08-09)
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
Δεν κολλαμε στη διαιτησια απλα θεωρω οτι ναι το γκολ στο 45 ειναι σημαντικο για την ψυχολογια, αλλα και αλλο να τρως ενα γκολ οφσαιντ και να σου γυρναει ολο το παιχνιδι τουμπα. Σιγουρα δεν επαιξε ρολο η διαιτησια μην γελιομαστε επισημανσεις κανουμε και αυτες κυριως απο τη μερια μου εχουν κανουν με το γεγονος πως αντιμετωπιζεται ωρες ωρες ο βαζελος στην Ευρωπη και πως εμεις.
Bookmarks