Σελίδα 897 από 3119 ΠρώτηΠρώτη ... 39749759769779784785786787788789389489589689789889990090190791792793794799710971197129713971897 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 17.921 έως 17.940 από 62377

Θέμα: ΠΑΟ

Το avatar του χρήστη DaRkSaGa79

Thanks
    3.296
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 10.887 φορές σε 5.182 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Καταραμένε Frodo(Σαριέγκι)
    *****8.23*****

ΟΖΟΝΟΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΗΘΡΑΣ Το avatar του χρήστη ffyiannis

Περιοχή
    6 μήνες στα σωκρατέικα,6 μήνες στα κοκαλέικα..
    Thanks
    2.323
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2.739 φορές σε 1.718 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από smageo Εμφάνιση μηνυμάτων
    Λοιπον ενα θα πω "χαιρε φαρδος αμετρητο".
    Βεβαια και εμεις ως Ολυμπιακοι εχουμε μια ευθυνη για το φαρδος τους!!
    Τοσα χρονια .............. ε λογικο ειναι.

Τεσπα. Σιγα την ομαδαρα που θα παρει και πρωταθλημα φετος!!
    Σιγα τη Σπαρτα που θα ερχοταν τα υπερασπιστει το 3-1 του πρωτου αγωνα σιγα μην εσκισαν και τα καλσον τους! Δεν περιμενα και κατι διαφορετικο βεβαια .... (με οτι αυτο σημαινει).

Αποριες :

α) Ο Σαλπι-γιδης στο δευτερο γκολ δεν ηταν οφσαιντ ?
    β) Το τριτο γκολ του Γιδη δεν ειναι επιθετικο φαουλ?
    γ) Γιατι τα παιζει ο Λετο μετα το 60 (και ρωταω πολυ σοβαρα τωρα τα ιδια και με τον Ολυμπιακο ηταν δεν αντεχε πετα το 60).

α)λιγο οφσαιντ.οχι πολυ
    β)ειδες να βγαινει αιμα?αρα?που ηταν το φαουλ?
    γ)μηπως γιατι δεν θελαμε πολλοι να το δουμε και περυσι αυτο?
    FUCK PAO AND THE AVENUE

Love Hurts..... Το avatar του χρήστη ILIAS-KORLEONE <<JESUS>>

Περιοχή
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
    Thanks
    13.642
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.590 φορές σε 8.157 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από RedHacker Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για την τσέχικη ομάδα δεν σχολιάζω καθόλου. Τώρα που έβγαλε γλώσσα ο Τεν Κατε εγώ χαίρομαι πάρα πολύ γιατι ξέρω τι θα επακολουθήσει....
    Παντα ετσι γινεται.
    "When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
    I told them they didn’t understand life."
    —John Lennon

Near the sea Το avatar του χρήστη kritikia

Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑΣ
    Thanks
    3.349
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.595 φορές σε 2.660 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Αποριες :

γ) Γιατι τα παιζει ο Λετο μετα το 60 (και ρωταω πολυ σοβαρα τωρα τα ιδια και με τον Ολυμπιακο ηταν δεν αντεχε πετα το 60).

Εχεις απολυτο δικιο. Το δευτερο γκολ offside και το τριτο φάουλ. Βεβαια δεν μιλησε και κανεις, δεν ειδα και καμια διαμαρτυρια......

Ωστόσο αν αυτα συνεβαιναν με μας θα ειχαν ξεσηκωθει οι αδέκαστοι δημοσιογράφοι να καταγγείλουν την πουλημένη διαιτησία.

Όσο για τον Λετουρα, νομίζω οτι οσο επαιξε εχθες ήταν καλός, τουλαχιστον καλύτερος απο το πρώτο παιχνίδι.
    "Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε

Vade retro κατσαπλιάδες Το avatar του χρήστη sadi

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.785 φορές σε 19.670 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Aυτο που ειδα εγω μετα απο 10 λεπτα μπαλας στο α' ματς ανακαλυψατε ολοι τωρα. Ξεκωλιασε το "θεριο" παλι ο βαζελος. Μεγαλη εμφανιση. Και να οι υμνοι και τα γλυφοψωλια.
    Και γελαμε μερικοι απο μας, αλλοι απο μεσα αναθεματιζουνε και η ζωή συνεχιζεται. Τετρακοσια χρονια να επαιζε ο βαζελος με αυτο το "ομαδα" , ακομα και να εμπαινε το γκολ στο 87' για τη Σπαρτα , δεν περναγανε οι Τσεχοι με τιποτα. Γιατι η μπαλα ειναι ρουφιανα, πουτανα, ξεκωλιαρα, αλλα το ξενέρωμα δε το γουσταρει με τιποτα. Και κριμα γιατι κατα καιρους ειχαν περασει Τσεχοι παικταραδες που της "μιλάγανε" της μπαλας. Οχι δεν μιλαω για το σουργελο της Εθνικής Τσεχιας που προφανως οι περισσοτεροι απο σας θαυμαζετε με τους "κατα φαντασια" ποδοσφαιριστες Νεντβεντ, Τσεχ και σια...
    Ευτυχώς εδω που τα λεμε γιατι ειναι έγκλημα να περνάνε κατι τετοιες ομάδες γύρους.

Τα ίδια θα εχουμε και αυριο. Παιζουμε εμεις με την ομαδα-τσίρκουλο την Πρωταθλήτρια Ευρώπης στην παραγωγή μοντέλων , την θρυλική την ονομαστή Σχλομπαν και αυριο θα αστραψει και θα βροντήξει η κοκκινη πλευρα των ΑΡΔ. Φυσικα θα το χαρουμε.
    Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;

6. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον sadi για αυτό το μήνυμα:

iek (05-08-09), kritikia (05-08-09)

Το avatar του χρήστη antonia thrylos7

Thanks
    79
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 77 φορές σε 65 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Έλεος!!!! Κέρδισαν τη Σπάρτα Πλάκας (γιατί για τα πανηγύρια ήταν χθές) η οποία ήταν τελείως ανοργάνωτη λόγω έλλειψης του προπονητή της ο οποίος ήρθε χθες και χωρίς τον καλύτερό τους παίκτη τον αρχηγό τους δηλαδή και νομίζουν ότι έκαναν κατόρθωμα. Ο βάζελος δεν είχε ούτε ομάδα ούτε παίκτες, εκτός από τον ΜπριζοΛέτο(όσο και αν δε θέλω να το παραδεκτώ) ο οποίος έκανε τα πάντα και έδωσε και ευκαιρίες στον άμπαλο σισέ. Το συμπέρασμα που βγάζω λοιπόν είναι ότι ο Βάζελος μπορεί να μην έχει ομάδα αλλά έχει κάτι άλλο πολύ σημαντικό Κωλοφαρδία!!!!

Μ.Α.Τ.Φ. Το avatar του χρήστη differance

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.094
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 24.944 φορές σε 14.460 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Kαλά, μην κολλάτε στη διαιτησία. Και στο πρώτο ματς ακυρώθυκε κανονικό γκόλ του Γίδη. Το κομβικό σημείο ήταν το 45. Άλλαξε όλο το αγωνιστικό πλάνο των ομάδων, η ψυχολογία, ο κόσμος, τα πάντα. Πάμε παρακάτω. Έχουμε να απολαύσουμε κι άλλες ευρωπέικες φούτσες
    «Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
    Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Προεπιλογή

Το κομβικο σημειο ήταν οτι ο βαζελος παιζει μπαλα, εστω την απωθητική που παιζει ενω η Σπαρτακ οπως ειχα πει απο το πρωτο ματς παρα το αποτελεσμα παιζει μονο το πουλι της. Και 5-0 να ειχε χασει στο πρωτο ματς ο βαζελος θα περναγε και μαλιστα εύκολα

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sadi Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θα περασει ευκολα ο Παναθηναϊκος. Ευχομαι φυσικα προκρισή του στους ομίλους.

Για του λογου το αληθες τι δήλωνα. Η μπαλα ειναι το πιο ευκολο σπορ του πλανητη γι' αυτο ειναι τοσο λαοφιλες. Ακομα και ενας απολυτος κρετινος μπορει να εκφερει αποψη και να ειναι και σωστη , το μονο που εχει να κανει ειναι να ΔΕΙ πεντε λεπτακια απο ενα ματς.

Και 5 και 6 τεμαχια να ειχανε μαζεψει οι βαζελοι στο α' ματς, ήταν τοσο τσιρκο οι Τσεχοι, και αυτο ήταν ηλιου φαεινοτερο ακομα και οταν κερδιζαν που κανεις σοβαρος ανθρωπος δεν θα ακουμπαγε λεφτα επανω τους.

Το avatar του χρήστη antonia thrylos7

Thanks
    79
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 77 φορές σε 65 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Εμείς δεν κολλάμε αλλά με τη συμπεριφορά τους προκαλούν. Νομίζουν ότι έχουν ομαδάρα ενώ βλέπουν ότι δεν τραβάει.Έχουν κι αυτόν το σισέ που απορώ πως έπαιξε στην Αγγλία ο οποίος αν δεν ήταν ο ΜπριζοΛέτο ούτε που θα την είχε ακουμπήσει την μπάλα.

Thanks
    16
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 10 φορές σε 7 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Λοιπον ενα θα πω "χαιρε φαρδος αμετρητο".
    Βεβαια και εμεις ως Ολυμπιακοι εχουμε μια ευθυνη για το φαρδος τους!!
    Τοσα χρονια .............. ε λογικο ειναι.

Τεσπα. Σιγα την ομαδαρα που θα παρει και πρωταθλημα φετος!!
    Σιγα τη Σπαρτα που θα ερχοταν τα υπερασπιστει το 3-1 του πρωτου αγωνα σιγα μην εσκισαν και τα καλσον τους! Δεν περιμενα και κατι διαφορετικο βεβαια .... (με οτι αυτο σημαινει).

Αποριες :

α)ετσι και ετσι
    β)ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
    γ)γιατι στην προπονηση κανη μπαλετο

12. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

smageo (05-08-09)

Thanks
    16
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 10 φορές σε 7 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Το κομβικο σημειο ήταν οτι ο βαζελος παιζει μπαλα, εστω την απωθητική που παιζει ενω η Σπαρτακ οπως ειχα πει απο το πρωτο ματς παρα το αποτελεσμα παιζει μονο το πουλι της. Και 5-0 να ειχε χασει στο πρωτο ματς ο βαζελος θα περναγε και μαλιστα εύκολα

Για του λογου το αληθες τι δήλωνα. Η μπαλα ειναι το πιο ευκολο σπορ του πλανητη γι' αυτο ειναι τοσο λαοφιλες. Ακομα και ενας απολυτος κρετινος μπορει να εκφερει αποψη και να ειναι και σωστη , το μονο που εχει να κανει ειναι να ΔΕΙ πεντε λεπτακια απο ενα ματς.

Και 5 και 6 τεμαχια να ειχανε μαζεψει οι βαζελοι στο α' ματς, ήταν τοσο τσιρκο οι Τσεχοι, και αυτο ήταν ηλιου φαεινοτερο ακομα και οταν κερδιζαν που κανεις σοβαρος ανθρωπος δεν θα ακουμπαγε λεφτα επανω τους.
    φιλε μην εισαι απολυτος αμα στο 90 ο τσεχος εβαζε το γκολ θα ειχαμε μεγαλο κλαμα.στο οτι κανενας δεν θα εβαζε τα χρηματα πανω στο 2 εχεις δηκιο

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sesic7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    φιλε μην εισαι απολυτος αμα στο 90 ο τσεχος εβαζε το γκολ θα ειχαμε μεγαλο κλαμα.στο οτι κανενας δεν θα εβαζε τα χρηματα πανω στο 2 εχεις δηκιο

Τις ξερω φιλαρακο αυτες τις ομαδες. Στο ελληνικο πρωταθλημα κατι Σπαρτακ και κατι Σλοβαν θα παιζανε ντερμπι με το Κερατσινι και τον Αιολικό Μυτιλήνης. Δεν εχουνε αντερα να αποκλεισουν μια καλυτερη ομαδα, και ο βαζελος ειναι καλυτερος της Σπαρτακ

15. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον sadi για αυτό το μήνυμα:

iakov7 (05-08-09), Red Sting (05-08-09)

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.094
    Ignore User

Προεπιλογή

Aφού ο βάζελος είναι καλύτερος από την Σπάρτα -και δε νομίζω κανείς να το αμφισβητεί αυτό- γιατί σήμερα μας τα έχουν κάνει ΝΑ τα @@ όλα τα ΜΜΕ λες και απέκλεισαν την Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ??
    «Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...

ΘΡΥΛΟΣ Uber Alles Το avatar του χρήστη smageo

Περιοχή
    Αlways somewhere
    Thanks
    4.141
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.207 φορές σε 2.927 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από ffyiannis Εμφάνιση μηνυμάτων
    [/b]
    α)λιγο οφσαιντ.οχι πολυ
    β)ειδες να βγαινει αιμα?αρα?που ηταν το φαουλ?
    γ)μηπως γιατι δεν θελαμε πολλοι να το δουμε και περυσι αυτο?
    α) αμα ειναι λιγο δεν μετραει, σωστος
    β) εδω και αν εχεις δικιο βουνο ....
    γ) μα και περισυ με μας τα επαιζε μετα το 60 λες και ηταν 40 χρονων ποδοσφαιριστης. Μια χαρα το βλεπαμε και περισυ απλα ρωταω μηπως υπαρχει καποια σοβαρη ή λογικη εξηγηση σε αυτο αν θες.
    Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από differance Εμφάνιση μηνυμάτων
    Aφού ο βάζελος είναι καλύτερος από την Σπάρτα -και δε νομίζω κανείς να το αμφισβητεί αυτό- γιατί σήμερα μας τα έχουν κάνει ΝΑ τα @@ όλα τα ΜΜΕ λες και απέκλεισαν την Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ??
    Για τον ίδιο λογο που θα μας κανουνε τα @@ ΝΑ αύριο με το "ΘΡΥΛΕ ΜΟΝΟ ΕΣΥ" επειδη θα κερδισουμε καφενειο χειροτερο απο τους Τσεχους.

19. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

mpak (05-08-09)

Περιοχή
    Αlways somewhere
    Thanks
    4.141
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από kritikia Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εχεις απολυτο δικιο. Το δευτερο γκολ offside και το τριτο φάουλ. Βεβαια δεν μιλησε και κανεις, δεν ειδα και καμια διαμαρτυρια......

Ωστόσο αν αυτα συνεβαιναν με μας θα ειχαν ξεσηκωθει οι αδέκαστοι δημοσιογράφοι να καταγγείλουν την πουλημένη διαιτησία.

Όσο για τον Λετουρα, νομίζω οτι οσο επαιξε εχθες ήταν καλός, τουλαχιστον καλύτερος απο το πρώτο παιχνίδι.
    Κοιτα στους στραβους βασιλευει ο μονοφθαλμος. Οποτε απο τον πουθενα Σπυροπουλο του πρωτου αγωνα καλυτερος φανηκε.
    Δεν ξερω αν ειμαι προκατειλημενη αλλα ειδα ενα κλασσικο Λετο του Ολυμπιακου ισως και λιγο χειροτερο.
    Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.094
    Ignore User

Προεπιλογή

Για τον ίδιο λογο που θα μας κανουνε τα @@ ΝΑ αύριο με το "ΘΡΥΛΕ ΜΟΝΟ ΕΣΥ" επειδη θα κερδισουμε καφενειο χειροτερο απο τους Τσεχους.
    Ε γιαυτό μετά πέφτουν οι πούτσες από τους Θρασύβουλους της Ευρώπης

Περιοχή
    Αlways somewhere
    Thanks
    4.141
    Ignore User

Προεπιλογή

Kαλά, μην κολλάτε στη διαιτησία. Και στο πρώτο ματς ακυρώθυκε κανονικό γκόλ του Γίδη. Το κομβικό σημείο ήταν το 45. Άλλαξε όλο το αγωνιστικό πλάνο των ομάδων, η ψυχολογία, ο κόσμος, τα πάντα. Πάμε παρακάτω. Έχουμε να απολαύσουμε κι άλλες ευρωπέικες φούτσες
    Δεν κολλαμε στη διαιτησια απλα θεωρω οτι ναι το γκολ στο 45 ειναι σημαντικο για την ψυχολογια, αλλα και αλλο να τρως ενα γκολ οφσαιντ και να σου γυρναει ολο το παιχνιδι τουμπα. Σιγουρα δεν επαιξε ρολο η διαιτησια μην γελιομαστε επισημανσεις κανουμε και αυτες κυριως απο τη μερια μου εχουν κανουν με το γεγονος πως αντιμετωπιζεται ωρες ωρες ο βαζελος στην Ευρωπη και πως εμεις.

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Προεπιλογή

Ε γιαυτό μετά πέφτουν οι πούτσες από τους Θρασύβουλους της Ευρώπης
    Σε ολους το ιδιο συμβαινει. Απλως εμεις διαβαζουμε Ντερμπι και Πρασινη οταν νικαει στην ευρώπη ή χανει απο μας ο βαζελος και αυτα μας μενουν

Near the sea Το avatar του χρήστη kritikia

Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑΣ
    Thanks
    3.349
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.595 φορές σε 2.660 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Κοιτα στους στραβους βασιλευει ο μονοφθαλμος. Οποτε απο τον πουθενα Σπυροπουλο του πρωτου αγωνα καλυτερος φανηκε.
    Δεν ξερω αν ειμαι προκατειλημενη αλλα ειδα ενα κλασσικο Λετο του Ολυμπιακου ισως και λιγο χειροτερο.

Οπως ειπα και σε ενα αλλο φιλο μας..οι αδυναμιες δεν κρυβονται..

Μωρό μου και εγω σε αγαπαω.
    "Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε

Σελίδα 897 από 3119 ΠρώτηΠρώτη ... 39749759769779784785786787788789389489589689789889990090190791792793794799710971197129713971897 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές