παιδια κατι ψηλοασχετο αλλα ειδατε στο πισω μερος της φανελας και πανω απο το ονομα που εχουν ενα κυκλακι?τι ειναι αυτο ρε μαγκες κουμπι αυτο καταστροφης ή το σημειο G τους?
παντως αν ειναι το δευτερο σιγουρα η σπαρτα το βρηκε
παιδια κατι ψηλοασχετο αλλα ειδατε στο πισω μερος της φανελας και πανω απο το ονομα που εχουν ενα κυκλακι?τι ειναι αυτο ρε μαγκες κουμπι αυτο καταστροφης ή το σημειο G τους?
παντως αν ειναι το δευτερο σιγουρα η σπαρτα το βρηκε
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
sirkostas (30-07-09)
Δεν είναι μόνο τα χρήματα της UEFA. Είναι και τα τηλεοπτικά, τα έσοδα από τις διαφημίσεις κ.α. Με τι χρήματα νομίζετε έκανε τις μεταγραφές του φέτος η τσιμπουκοβαζέλα? Μα με αυτά που τους "χαρίσαμε" εμείς πέρσι
Ε, καιρός να μας τα επιστρέψουν![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
iakov7 (30-07-09)
[youtube]www.youtube.com/watch?v=8P1GPWXDKnY[/youtube]
---------------------
![]()
kouzoulo (29-07-09)
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
o konax(αχιλλεας) μπορει να ειναι βαζελος αλλα δεν σημαινει κιολας οτι το ποδοσφαιρο ειναι η ζωη του ολη.Αυτοι παιρνουν τα εκατομυρια που εσυ και εγω θα βγαζαμε σε 5 ζωες,και πιστευεις οτι θα κατσω να σκασω
Εδω δεν σκανε απο οτι φαινεται οι ιδιοκτητες της παε με τον μυρωδια που εχουν στον παγκο,εγω θα σκασω?![]()
Φυλακούρης: Θα παραλύσει με 70.000 κόσμο στην Αθήνα η Σπάρτα, αυτοί είναι ξυλοκόποι
Ενω εσεις ειστε καλλιτεχνες....
70.000???????
Τι τους δινουν εκει στην Παιανια???
"Πράγματι υπήρχε πρόβλημα επικοινωνίας στην άμυνα και γι’ αυτό αποφάσισα να βάλω τον Σαριέγκι αντί του Καντέ"
Χενκ Τεν Κάτε
(Για την ιστορία, η αλλαγή έγινε στο 69`)
Δεν σταματουν να μας διασκεδαζουν....Ελεος...η κοιλια μου....
Ωχ! Ρε 'σεις! Μήπως πρέπει να ανησυχούμε πλέον για τους βάζελους; Γιατί καλά να λένε κάτι αλλά να μην το πιστεύουν και απλώς να προσπαθούν να δικαιολογηθούν, αλλά όταν το πιστεύουν είναι κακό σημάδι! Ώρε Θρύλε ζημιές που κάνεις! Θα μείνουμε χωρίς αιώνιο έτσι όπως πας! Να χάσει ο Ολυμπιακός το πρωτάθλημα φέτος! Δεν πάει άλλο! Διώχνουμε μόνοι μας τους πελάτες μας! Πως θα δουλέψει το μαγαζί;![]()
Συμφωνα με πληροφοριες μου , με την υπογραφη της ιδρυσης του ΠΟΑ, υπογραφτηκε και ιδιωτικο συμφωνητικο πελατειας με εμας....οποτε ειναι πολυ δυσκολο να γινει αυτο που λες....
Η μοναδικη περιπτωση ειναι , αν βαρεθουμε να τον φαπωνουμε συνεχεια....και πες μου ειλικρινα....Δες τη φατσα του Βασιλαρα στο Gazzetta...Υπαρχει περιπτωση ποτε να βαρεθεις να τον εχεις πελατη???????
Σήμερα το απόγευμα πέταξε και η τελευταία ελπίδα να ρεφάρουν τη λύπη τους τα βαζέλια. Τώρα τους περιμένει μια βδομάδα καζούρας. Μέχρι την επόμενη...
Guys μπορεί κάποιος να μου πει γιατί το παληκάρι έκοψε την μοϊκάνα;;
Αυτή δεν ήταν που θα την έβαφε και πράσινη;
![]()
Bookmarks