Τι ωραία ομάδα ρε παιδιά.
Αυτός ο Λέτο δε, το κάτι άλλο.
Ο
κερδισε 2-1 αν και οι γερμαναραδες ειχανε δοκαρι στο τελος...Καθαρισε ο πιτσιρικας ο πετροπουλος...Μηκε στο 72 και ο σιδερενιος αλλα δεν σκοραρε...
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Τι ωραία ομάδα ρε παιδιά.
Αυτός ο Λέτο δε, το κάτι άλλο.
Ο
Και ο σιδερένιος μου άρεσε.
Ααα, η αλήθεια να λέγεται.
Αλλά αυτός που έκλεψε την παράσταση όμως, δια της αμπαλοσύνης του, ήταν ο Κατσουράνης του Χελάκη.
Ρε ' σεις, αυτός αδικείται στην πεκ!!!
Α ρε Μπάρτσα τι έχασες......
κριμα που δεν το ειδα δηλαδη.
ÊÁÍÅÉÓ ÊÁÍÅÉÓ
ÄÅÍ ÅÉÍÁÉ ËÅÌÏÍÇÓ
[Ìüíï åããåãñáììÝíïé ÷ñÞóôåò ìðïñïýí íá äïõí ôá links. ]
..
Το ποια είναι η κρατικοδίαιτη ομάδα στην Ελλάδα το γνωρίζουμε χρόνια τώρα (βλέπε χορηγούς ΟΤΕ, Cosmote) αλλά τόσο πολύ πάθος δεν χωνεύεται με τίποτα.
Πληρώνω με το έτσι θέλουν ΕΡΤ και δεν μπορώ να δω την ομάδα μου παρά μόνο μαγνητοσκόπηση, τη στιγμή μάλιστα που είναι η μόνη μαζί με την Ξάνθη που τίμησε το συμβόλαιό της με την ΕΡΤ και ο κρατικοδίαιτος "πολυμετοχικός", που την έφτυσε για χάρη της NOVA , παίζει ζωντανά.
Ούτε την ελάχιστη υποχρέωση, αφού είμαι συνδρομητής με το ζόρι, να μου παρέχουν τα ψηφιακά κανάλια δεν τηρούν. Η ΑΠΟΛΥΤΗ διάλυση της κρατικής ΕΡΤ.
Για τις εκπομπές και τους δημοσιογράφους της, θα τα πούμε άλλη στιγμή!!
sk12072 (16-07-09)
êáëá áõôåò ïé öõëëáäåò åéíáé áíåêäéçãçôåò.....Æçôçóå ëååé ï Óéóå íá ðáéîåé ëéãå ëåðôá óôï öéëéêï "ðáñïôé å÷åé êáíåé äõï ðñïðïíçóåéò"!!!!!!
Äõï ðñïðïíçóåéò å÷åé êáíåé ïëåò êé ïëåò ï óéäåñåíéïò; Êáé ãéáôé ìáò æáëßæïõíå êáèçìåñéíá ôá @@ ìå ôá êáôïñèùìáôá ôïõò óôéò ðñïðïíçóåéò; Áôïìéêï ðñïãñáììá áêïëïõèåé;
Áõôç ç åîåäñá åéíáé ÃÔÐ..Ï äå Ëåôï "ðçñå öïñá" ëååé óôçí ðñïðïíçóç...
Óôï öéëéêï äåí ìáò ëååé ôé åêáíå...
Ï,ôé íá'íáé..
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Íïìßæù üôé áí êÜðïéïò åßäå ôï ìáôò êáé äéáâÜóåé óÞìåñá ôá ó÷üëéá ãéá ôïí ïñãáíùôÞ ÊáôóïõñÜíç, ôïí ðÞñå öüñá Leto, êáé ôïí öïõñéüæï Cisse èá íïìßæåé üôé åßäå Üëëï ìáôò.
Ãéá ôïí Kante äåí ìéëÜù ãéáôß áöïý óêüñáñå ìðïñåß íá ìðåé óôï ðÜíèåïí ôùí ðáé÷ôáñÜäùí ôïõò.
.
chainsaw (16-07-09)
ο κατσουρανης λεει θα ειναι ο ηγετης τους και ανεβαζει τον λαγο επιπεδο.που τα βλεπουν αυτα θα ηθελα να ηξερα.ο κατσουρανης ο ατιτλος μιλαμε....
οσον αφορα τον σισε τι εγινε με τα 10 γκολ που βαζει στις προπονησεις;ουτε 1 ρε στα επισημα;
ÊÁÍÅÉÓ ÊÁÍÅÉÓ
ÄÅÍ ÅÉÍÁÉ ËÅÌÏÍÇÓ
εινα νωρις ακομη Σταθη...δυο προπονησεις λενε εχει κανει ολες κι ολες ο σιδερενιος ...Και τα γκολ που γραφουνε καθε μερα οτι βαζει πού τα βαζει; σε κανανε 5Χ5 απο αυτα που βγαινει αρχισκορερ ο Λετος!
Τοσο δυσκολο ειναι πια να σκοραρεις στην προπονηση και το χουν για νεο?
Δεν ειδα το παιχνιδι αλλα απο αυτα που ακουσα στο ραδιο και διαβασα σημερα ειλικρινα εχω μπερδευτει.
Οι μισοι λενε suoer Leto πηρε μπρος (ειχε βαλει και 5 γκολ στην πρωινη προπονηση ντεεε) και γενικα δειχνει να κολαει στον ποα περισσοτερο απο οτι σε μας και οι αλλοι μισοι ο γνωστος Leto φλυαρος 1-2 ντριμπλες και μετα χανει τη μπαλα.
Οι μισοι λενε ηγετης ο Κατσουρανης και μπροσταρης της πρασινης επαναστασης και οι αλλοι μισοι δεν βλεποταν παλι.
Οι μισοι λενε ο Cicce εδειξε την κλαση του πολυ γρηγορος (μαλλον του εβαλαν καινουργιες μπαταριες) και καλες τοποθετησεις και οι αλλοι μισοι οτι στο τεταρτο που επαιξε δεν εδειξε και πολλα (ηταν κουρασμενος απο τα 4 goals που εβαλε στην πρωινη προπονηση).
Οι μισοι λενε ο Cantee πολυ καλος αφου εβαλε και goal και οι αλλοι μισοι ο χειροτερος του ποα.
Ειδες καποιος το παιχνιδι??
Τελικα τι απο ολα εγινε χτες??
![]()
Ìçí ôá âáæåéò ìå çëéèéïõò, ðåöôåéò óôï åðéðåäü ôïõò êáé óå êåñäéæïõí ëïãù åìðåéñéáò.
Τι μαλακιες Θεε μου εχουμε ν'ακουσουμε φετος απο την NET στην Αθλητικη Κυριακη και απο το MEGA για το CL..
Ç áðüäïóç ôïõ Cisse ãéá üóïõò îÝñïõí íá äéáâÜæïõí:
Ï ÓéóÝ äåí... ðñüëáâå êáëÜ - êáëÜ íá áêïõìðÞóåé ôçí ìðÜëá, áöïý óôç èÝóç ôùí ÷áö äåí õðÞñ÷å ï êáôÜëëçëïò ðáßêôçò ãéá íá ôïõ ðåñÜóåé óùóôÜ ôçí ìðÜëá
Ï ÃÜëëïò ðÞñå åëÜ÷éóôåò öïñÝò ôçí ìðÜëá óôá ðüäéá ôïõ (óå ìßá-äýï ðåñéðôþóåéò ðñïóðÜèçóå íá óõíåñãáóôåß ìå ôïí ËÝôï, ÷ùñßò åðéôõ÷ßá), åíþ Ýäåéîå äéÜèåóç (ó.ó. ìßá öïñÜ ðïõ ðÞñå ôçí ìðÜëá êáé Ýêáíå ëÜèïò ðÜóá, Ýêáíå ôï óðñéíô êáé Ýðåóå äõíáôÜ ðÜíù óôïí áìõíôéêü, ãéá íá ôïõ êëÝøåé ôçí ìðÜëá).
.
ÃÁÌÉÅÔÁÉ Ç ðáï ÏÐÏÕ ÊÉ ÁÍ ÐÁÉÆÅÉ!!!
èñýëå ãéá ðÜñôé óïõ èñýëå ìáæß óïõ, åìåßò ïé Üññùóôïé ïé ïðáäïß óïõ....
smageo (16-07-09)
Bookmarks