Dr.Red (04-07-09)
Dr.Red (04-07-09)
Πηραν τον Σισε,αλλα δεν ξερουν οτι παλι με τον Βαγγελακη θα παιζουν σεντερ φορ
Ε,αφου τους δωσανε τον Σισε αλλα οχι τις μπαταριες...![]()
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
captain-cook (04-07-09), d.n.a. (04-07-09), Faithful (04-07-09), nikolios (04-07-09)
Για να μιλησω λιγο σοβαρα τωρα...Τσαμπα πανικος επιασε καποιους και τσαμπα θριαμβολογιες ακουγαμε τοσο καιρο..Πηραν τον Σισε και παπαλα.Και δωστου Καντε και Μπερσιμη.Εμεις ακομα δεν εχουμε αρχισει
iek (04-07-09)
Καλα μωρε,μια φορα ειπα να αλλαξω στυλ![]()
Σταματησα να το βλεπω..Σαββατο βραδυ και θα με παρει ο υπνος απο τις 10
Οσοι δεν το βλεπετε απλα ΧΑΝΕΤΕ!
ΠΑΩ ΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΠΑΝΑΘΑΣ ΤΩΡΑ!!!!
Αλλαγη στο 88' για καθυστερησεις χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!! Ελεος... ελεος... τι γελιο κι αυτο...
Καραγκουνα ηγετης, κορυφη χαχαχαχαχαχαχα
παιζανε και χωρις 3-4 βασικους ομως.
Γι' αυτο δεν ειχε τοσο πολυ γελιο. Η επομενη παρασταση σας εγγυωμαι θα δωσει ρεστα.
Πολύ γέλιο η ΝΕΤ.
Έβλεπε κατοχή της μπανάθας, συνδυασμούς συστήματα δουλεμένα και συνοχή.
Μπράβο σας, άξιος ο μισθός σας!
.
chainsaw (05-07-09)
to νικησε το θηριο η βαζελα;
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Αυτος ο Χαρι Ποτερ ο Σκοκας,ποσα κιλα αρδ ειναι?
καλα αυτοι παραδιδουν μαθηματα ηθικης κ σεβασμου
Εχουν αφησει 8 παιχτες(Ιβ. , Τζιωλη, Κλειτον, Μαντζιο κλπ)στην Αθηνα και τους εκβιαζουν να υπογραψουν σε ομαδες που τους λενε
Διαβασα σημερα στη free sunday για το κραξιμο που εφαγε ο Κλειτον επειδη δεν ηθελε να παει σε μια Ρουμπιν Καζαν νομιζω, καπως ετσι
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
και το χειροτερο ειναι οτι κ οι ιδιοι οι οπαδοι βριζουν πχ τον Τζιολη επειδη δε θελει να παει στην Αταλαντα!!
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
ναι αλλά το ανέκδοτο της χρονιάς το είπε σε άλλη φάση....μπαίνει αλλαγή ο Πετρόπουλος και ο εκφωνητής δεν μπορεί να το προφέρει καλά.....και ο παντογνώστης Έλληνας ΑΡΔ λέει "ο εκφωνητής είχε ένα πρόβλημα με την προφορά του Πετρόπουλου"
ευτυχώς εμείς δεν έχουμε τέτοια προβλήματα με τόσο καλούς σπίκερς....![]()
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Ο Galinovic εχτές ήταν όλα τα λεφτά!!!μποοοουααααααχαχαχαχαχα
karalamanajic (05-07-09)
Bookmarks