Δεν είχαν αρκετούς χαφ, τί να κάνουν κι αυτοί.....![]()
... there's no such thing as "too much"...
![]()
"Ακους εκεί που θα με πουν άσχετο..."
![]()
"Θα κάνω μια μεγάλη μεταγραφή στο άψε σβήσε για να δουν ότι δεν είμαι άσχετος..."
![]()
"Ναι..."
![]()
"Καλησπέρα... Ο μάνατζερ του Μπομπό;"
![]()
"Ποιος;"
![]()
"Τον μάνατζερ του Μπομπό θέλω..."
![]()
"Τι λες ρε σκουλήκι!"
chainsaw (23-06-09), consigliere (23-06-09), sirkostas (23-06-09)
έχουμε και λέμε για την ομάδα των τίτλων
γκαλίνοβιτς
σεϊταρίδης , καντέ , μέλμπεργκ , ντρέντε
ζ. σίλβα , ένχελααρ , κατσουράνης
καραγκούνης , λέτο
κρούζ
δώσε λέμε ............................δώσε χάπια στον λαό σου .............
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
ο Ματος εν τω μεταξυ ειναι καλος παιχτης, και σιγουρα καλυτερος απο τον Αορατο
Μεχρι ποτε εχει συμβολαιο??
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]Διπλό χτύπημα με Λέτο, Κατσούρ
Κοντά σε επιθετικό
Μπροστά για τα… καλά πήρε η μετεγγραφική μηχανή του Παναθηναϊκού. Πρώτο μπαμ, είναι η απόκτηση του Σεμπάστιαν Λέτο, με τα τυπικά να απομένουν για την ολοκλήρωση της μετεγγραφής, παρά το ότι για την ώρα το «τριφύλλι» δεν επιβεβαιώνει το θέμα. Δεύτερο, δεν είναι άλλο από αυτό του Κώστα Κατσουράνη, σύμφωνα με πορτογαλικά δημοσιεύματα. Μετά το διπλό αυτό μπαμ, ο Παναθηναϊκός δείχνει να τρέχει και το θέμα του επιθετικού, χωρίς ωστόσο να έχει διαρρεύσει ακόμη το όνομα του εκλεκτού του Κώστα Αντωνίου.
Μια ανάσα από Λέτο!
Μια ανάσα από την απόκτηση του Σεμπάστιαν Λέτο βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με αποκλειστικές και διασταυρωμένες πληροφορίες του Sportaction.gr. Δεν επιβεβαιώνεται επίσημα από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός ότι ο Αργεντινός μέσος, που πέρσι αγωνίστηκε δανεικός στον Ολυμπιακό από τη Λίβερπουλ, θα είναι η δεύτερη μεταγραφή των «πρασίνων » ωστόσο κάτι τέτοιο είναι πιθανό να συμβεί μέσα στις επόμενες ώρες.
Λίγες μέρες πριν ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Νικόλας Πατέρας, [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] τόνισε ότι υπάρχει χρόνος και διαθέσιμα χρήματα προκειμένου ο Παναθηναϊκός να κάνει τις απαραίτητες μεταγραφικές προσθήκες και τα όσα είπε ο ισχυρός άνδρας των «πρασίνων » είχαν βάση αφού το «τριφύλλι» ετοιμάζει τις πρώτες ανακοινώσεις για τις βόμβες του παίρνοντας και μεγάλους παίκτες σε αξία αλλά και την επικοινωνιακή του ρεβάνς!
Η πρώτη βόμβα που ακούει στο όνομα Σεμπάστιαν Λέτο! Σύμφωνα με αποκλειστικές και διασταυρωμένες πληροφορίες του Sportaction.gr, ο Αργεντινός άσος θα αποτελέσει τη δεύτερη προσθήκη στο «πράσινο» ρόστερ μετά τον Σεντρίκ Καντέ. Ο Παναθηναϊκός έχει έρθει σε πλήρη συμφωνία με τη Λίβερπουλ για την αγορά του αριστερού χαφ, που πέρσι αγωνίστηκε με τα χρώματα του Ολυμπιακού ως δανεικός, αφού η συνεχόμενη αλληλογραφία των διοικήσεων των δύο ομάδων μέσα στο Σαββατοκύριακο, είχε ευτυχή κατάληξη.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Παναθηναϊκός έχει εξασφαλίσει και την υπογραφή του 23χρονου άσου, με την πλευρά της ΠΑΕ πάντως να μην επιβεβαιώνει επίσημα το γεγονός που όμως εκτιμάται ότι είναι στο πλαίσιο της τακτικής που θα ακολουθεί από εδώ και πέρα η ομάδα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ελάχιστα μένουν για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του Λέτο στο «τριφύλλι». Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη έχουν πέσει και υπογραφές αλλά δεν είναι δυνατόν να διασταυρωθούν. Κάτι τέτοιο είναι εξαιρετικά πιθανό να συμβεί μέσα στις επόμενες ώρες.
Αναμφίβολα η προσθήκη του Λέτο δίνει στον Παναθηναϊκό αρκετά, κυρίως αγωνιστικά αφού ο πρώην άσος τη Λανούς και της Λίβερπουλ αγωνίζεται σε μία θέση όπου οι «πράσινοι» είχαν προτεραιότητα να αποκτήσουν ένα ποδοσφαιριστή με τις ικανότητες του Αργεντινού. Δηλαδή την ταχύτητα, την καλή τεχνική και την δυνατότητα να διεμβολίζει την αντίπαλη άμυνα από τα πλάγια.
Ωστόσο οι «πράσινοι» παίρνουν και μια άτυπη ρεβάνς από τον «αιώνιο» αντίπαλο στο φετινό μεταγραφικό παζάρι. Στον Ολυμπιακό δεδομένα επιθυμούσαν την παραμονή Λέτο, αφού οι συζητήσεις και οι αλλεπάλληλες διαπραγματεύσεις με τη Λίβερπουλ για την αγορά του παίκτη μετά το τέλος του δανεισμού του αυτό προδίδουν. Τις τελευταίες μέρες μάλιστα είχε εκφραστεί αισιοδοξία ότι ο παίκτης θα παραμείνει στον Πειραιά, όμως ο Παναθηναϊκός μέσα στο Σαββατοκύριακο φρόντισε να κάνει τις κατάλληλες κινήσεις και να ντύσει τον Αργεντινό στα «πράσινα», όπως όλα δείχνουν, παίρνοντας έτσι την άτυπη ρεβάνς από την υπόθεση Μέλμπεργκ.
Έρχεται και ο Κατσουράνης
Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι σύμφωνα με τους Πορτογάλους ο Κώστας Κατσουράνης. Ο Τύπος της χώρας (η Record συγκεκριμένα), σε δημοσίευμά της αναφέρει πως οι «πράσινοι» ήρθαν σε οριστική συμφωνία με την Μπενφίκα για την απόκτηση του Έλληνα διεθνή, με τους «αετούς» να βάζουν στα ταμεία τους ένα ποσό που αγγίζει τα 2.5 εκατομμύρια Ευρώ.
Η οριστική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές ολοκληρώθηκε το βράδυ της Δευτέρας, όταν το «τριφύλλι» φέρεται να έστειλε φαξ με την τελική προσφορά του παίκτη για την εξαγορά του συμβολαίου του. Ο ίδιος ο Κατσουράνης τα έχει βρει σε όλα με τον Παναθηναϊκό στα του συμβολαίου του, ενώ στο εν λόγο δημοσίευμα δεν αναφέρεται τίποτα για την εμπλοκή της ΑΕΚ στο θέμα και για τις απαιτήσεις που έχουν οι «κιτρινόμαυροι» από την Μπενφίκα.
Αξίζει πάντως να αναφερθεί πως οι πληροφορίες που προέρχονται από τον Παναθηναϊκό, θέλουν την πράσινη διοίκηση να προχωράει στην ανακοίνωση μετεγγραφής εντός της Τρίτης. Αυτή, δεν αποκλείεται να είναι εκείνη του Κώστα Κατσουράνη, καθώς το θέμα βρίσκεται μισή ανάσα από το τέλος του, με τον Έλληνα διεθνή αμυντικό μέσο να επιστρέφει στην Super League.
Η καριέρα του Κατσουράνη:
Παναχαϊκή 121 συμμετοχές 14 γκολ
ΑΕΚ 81 συμμετοχές 23 γκολ
Μπενφίκα 67 συμμετοχές 11 γκολ
Ακολουθεί ο επιθετικός
Μετά τις περιπτώσεις των Λέτο και Κατσουράνη, σειρά παίρνει πλέον ο επιθετικός. Σύμφωνα με τα τελευταία σενάρια, οι άνθρωποι του «τριφυλλιού » βρίσκονται ήδη σε διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του παίκτη που θα λύσει το επιθετικό πρόβλημα των «πρασίνων», χωρίς ωστόσο να έχουν αφήσει να διαρρεύσει το παραμικρό για το όλο θέμα.
... there's no such thing as "too much"...
Να φυγει να παει αλλου,να παει στο ποα,να τους κανει μπουρδελο ΤΟ ΛΟΠΟΥ
* Παράλληλα ο Κώστας Αντωνίου βρίσκεται για μεταγραφή στο εξωτερικό με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός να κρατάει μέχρι στιγμής μυστικό τον προορισμό που πήγε ο διευθυντής ποδοσφαίρου.
μυστικό γιατί αν το πει ...θα τον ματιάσουν .. θα χαλάσει η μεταγραφή και μετά .... ποιός αντέχει την καζούρα
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
τις καλύτερες διακοπές κάνει ο Αντωνίου!!!!!!!!!!! και τζάμπα....![]()
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Κατσουρανη παιρνει ε?μ'εχει πιασει τρεμουλο τωρα
mpak (24-06-09)
"Ειμαι πολυ χαρουμενος που ηρθα στον Πορειουχο Ελλαδας(ΠΑΟ)! Θα ηθελα να ευχαριστησω τον κ.Αντωνιου για την ολοκληρωση της μεταγραφης!"
"Τι γελας ρε??? Μεχρι και ο Ενχελααρ σε πηρε χαμπαρι. Εμεις να δουμε ποτε..."
sirkostas (23-06-09)
5.000 ευρω προστιμο φαγανε για τον 5ο τελικο ...
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
η εμφάνιση της PSV μακράν καλύτερη της δικής μας......
Μαργαρίτα, πάλι καλά να λες που θα πληρώσουν και πρόστιμο.....![]()
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Αχ! Ωχ! Μην πυροβολείτε άλλο, μη, φτάνει, έλεος!!!
![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
ο νικόλας από το κότερο αφιερώνει στον κωστάκη , που είναι ταξίδι , το τραγούδι της πρωτοψάλτη με πολύ αγάπη ...
Η Μαλάμω με καμάρι
που μοσχοβολά θυμάρι
μεσ' στους δρόμους της Αθήνας
έχει εννιά γι' αυτήν ο μήνας
τα κουμπούρια γεμισμένα
τα 'χει πάντα κουμπωμένα
κι όλοι τρέχουν να τη δουν
με καημό και τραγουδούν.
Μαλάμω με τη φούρια σου
βάρα τα κουμπούρια σου
βάρα τα κουμπούρια σου
πανάθεμα τη φούρια σου
Μπαμ και Μπουμ
οι κουμπουριές
φυτεύεις βόλια στις καρδιές.
Απαράτησε τα γίδια
τα σιγκούνια τα στολίδια
στην Αθήνα μάνι-μάνι
έβανε κοντό φουστάνι
τα κουμπούρια της γεμάτα
τα κουνά π' αναθεμά τα
τα κουνά και περπατάει
κι όλη η Αθήνα τραγουδάει.
Μαλάμω με τη φούρια σου
βάρα τα κουμπούρια σου
βάρα τα κουμπούρια σου
πανάθεμα τη φούρια σου
Μπαμ και Μπουμ
οι κουμπουριές
Ρίχνει βόλια η ματιά της
η πλεξούδα η ξανθιά της
με τα φρύδια τα γραμμένα
τα κουμπούρια γεμισμένα
ξεχειλά δροσά και νιάτα
η Μαλάμω η χωριάτα
με λαχτάρα την κοιτάζουν
τραγουδούν κι αναστενάζουν
Μαλάμω με τη φούρια σου
βάρα τα κουμπούρια σου
βάρα τα κουμπούρια σου
πανάθεμα τη φούρια σου
Μπαμ και Μπουμ
οι κουμπουριές
differance (24-06-09), sirkostas (24-06-09)
Ούτε να πανηγυρίσουν δεν μπορούν στο τριφύλλι.
Από την μία πήραν έναν παίχτη που δεν ήθελε ο Ten Cate που είχε προκρίνει τον Engelaar αντί του Κατσουράνη καθώς στην συνέντευξή του είχε πει για συγκεκριμένα στοιχεία στο παιχνίδι του ολλανδού που δεν έχει ο Κατσουράνης, και από την άλλη πήραν τον Leto που δήλωσε ότι ήθελε Θρύλο και αναγκαστικά επειδή δεν είχε άλλη πρόταση και ειδικά από τον Ολυμπιακό που την περίμενε, τελικά κατέληξε τους πράσινους.
.
Φαντάζεστε η πρώτη δήλωση του Λέτο σαν παίχτης της Μπανάθας να είναι "είμαι gavro"??![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Red$mile (24-06-09)
Bookmarks