Νατη η ιστορια σας ρεεεεεεεεεεεεεεεε
[youtube]www.youtube.com/watch?v=DpwuzOOVjug[/youtube]
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Ανακοίνωση με βολές κατά του Γιάννη Ιωαννίδη από το ΤΑΑ Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» καταδικάζουν τα επεισόδια που έγιναν στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ και ρίχνει ευθύνες στον Υφυπουργό Αθλητισμού. Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει:
«Το ΤΑΑ ΠΑΟ καταδικάζει τα θλιβερά επεισόδια που συνέβησαν στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ την ώρα που μέσα στο κλειστό γυμναστήριο γινόταν η απονομή στους νικητές του τελικού του Κυπέλλου Συνομοσπονδίας αλλά πάνω από όλα καταδικάζει την απόφαση να μην μετατεθεί ο αγώνας της ΑΕΚ βάσει της προκήρυξης της Σούπερ Λίγκας, παρόλες τις αλεπάλληλες διαβουλεύσεις και προτάσεις των δυο πλευρών (Παναθηναϊκού και ΑΕΚ) σε συσκέψεις που είχαμε με την Αστυνονία, ώστε το "ντέρμπι" της ΑΕΚ να αλλάξει μέρα.
Είναι απορίας άξιον και κατακριτέο γιατί ο Υφυπουργός Αθλητισμού που είναι και ο καθ' ύλην αρμόδιος δεν πήρε την παραπάνω απόφαση. Ειλικρινά νιώθουμε ντροπή και δίνουμε συγχαρητήρια σε όσους δεν απέτρεψαν τη μετάθεση του ποδοσφαιρικού αγώνα και τους ευχαριστούμε που γίναμε ρεζίλι σε όλη την Ευρώπη. Ας μην κάνει κανένας όνειρα να ξαναγίνει τέτοια πετυχημένη διοργάνωση στην Ελλάδα. Όλος ο φίλαθλος κόσμος μπορεί από μόνος του να βγάλει τα συμπεράσματά του».
Παράλληλα, το «πράσινο» ΤΑΑ εξέδωσε και ευχαριστήρια ανακοίνωση για τον κόσμο και τη στήριξή του στο final-4: «Το ΤΑΑ ΠΑΟ νιώθει την ανάγκη να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους φιλάθλους του(), που στήριξαν την ομάδα σε αυτό το Final-4 με όλες τους τις δυνάμεις. Υποσχόμαστε ότι η ομάδα θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί τόσο στην Ελλάδα (
) όσο και στην Ευρώπη (εεεεε????) με σκοπό να κάνει υπερήφανο τον κόσμο της».
-------------
Οκ σαν φίλαθλος θα βγάλω τα συμπεράσματά μου:
Τα δικά μου συμπεράσματα είναι πως είστε γελοίοι, οι φίλαθλοι σας είναι κάφροι κότες και ορειβάτες, δεν καταφέρατε να κάνετε sold out στην έδρα σας, έχετε γίνει ρεζίλι σε όλη την Ευρώπη για την ομάδα και τους φιλάθλους σας, δεν μπορείτε να οργανώσετε ούτε μια διοργάνωση της προκοπής ( ο Ολυμπιακός μόνο στο βόλεϊ έχει διοργανώσει τρεις και η μια από αυτές ήταν για το πρωταθλητριών στο βόλει) και τέλος ότι έχετε αφήσει πολύ ώρα τον δονητή στον κώλο σας και έχει αρχίσει να βγάζει καπνους.....
να που θα πάρουμε τον 500 τίτλο μας!!!!!!
Έτσι για να σκάσουν οι γαύροι!!!
καραβουτας:κρατα καλά πατέρα!!!!!!
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
ΟΣΟ ΖΩ ΘΑ ΣΕ ΓΛΕΝΤΩ ΡΕΕΕΕΕ!!!!!!
Δεν έμειναν μόνο στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ τα επεισόδια της Κυριακής... Ομάδα οπαδών της ΑΕΚ κατάφερε να μεταφερθεί και στο κλειστό ων Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων και μάλιστα έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο του Παύλου Γιαννακόπουλου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα και ο γιος του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός γλίτωσαν τα χειρότερα, κάτι το οποίο δεν έγινε με το αυτοκίνητό του. το οποίο υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
kouzoulo (22-03-09)
έρχεται και η σειρά σου σκληρό αγόρι!!!!
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
15000 ευρώ σε κάθε παίχτη, επειδή χάσαν στην Τρίπολη!! ΧΟ ΧΟ ΧΟ![]()
15.000 euro σε καθε παιχτη ανακοινωσε ο Αντωνιου!!
Ολα τα ειχανε τα προστιμα τους μαρανανε, λες και θα βαλουν μυαλο!!
Νομιζω πως θελουν τα λεφτα τους πισω οι πολυμετιχικοι!!!
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
Μια καταπληκτική, πανέμορφη και υπέροχη ημέρα για τους βάζελους.
Πήραν την κούπα στο βόλεϋ και στο ποδόσφαιρο.
Ύστερα έπεσαν από το κρεβάτι και ξύπνησαν![]()
Είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό...
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Στις διακοπές του παιχνιδιού που είχαν να κάνουν με την προσπάθεια τήρησης του fair play, στάθηκε ο Χενκ Τεν Κάτε στην συνέντευξη Τύπου και προέτρεψε τους παίκτες του να συμμορφώνονται με την υπόδειξη του διαιτητή και να μην παίρνουν πρωτοβουλίες. Ο Ολλανδός τεχνικός δεν είχε διάθεση για πολλά λόγια και επισήμανε πως η επιλογή του να παίξει με 3 στόπερ είχε να κάνει με την απουσία του Βύντρα λόγω τιμωρίας.
«Είμαι υπέρ του fair play, αλλά θα πω στους παίχτες μου να μην βγάζουν την μπάλα τόσο εύκολα εκτός του αγωνιστικού χώρου αν δεν σφυρίζει ο διαιτητής, που είναι ο μοναδικός αρμόδιος να διακόπτει το ματς. Οι συνεχόμενες διακοπές μας κόστισαν και δεν μπορέσαμε να βρούμε το ρυθμό μας».
«Το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο», είπε λίγο μετά και πρόσθεσε: «Ήμασταν λιγότερο επιθετικοί στο β’ ημίχρονο. Δεν κρατήσαμε τη μπάλα στην επίθεσή μας και δεν μπορούσαμε να μεταφέρουμε γρήγορα την μπάλα στην περιοχή του αντιπάλου».
Για τους τρεις στόπερ: «Έλειπε ο Βύντρα που είναι γρήγορος και ο Αστέρας έχει δύο καλούς επιθετικούς».
«Δεν μπορώ να πω κάτι για τη νέα χρονιά. Τώρα θα επικεντρώσουμε το ενδιαφέρον μας στα πλέι οφ. Λάθη, έχουμε κάνει όλοι μας. Όποιος δουλεύει κάνει λάθη», συμπλήρωσε ο Τεν Κάτε.
Πρόστιμο από την διοίκηση
Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Κώστας Αντωνίου επικοινώνησε με τους παίκτες και τους ανακοίνωσε πρόστιμο 15.000 ευρώ στον καθένα, χωρίς να έχει διευκρινιστεί ακόμα αν η τιμωρία έχει να κάνει και με τον αποκλεισμό από τον Πανσερραϊκό στο Κύπελλο. Το πιθανότερο είναι αυτό, καθώς τότε ακολουθούσε το παιχνίδι με την Βιγιαρεάλ και η διοίκηση δεν ήθελε να χαλάσει το κλίμα, παραμονές ενός τόσο σπουδαίου αγώνα.
Κωστένογλου: Περίεργο σύστημα ο Παναθηναϊκός
Από την άλλη πλευρά, ο Νίκος Κωστένογλου ήταν χαρούμενος για την επίτευξη του στόχου της παραμονής και παραδέχτηκε πως δεν περίμενε να δει τον Παναθηναϊκό να αγωνιστεί με την αποψινή του διάταξη.
«Ήταν ένα καλό αποτέλεσμα, απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Πλέον η ομάδα μας σώθηκε και μαθηματικά. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτερος ο Παναθηναϊκός, αλλά στο δεύτερο ήμασταν εμείς, επειδή διορθώσαμε κάποια πράγματα, καθώς ο Παναθηναϊκός έπαιζε ένα περίεργο σύστημα» είπε ο τεχνικός των Αρκάδων.
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Καθώς ερχόμουνα σπίτι με το αυτοκίνητο ακούω μία διαφήμιση για το περιοδικό του ποα. Στο τέλος λέει: "Αποκλειστική συνέντευξη Σιμάο και η βαθμολογία της Σούπερ Λιγκ όπως θα έπρεπε να είναι"
Αναρρωτιέμαι πέρα από το ηθικό πρωτάθλημα, μήπως ο ποα έχει χορηγία από την Coca Cola Zero![]()
IERO (22-03-09)
Μετά τις ευρωπορείες στο βόλευ και στο ch l. εύχομαι στα λαγουδάκια καλή πορεία και στα play off![]()
![]()
![]()
![]()
sadi (22-03-09)
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΩ ΓΛΕΝΤΗΣΕΙ ΕΓΩ....
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
consigliere (23-03-09)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΤΩΝ PLAY OFF ΠΑΝΤΟΤΙΝΕ
ΤΟΥ ΤΟΥΡΟΥΤΟΥΤΟΥ ΤΟΥΡΟΥ ΤΟΥΡΟΥ ΡΟΥΡΟΥ ΤΟΥΡΟΥΡΟΥΡΟΥΡΟΥΡΟΥΡΟΥ![]()
mpak (23-03-09)
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ , ΚΟΥΠΑ ΠΗΡΕ ΑΛΛΟΣ
ΚΟΥΠΑ ΠΗΡΕ ΑΛΛΟΣ, ΠΙΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟΣ
ΜΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΛΙΣ ΔΟΥΝ ΤΡΙΦΥΛΛΙ
ΠΛΕΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑΡΘΕΙ Ο ΓΑΒΡΟΣ ΣΒΟΥΡΙΧΤΟΣ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΕ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΕ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ Σ' ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ ΠΑΝΤΟΤΙΝΕ
ΠΡΕΦΑ ΤΑΒΛΙ ΚΑΙ ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΟΟΟΟΟΟΣ
ΠΟΡΤΕΣ ΠΛΑΚΩΤΟ ΚΑΙ ΦΕΥΓΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΠΑΝΤΟΤΙΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ
Σ' ΕΧΟΥΝΕ ΔΟΞΑΣΕΙ, Σ' ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΩΛΙΑΣΕΙ
ΣΟΥ ΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΑΤΟ ΣΑΝ ΠΗΓΑΔΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟ
ΤΡΕΞΕ ΜΗ ΣΕ ΦΤΑΣΕΙ , Ο ΘΡΥΛΟΣ ΜΗ ΣΕ ΠΙΑΣΕΙ
ΠΑΛΙ ΘΑ ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΣΟΥΖΕΙ ΤΟ ΚΟΚΟ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΕ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΕ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ Σ' ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ ΠΑΝΤΟΤΙΝΕ
ΠΡΕΦΑ ΤΑΒΛΙ ΚΑΙ ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΟΟΟΟΟΟΣ
ΠΟΡΤΕΣ ΠΛΑΚΩΤΟ ΚΑΙ ΦΕΥΓΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΠΑΝΤΟΤΙΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Airness (23-03-09), captain-cook (23-03-09), consigliere (23-03-09), d.n.a. (23-03-09), differance (23-03-09), Du3lisT (23-03-09), Eleni7 (23-03-09), iek (23-03-09), kouzoulo (23-03-09), mpak (23-03-09), nbqgr (23-03-09), panty (23-03-09), papdoux (23-03-09), Red Sting (23-03-09), Red$mile (23-03-09), smageo (23-03-09), steliosb (23-03-09), tsounis (26-03-09), Yulin (23-03-09)
τελεία και παύλα Σακη είσαι κ@@!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ!!!!!!!!!!!!!!
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
sadi (23-03-09)
Bookmarks