μονο εσυ μπαναθα τετοια μεγαλεια!![]()
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
panty (05-03-09)
panty (05-03-09)
panty (05-03-09)
Κεφάτοι μου ξυπνήσατε όλοι. Νά ναι καλά ο Βάζελος
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
panty (05-03-09)
ΛΑΓΟΣ-ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ 0-3 ΤΟ ΛΕΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ
Κ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΓΑΛΟΨΥΧΟΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΕΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΑ ΠΛΑΥΟΦ ΠΑΟΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-2
Äåí áó÷ïëÞèçêá êáèüëïõ ìå ôçí ìðáíÜèá.
ÊÜèå ÷ñüíï ôá ßäéá.Ôïõò âáñÝèçêá.
Äåí îÝñïõí íá áíáëýïõí ôá áðïôåëÝóìáôá ôùí áãþíùí ôïõò êáé ìåôÜ áíáñùôéïýíôáé ãéáôß Ýñ÷ïíôáé ïé óöáëéÜñåò.
×Üíïõí áðü ôïí ÅñãïôÝëç 1-0, ëÝíå ãéá êñßóç.
ÐÜíå óôçí Villareal ôïõò áíïßãïõí áðü 10 ìåñéÝò áõôü ðïõ êáôÝâáóáí ãéá ïìÜäá , êáèáñÜ áðü ôý÷ç äåí ôñþíå 3 êáé âÜæïõí Ýíá áðßèáíï êáé ãßíïíôáé Üììåóá ïìáäÜñá.
Ðáßæïõí ìå åìÜò êáé åíþ èÝëïõí ìüíï íßêç ðáßæïõí öïõë Üìõíá, êÜíïõí ìéóÞ åõêáéñßá óôï ìáôò áðÝíáíôé óå Ýíáí Ïëõìðéáêü ðïõ êáôÝâçêå ãéá ôï × êáé ëÝíå üôé êÝñäéóáí ôéò åíôõðþóåéò.
ÌåôÜ Ýñ÷åôáé ç óöáëéÜñá 2-3 áðü ôéò ÓÝññåò êáé îáíáãõñßæïõí åêåß ðïõ Þôáí!
Áò áðïöáóßóïõí ôé ïìÜäá åßíáé ôåëéêÜ íá ìÜèïõìå êáé ïé õðüëïéðïé!
.
g10vanni (05-03-09)
Üìïéñå , ÷éëéï-ãëåíôéóìÝíå , êáêïìïßñç êáé ðïéíáóìÝíå âÜæåëå ïðáäÝ ìçí êëáßò áëëï ìçí óôåíá÷ùñéÝóáé Üëëï, óôáìÜôá íá áõôïôéìùñÞóå ðïõ äåí ìðïñåóåò íá åßóáé êÜôé Üëëï áðü áõôü ðïõ êáôÜíôçóåò . óêÝøïõ ðùò õðÜñ÷ïõí êáé ÷åéñüôåñá !!!!
ðáñÜèåóç áðü novasport fm
"Ôç ìåãáëýôåñç îåöôßëá ôçò óýã÷ñïíçò éóôïñßáò ôçò ðñÝðåé íá ãíþñéóå ç Ðáñß Óåí ÆåñìÝí ôçí ÔåôÜñôç. Ïé êõðåëëïý÷ïé Åõñþðçò ôïõ 1996 Ý÷áóáí ìå 3-1 óôçí ðáñÜôáóç áðü ôç ÑïíôÝ ôçò ôñßôçò êáôçãïñßáò (ê.á êáé ðáñáô. 1-1) åêôüò Ýäñáò, óôï ðëáßóéï ôùí «16» ôïõ ãáëëéêïý ÊõðÝëëïõ êáé Ýìåéíáí åêôüò óõíÝ÷åéáò"
áíôß íá áðáéôïýìå ìéá ïìÜäá-ìýèï , óõìâéâáæüìáóôå ìå ôïõò ìýèïõò ãýñù áðü áõôÞ !!!
õ.ã. åãþ äåí ÷Üíù áðü áõôïýò ôïõò áèëçôÝò ðïõ êÜíïõí íôåêáðÜæ
Καταιγιστικός ήταν ο Ανδρέας Βγενόπουλος σε συνομιλία του με τον Νίκο Χατζηνικολάο, στον ραδιοφωνικό σταθμό «Real FM». Αφού είπε αρχικά ότι «δεν θα σας αρέσουν αυτά που θα πω», πρόσθεσε: «Θα ντρεπόμουν αν ήμουν Ολυμπιακός και προκρινόμουν με αυτό τον τρόπο. Προτιμώ που αποκλειστήκαμε από τον Πανσερραϊκό».
Ο Ανδρέας Βγενόπουλος συνέχισε: «Τα ποδοσφαιρικά τα βλέπω με έναν δικό μου τρόπο και έχω βγάλει και το συμπέρασμα εδώ και το δικό μου τρόπο και δεν ταιριάζω με τον χώρο, Δεν είμαι συμβατός. Δεν βγάζω συμπεράσματα μετά από δύο τρεις ατυχές εμφανίσεις.
Δεν πιστεύω με το που αναλαμβάνει μια καινούρια διοίκηση να έχει σχεδιασμό να κατακτά νίκες και τίτλους από την πρώτη χρονιά. Ο Παναθηναϊκός έχει πρόγραμμα το οποίο είναι πρόγραμμα διετίας όπως είχαμε αναφέρει από την πρώτη στιγμή. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να αντιμετωπίσει μια σειρά από δομικά και μια σειρά τεχνικά και έμψυχου υλικού με στόχο τη δημιουργία ομάδας αντάξια των προσδοκιών των φιλάθλων.
Αυτά που γίνονται από Κυριακή σε Κυριακή προφανώς μας κάνουν να χαιρόμαστε ή λυπούμαστε αλλά δεν πιστεύω ότι μπορούμε να αποπροσανατολιστούμε. Έχω πει την γνώμη μου για τον προπονητή. Αυτοί που κάνουν κριτική στον προπονητή κατά 99% δεν έχουν τις μισές ποδοσφαιρικές του γνώσεις.
Οσα διαβάζω στον Τύπο ως επί των πλείστον είναι ψιλομπούρδες. Τη μια Κυριακή ο Σίλβα είναι περιπατητής και την άλλη Θεός, την άλλη δεν τρέχει και την άλλη έχει κάνει 14χιλιόμετρα».
Ο εκ των μεγαλομετόχων του Παναθηναϊκού τόνισε επίσης: «Ο προπονητής για μένα πρέπει να μείνει στα δύο χρόνια που έχει συμβόλαιο για να δώσει αποτελέσματα. Ο Παναθηναϊκός έχει διορθώσει ορισμένες αδυναμίες, βασική αδυναμία ήταν το σκάουτινγκ που έχει μπει σε καινούρια πορεία. Η αδυναμία του σκάουτινγκ ήταν αυτή που τον Ιανουάριο μας οδήγησε να μην κάνουμε αυτά που θα έπρεπε Μετά και τον Ιούνιο όπου θα έχει γίνει η επιλογή καινούριων παικτών που θα θεωρηθεί ότι χρειάζονται για την ομάδα θα μπούμε σε νέα πορεία».
Ãéá ôï ïíïìá óïõ,ôçí éóôïñéá...ãéá ôçí áãáðç ìïõ ôçí ìåãáëç, ãé'áõôï ðïõ äå èá êáôáëáâïõíå ïé áëëïé, ãéá ôá èñáíéá ìïõ ôá ãñáììåíá,ãéá ôá åéóôçñéá ðïõ êñáôçóá êïììåíá...
¶íôå êáé ãáìÞóïõ ëáìüãéï.
καλά πές του να αδειάσει το στόμα του πρώτα από τα ... των παικτών του Πανσερραϊκού και μετά ας μιλήσει . δεν του έμαθε η μαμά του ότι είναι αγένεια να μιλάς με γεμάτο στόμα ;;;
áíôß íá áðáéôïýìå ìéá ïìÜäá-ìýèï , óõìâéâáæüìáóôå ìå ôïõò ìýèïõò ãýñù áðü áõôÞ !!!
õ.ã. åãþ äåí ÷Üíù áðü áõôïýò ôïõò áèëçôÝò ðïõ êÜíïõí íôåêáðÜæ
Ανοιγμα προς τις μεγάλες Ευρωπαϊκές ομάδες που παρακολουθούν την εξέλιξη του Σωτήρη Νίνη, έκανε ο Γιάννης Ευαγγελόπουλος, μιλώντας στην ιστοσελίδα «footmercato.net».
Ο μάνατζερ του νεαρού άσσου του Παναθηναϊκού, κληθείς να σχολιάσει τις φήμες που θέλουν τη Παρί Σεντ Ζερμέν να ετοιμάζει πρόταση για τον πελάτη του, τόνισε ότι εφόσον έρθει στους «πράσινους» μια ...σπουδαία πρόταση για τον Νίνη, εκείνος δε θα την αρνηθεί:
«Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο. Δεν μπορώ να σχολιάσω κάτι από τη στιγμή που δεν έχει γίνει. Αν η Παρί Σεν Ζερμέν όπως λέγεται ή μια άλλη από τις τρεις ομάδες (Αρσεναλ και Μπάγερν Μονάχου) καταθέσει κάποια σπουδαία προσφορά ο πελάτης μου δεν θα αρνηθεί».
Mετα απο τον Μαντζιο που θα εφευγε ευχαριστως για περισσοτερα λεφτα, τωρα και ο Νινης. Ο τελευταιος να κλεισει την πορτα...
βγενοπουλε μαλακα μαζι σου σπαμε πλακα.
τι μας λες ρε μαλακα;θα ντρεποσουνα;και εγω ντρεπομαι που σε πηδαω απο μικρο παιδι αλλα δεν βγαινω στα ραδια σαν την πουτανα να το πω,,...
ÊÁÍÅÉÓ ÊÁÍÅÉÓ
ÄÅÍ ÅÉÍÁÉ ËÅÌÏÍÇÓ
Τσιμπουκια.
Τα λετε αυτα στερημενοι γαβροι γιατι δεν εχετε πορειες.
ΕΥΡΩΜΠΑΝΑΘΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΟΙΑΣΟΥΜΕ!
Και μην ξεχνατε. Αλλη μια ΠΟΡΕΙΑ της Μπαναθας ως τους 8 του Κυπελου Ελλαδας. Εσας να δω χειροκροτητες του Κοκκαλη που βολευεστε με κουπες.
ÂëÝðåéò åêåßíï ôï âïõíü ðïõ ìïéÜæåé ìå êåñÜóé;
Ðåò ôá ñå ðñïåäñå!!
Åãù å÷ù ìåãáëï ðñïâëçìá êáé ôï ðáñáäå÷ïìáé ìðñïóôá óå ïëïõò!!
Å÷ù êïìðëåî ñå ðáéäé ìïõ! Ðçãá íá ðáñù ðáãùôï óôï ðåñéðôåñï êáé çôáí åíá âáæåëáêé åêåé êáé ï ðåñéðôåñáò äåí ôï áöçóå íá ðáñåé êõðåëëáêé ðáãùôï!! Ïõôå óå ðáãùôï êõðåëëáêé!!!
Å÷ù íá êáôáããåéëù ôçí ðáñáãêá ôùí óåññùí! Ôïõëá÷éóôùí ïé áðáíôá÷ïõ âáæåëïé åéíáé åõôõ÷éóìåíïé ðïõ ç ìåãáëç áõôç ðïñåéá óôáìáôçóå óôéò Óåññåò êáé ï÷é óå êáíåíá ÏÁÊÁ Þ Êáñáéóêáêé.
Íôñåðïìáé ðïõ äåí ìðïñù íá å÷ù åõñùðïñåéåò!
Íôñåðïìáé ðïõ äåí ìðïñù íá öôáóù åùò ôéò Óåññåò!
Âñåèçêå ïìùò åíáò çãåôçò ðïõ êáôáëáâå ðïóï êïíôïöèáëìïé åéìáóôå ïé ÏËÕÌÐÉÁÊÏÉ!!
![]()
Ìçí ôá âáæåéò ìå çëéèéïõò, ðåöôåéò óôï åðéðåäü ôïõò êáé óå êåñäéæïõí ëïãù åìðåéñéáò.
sadi (05-03-09)
ÅîçãÞóåéò óôïí áèëçôéêü äéêáóôÞ èá ðñÝðåé íá äþóïõí ïé Üíèñùðïé ôïõ Ðáíáèçíáúêïý, áöïý êáôçãïñïýíôáé áðü ôï äéïéêçôéêü óõìâïýëéï ôçò ÊïëõìâçôéêÞò Ïìïóðïíäßáò ãéá äéáêùìþäçóç áèëÞìáôïò. ÓõãêåêñéìÝíá, óôïí áãþíá ôçò 10çò Éáíïõáñßïõ ìå ôïí ÐÁÏÊ, óôï ðëáßóéï ôçò Á1 ðüëï áíäñþí, ïé «ðñÜóéíïé» äÞëùóáí óôï öýëëï áãþíá ùò âïçèü ðñïðïíçôÞ ôïí 13÷ñïíï ãéï ôïõ åöüñïõ ôçò ïìÜäáò.
Bookmarks