κατ’αρχην το χερι του μαντζιου ειναι μπροστα αρα ειναι οφσαιντ.ετσι δεν λεγανε και για το δικο μας;οτι προεξεχει το ποδι.εδω προεξεχει το χερι.
καραμπιανατο οφσαιντ...ασε που η γραμμη ειναι στραβη.
κατ’αρχην το χερι του μαντζιου ειναι μπροστα αρα ειναι οφσαιντ.ετσι δεν λεγανε και για το δικο μας;οτι προεξεχει το ποδι.εδω προεξεχει το χερι.
καραμπιανατο οφσαιντ...ασε που η γραμμη ειναι στραβη.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
steliosb (16-02-09)
Αυτό που ψάχνω αγαπητέ όταν βλέπω να χρησιμοποιούνται τεχνικές Photoshop ( παχιές γραμμές , μικρής ανάλυσης εικόνες ) για να κάνουν το μαύρο - άσπρο ακόμα και σε πρωτοσέλιδα εφημερίδων , ακόμα ακόμα σε αθλητικές εκπομπές μεγάλης τηλεθέασης και καταλήγουν όλοι μαζί να λένε ότι ναι το μαύρο είναι άσπρο και ας το βλέπουμε όλοι μαύρο, τότε κάτι δεν πάει καλά και κάτι θέλουν όλοι αυτοί μαζί να πετύχουνε.Και ειδικά όταν ένα κρατικό κανάλι αναλύει τις φάσεις ανάλογα με τις εντολές του διευθυντού της που παίρνει με την σειρά του εντολές άνωθεν από τα πράσινα αφεντικά του αυτό προσωπικά εγώ δεν θα το αφήνω να περάσει έτσι και θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου να τους κάνω ρεζίλι μέχρι να αποκαλυφθεί ποιος στην ΝΕΤ είναι υπεύθυνος για αυτό το μπάχαλο τόσο στις μεταδόσεις της ομάδας μας όσο και στις κριτικές μετά τα παιχνίδια του.
.
ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΜΗΜ ΜΑΣ ΦΥΓΕΤΕ!!! ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΓΕΛΑΜΕ?????????
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Ναι βρε σεις, τι κρίμα!! Μα να μην σκοντάψει ο Τζιλμπέρτο πάνω στο πόδι του Σίλβα για να πάρει κάνα πεναλτάκι? Τσ τσ τσ...
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
φυγετε βαζελοι απο το ποδοσφαιρο! Πατε στο μπασκετ που ειναι καθαρο!
Ε Θανασακη;
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Πως τα καταφέρνει αυτή η ομάδα και από τον ένα γραφικό προπονητή καταλήγει σε άλλον ακόμα γραφικότερο!!!
Markarian, Shum, Backe, Munoz, Malesani και Peseiro δεν ακουμπάνε καν τον ένα και μοναδικό Henk10Cate.
.
Παίρνουν προπονητές που έχουν πάει στον τελικό του Ουέφα και δούλευαν σε προηγμένες ποδοσφαιρικά χώρες- Ισπανίες, Ιταλίες, Ολλανδίες...... Επίπεδο ρε!!!![]()
... there's no such thing as "too much"...
Ναι ρε συμβουλε αλλα οτι και να πεις για τον Βαλβερδε, καραγκιοζης δε γινεται στο γήπεδο. Αυτοι πως καταφερνανε και προσφερανε τσαμπα σωου σε καθε ματς δεν το καταλαβαινω... Σχολή έχει ανοιξει στην Παιανία ο βαζελος και τους εκπαιδεύει;
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
![]()
"Κόουτς, πόσους βαθμούς είμαστε πίσω από τον Ολυμπιακό;"
![]()
"14..."
![]()
"Αρα έχουμε ακόμα ελπίδες για το πρωτάθλημα!"
![]()
"....."
![]()
"....."
![]()
"....."
Μια χαρά ο Βαλ μας. Ένα συμπαθέστατο παλληκαράκι είναι. Απλώς γελάω με αυτού του είδους τις προκαταλήψεις ("επιχειρηματα"...!!!).
Κατά τα άλλα εγώ ένα πιστεύω: εμείς κάνουμε μάγκα τον έναν και σούργελο τον άλλον. Οι σύλλογοι.
Εδώ κάναμε μάγκα τον Σόλιντ ρε Σάκη!!!![]()
consigliere (16-02-09)
Δεν το νομίζω αυτό Γιώργο.
Τόσο ο Λεμονής , όσο και οι Sollied και Valverde δεν είχαν εικόνα καραγκιόζη προς τα έξω άσχετα με τις προπονητικές ικανότητες του καθενός.
.
"Σοβαροί" ήταν και ο Μουνιόθ και ο Πεσέιρο. Ο Μαλεζάνι σ'εμάς θα λατρευόταν από πολλούς- θα τον θεωρούσαν πολύ "γαύρικο" τον τρόπο του.
Αλλά άμα ο σύλλογος είναι γελοίος, τί περιμένεις.....
Ήρθε και σ'εμάς ο ξαναμμένος ζιγκολό, ο Τροντ, με δηλώσεις για 15 βαθμούς ακόμα, ύφος τουρίστα σε αποσύνθεση μετά από κάμποσες μπύρες στον ήλιο, με τα μπλοκάκια και το σύγχρονο προπονητικό του τημ, αλλά τόσο γελοίο δεν τον είδε κανείς.
Για να το κάνω πιο λιανά: φαντάζεστε τον Τροντ στον βάζελο;;;;;
Ε ρε γέλια.....![]()
sirkostas (16-02-09)
Κάνει που κάνει κρύο εκεί στο -14 και στον Ακατανόμαστο είπαν να ανάψουν λίγο τα αίματα για να ζεσταθούν! Ηταν τόσο... εκθαμβωτική η εμφάνιση της Πανάθας στο Καυτανζόγλειο που ο Χενκ Τεν Κάτω μοίρασε τα σχετικά... συγχαρητήρια στον Ζιλμβέρτο Σίλβα και τον Σιμάο για την εξαιρετική τους απόδοση. «Εσύ και ο Σιμάο είστε οι χειρότεροι παίκτες σήμερα» είπε ο Ολλανδός στον Βραζιλιάνο μέσο στο ημίχρονο.
Η απάντηση του Ζιλμπέρτο; «Ολο φωνές, φωνές, φωνές. Πως να παίξουμε μπάλα έτσι;» είπε ο Βραζιλιάνος και βρήκαμε το νέο λόγο που ο Πολυμετοχικός δεν μπορεί να βγάλει στο τερέν τις «τεράστιες» δυνατότητές του. Οι φωνές του Ολλανδού είναι η νέα αιτία, μετά τη διαιτησία, τον Κόκκαλη, τον Ολυμπιακό και την καταραμένη κοινωνία...
Οπως φαίνεται η σχέση του Τεν Κάτω με τις πριμαντόνες-μπαλαρίνες είναι στο καλύτερό τους σημείο καθώς το ένα επεισόδιο διαδέχεται το άλλο. Αναμένουμε τι άλλο θα προκύψει από την ωραία ατμόσφαιρα της Παιανίας.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
“…”
“Κάποτε η διοίκηση περηφανευόταν όταν παίζαμε στην Ευρώπη με μακρυμάνικο…”
“Τώρα που με τέτοια κρύα θα παίζουμε και στην Ελλάδα όλο το χρόνο με μακρυμάνικο, λες να το εκτιμήσουν;”
Υπεγραψε στο βαζελο ο Λεοναρδος. Τον εχει δει κανεις? Λεει τιποτα σαν παιχτης?
Bookmarks