differance (06-01-09), sadi (06-01-09)
MΠΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑΧ!!!!! Α,ΡΕ JORGE!!!!!
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Βάλτε όλο το DVD στο κώλο
Είδατε τι θυμήθηκα
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
mpak (06-01-09)
Ξέρετε αν δημοσιεύονται και που οι εκθέσεις της prozone γιατί ο ΄ΠΡΩ λέει οτι τους ξεφτιλιζουν τις λαγόκοτες
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Το διάβασα και εγώ αυτό αλλά δεν βρήκα κάπου τις αξιολογήσεις της prozone για την τρέχουσα περίοδο. Μόνο η έκθεση για την περσινή σεζόν υπάρχει στο σάιτ της σουπερ λιγκ. Όπως και να έχει όμως οι διοικήσεις των ομάδων ενημερώνονται αφού η Ξάνθη τον Νοέμβρη είχε βγάλει ανακοίνωση για την διαιτησία του Σταυρίδη. Οπότε ίσως και να έχει δίκιο ο πρωταθλητής...
με την εκθεση της prozone το διαβασα και εγω στο πρωταθλητη.
μιλαει για τις αδικιες εναντιον του ολυμπιακου φετος αρα ειναι φετινη η εκθεση και εκθετει τους λαγους.δεν ειδα καμμια αλλα εφημεριδα να τους ξεμπροστιασει...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
τι ειδανε τωρα οι γερμανοι και πηραν τον τζιωλη δανεικο....
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Όπως και στην περίπτωση Γκούμα, έτσι και στην περίπτωση Cleyton η πράσινη διοίκηση ήταν αμείλικτη και η τιμωρία στον παίχτη παραδειγματική:
Τιμωρία ...δύο ολόκληρων ... προπονήσεων !!!
.
Ή έχει βαρυρητα ο λόγος του Τεν Κάτε ή δεν έχει...![]()
τον τελειψσανε τον παικτη δηλαδη...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Καποτε την Μπουντεσλιγκα την ειχα σε μεγαλη υποληψη. Εδω και καιρο εχω παψει τον το κανω. Ασε δε που πουθενα στις αξιολογησεις των πρωταθληματων δεν βρισκεται ψηλα για τα δεδομενα της...Οι Ιταλοι-Αγγλοι-Ισπανοι τους εχουνε χαλαρα αφησει πισω και ισως και οι Γαλλοι...
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
οφ-τοπικ ηλια ...![]()
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Bookmarks