Ασχετο ο Ζουέλα καλό παιχτακι φαινεται
ρε τι γινεται στην ξανθη!!!!! είδα το 1ο ημίχρονο και μετα βαρεθηκα! τωρα βλέπω στο ιντερνετ αποβολη σαριεγκι και 1-1!!!! παμε μωρη ξανθη!!!!
Ασχετο ο Ζουέλα καλό παιχτακι φαινεται
fuck 1-2![]()
εμενα γιατι μου φανηκε οφσαιντ???
Όχι ρε πούστη μου!
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
καλα πως γινετε στην περιοχη της Ξανθης να υπάρχει κάμερα και απο την άλλη οχι?!
καθαρη νικη του βαζελου. Και δικαιη...Η Ξανθη εμενα δεν μου γεμισε το ματι...Ακομη κι οταν ο βαζελος βρεθηκε με 10 δεν μπορεσε να παρει τον ελεγχο του αγωνα...Τελικα το βαζελο μονο παιχνιδι αντεπιθεσεων του βγαινει...Οταν πρεπει αυτος να κανει παιχνιδι δεν μπορει..
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
δεν ηταν οφσαιντ?
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
δεν το ειδα το παιχνιδι απο το 0-1 ακι υστερα.το ανοιγω στο 70 και ειναι 1-1.καλα ρε γαμωτο...με 10 παικτες και το πηρανε?ελεος ρε παρασχο...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Μαγική εικόνα η νίκη του βάζελου στο β'ημίχρονο!
.
Είναι αυτο που είπε ο Ιεκ λίγο πιο πάνω. Του πάνε τα ματς που πάιζει στην κόντρα.Εάν έτρωγε 1-2 γκολ στο διάστημα που η Ξάνθη πίεζε...
Θα παραμυθιαστούν για καμιά βδομάδα, θα εξυμνήσουν τον ΤενΚατε και τις αλλαγές του μέχρι να έρθει η επόμενη γκέλα μετά από καμιά εβδομάδα.
Δεν ξέρω τι λέτε εγώ αυτή την νίκη την χαρακτηρίζω "χαίρε βάθος αμέτρητο".
Πάρα πολύ καλή η Ξάνθη στο β', πιστεύω ότι θα τερματίσει πάνω από τους πράσινους παρά την τεράστια σημερινή γκέλα της.
Ηδη ο σταθμός της Καλλιθές πιστεύει στην μεγάλη ανατροπή ( τρομάρα τους):
Με γκολ του Ρουκάβινα στο 83’, ο Παναθηναϊκός, που έπαιζε με 10 παίκτες (αποβολή Σαριέγκι), πήρε τη νίκη με σκορ [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] επί της Ξάνθης και συνεχίζει να διατηρεί ελπίδες για το πρωτάθλημα.
.
ποιο πρωταθλημα?αυτο πεταξε ηδη.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
γιατί ρε παιδιά το λέτε αυτό;;;; και τα πλέι οφ ένα μίνι πρωτάθλημα είναι!!!![]()
Πιάσανε να λένε πάλι για τους διαιτητές... Γι΄ αυτό μια ζωή θα είσαστε δευτεροτρίτοι
α ρε ξεκωλιαρη βαζελε, παλι τη γλυτωσες...
αναστηθηκαν και οι λαγοι στις εξεδρες που ειχαν μπει στο λαγουμι μετα το 1-1 και αρχισαν τα αντι-ολυμπιακα συνθηματα
![]()
Δε πα να φωναζουν του Θρυλου τον κωλο μια ζωη θα βλεπουν.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Bookmarks