Faithful (29-10-08)
Faithful (29-10-08)
ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΣ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ![]()
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Πάει και ο Διαγόρας παν κι όλα.Μ'ένα ΠΑΟ-ΟΦΗ(Β') ξεχνιέμαι. Ο ΠΑΟ μ'έδειξε πώς να παίξω τον ΟΦΗ (Β') -σέντρα κι άγιος ο Θεός-, ο δε ΟΦΗ (Β') πώς να παίξω τους μλκες -μ'έναν σβούρα που δυστυχώς δεν έχω...-.
Ο Κουτσιανικουλης εχει ηδη κλεισει στον Πολυμετοχικο παιδια μη γλυφεστε
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
γουσταρω αυριο την πρασινη.θα αγγιξει το διοικητικο σχημα ή φταιει ο τεντοπανας και οι παικτες?
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
ποσο κανει ο μελισσης?2.5 μυρια ?χαχαχαχαχαχα
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
η μερα της μαρμοτας ειναι για το βαζελο. Ξυπνανε τη μια μερα και τους καθαριζει ο Ηρακλεας. Πφτουνε για υπνο και ξυπνανε την επομενη με χαρα και τους Ερχεται ο Εργοτελης. Και εχει και συνεχεια!
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
και ο τζορβας αδερφια ε?ο νεος κασιγιας ειπαμε?
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
δειτε κι αλλα!!
"ΑΝΤΕ ΡΕ ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚ_ ΤΟΝ ΤΕΝ ΤΕΝ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ"
ΩΡΑΙΑ ΜΠΑΛΑ......ΕΛΑ ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΕ ΤΙΠΟΤΑ....ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΟΑΚΑ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.....ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ...ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΕΡΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ...... ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΛΕΩ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.... ΚΥΡΙΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΛΙ ΜΑΣ ΕΦΤΑΙΓΕ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ; ΑΝ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΤΟΤΕ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΑΓΑΠΗΣΕΙ ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΨΕΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΙΤΣΑ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ......ΣΤΑ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ΤΩΡΑ: ΑΙΣΧΡΟ ΚΟΟΥΤΣΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΤΕΝ ΚΑΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΙΩΞΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΝ ΔΙΩΞΟΥΝ;..... ΚΥΡΙΕ ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΙΚΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΙΣΕΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΑΜΑΤΑ ΤΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΖΙΓΓΕΡ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΝ......ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ... ΚΥΡΙΕ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΟΥ ΤΑ ΕΙΔΕΣ; ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΙΣΟΥ ΤΩΡΑ ΜΑΛΑΚΑ.....
θυμαστε παιδια τι σας ειχα γραψει πριν δυο μερες?οτι φοβαμαι οτι τα χειροτερα δεν εχουν ερθει ακομα?πολυ γρηγορα επιβεβαιωνομαι.και θα ερθουν κιαλλα κι αλλα.το μονο που μπορει να σωσει την κατασταση ειναι ο γεναρης να ερθει οσο γινεται πιο γρηγορα και να παρθουν πραγατικοι παιχταραδες
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
το μονο που με ανησυχει ειναι οτι θα μας φαει στη στροφη ο βαζελος στο θεμα του προπονητη. Θα προλαβουνε να παρουνε το Ντουσαν αυτοι!![]()
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
xpander (29-10-08)
Faithful (29-10-08)
mpak (29-10-08)
Bookmarks