Ηρακλή.
Ρεαλισμός είναι η ψευδαίσθηση ότι υπάρχει πραγματικότητα.
Το πηρε!!! Το πηρε!!!![]()
Καλά ο Λεώνης πήγε στη Μπανάθα?![]()
![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
θα γευτεις το πεονι φετος λεωνη.καταλαβες πουστρονι;
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
*Ο Χενκ Τεν Κάτε είπε την ατάκα της εβδομάδας: «Δικαιώθηκα με τη χρησιμοποίηση του Τζόρβα», τόνισε συγχαίροντας τον... εαυτό του μετά το ματς με το Λεβαδειακό, όπου ο διεθνής γκολκίπερ όποτε χρειάστηκε επενέβη σωστά. Ασφαλώς και δεν είναι δικαίωση να καταλαβαίνεις το λάθος σου μετά από τόσους αγώνες.
..................
![]()
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Γαμάτο το χρέωμα στον Γκαλίνοβιτς. Βρήκαμε την ρίζα του κακού...![]()
Από τη σημερινή sporday!
Μιλάμεεεε
Σύντομο κουΐζ
Ποιος Βραζιλιάνος παίχτης είναι η μεγάλη καψούρα της Γιουβέντους?
Όποιος το βρει κερδίζει πακοτίνι...![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Ο χαφ βραζιλιάνος του βάζελου!!!Περιμένω το παγοτίνι μου με courier παρακαλώ....![]()
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
χαχαχαχα
το αλλο το ειδατε??? οτι μιλαει ο Ματος με τον Ντιεγκο για να ερθει στον ποα???
![]()
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
τους στηριξε λεει ο κοσμος.ρε βλακες αφου ουτε τα διαρκειας δεν πηγανε την κυριακη ποια στηριξη ειχατε;
για στηριξη του κοσμου απευθυνθειτε στους παικτες του ολυμπιακου για να σας πουν πως ειναι....
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Bookmarks