η ενισχυση δηλαδη ως τωρα της βαζελας ποια ητανε; Διωξανε 3 παιχτες ενδεκαδας (Εκι-Παπ-Μορις) ετοιμαζονται να διωξουνε αλλον ενα (Γκουμας) ενω ως τωρα κανανε δυο μεταγραφες (Κλειτον-Χριστοδουλοπουλο) και παλευουνε αλλη μια (Παγερανο)..
Συνολον μηδεν στο πηλικον και μην πω μειον γιατι ουτε ο Κλειτον ειναι καλυτερος του Εκι ουτε ο Χριστοδουλοπουλος του Παπ..
Παρολα αυτα ξοδεψανε και 14 μυρια οπως λενε...0=14 που ελεγε καποτε και ο Μητσοτακης!
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (26-06-08), karalamanajic (26-06-08)
Αν ΟΝΤΩΣ δεν παρουνε Αϊμαρ, εκει τους κοβεις τα ποδια. Τον παιρνεις εσύ και δειχνεις οτι εισαι μαγκας. Αλλιως τσαμπα τα γελια. Ή μήπως εμεις εχουμε παρει τιποτα καλύτερο;
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (26-06-08), kouzoulo (26-06-08)
τι να τον κανουμε ρε συ εμεις τον Αιμαρα για τη θεση που παιζει; Επιθετικο θελουμε εμεις..
Απο εκει και περα εμεις δεν πηραμε ακομη αλλα τωρα αρχιζουμε τις μεταγραφες...Οι βαζελοι υποτιθεται οτι εχουνε ηδη ξοδεψει τα 2/3 των χρηματων του μπατζετ.
Υ.Γ. εκεινος ο Ποστιγκα εμεινε τελικα ή εφυγε και αυτος;
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Ο Πουστιγκα εφυγε.
Αλλα δεν ειναι να δουλεύεις τον άλλον οταν για την ώρα εχεις κανει οτι ακριβως και αυτος. Τι εχουμε κανει εμεις δηλαδη; Αποδυναμωνεται η ομαδα σε σχεση με περσι για την ωρα και μονο ονοματα ακουμε. Απο μέλι τίποτα.
Ρε παιδιά τι γίνεται με τον Τεν Κάτε και τον γυμναστή που είχε στην Μπαρτσελόνα και στην Τσέλσι; Γιατί δεν ήρθε; Εδώ μαλλον θα παρεξηγηθούν αν περπατούν στον δρόμο χεράκι χεράκι, όπως στην Βαρκελώνη και στο Λονδίνο...
ρε παιδια οταν οι καλυτερες κινησεις τους ειναι οτι κρατησαν δυο παιχτες που ηδη ειχαν(ιβανσιτς,ματος)τι να πουμε?σαν να λεμε οτι ειναι επιτυχια που δεν εφυγε ο γκαλετι.επισης για μενα ο κλειτον δεν κανει τη διαφορα αν και ειναι καλος παιχτης.
ο χριστοδουλοπουλος μεγαλο ταλεντο αλλα οχι ετοιμος για βασικος και δωθηκε και πολυ περισσοτερο χρημα απ'οσο αξιζει.τωρα ειναι και ο πεγερανο που πιθανον να ειναι καλος παιχτης.αλλα ουσιαστικα μονο αυτος αποκτηθηκε για βασικος ως τωρα.
τα 14 μυρια απο που βγαινουν? 3 ο ματος, 1,5 ιβανσιτς, 2 ο κλειτον, 3,7!!!!! λαζαρος. βγαινουν 10 περιπου και ο πεγερανο ποσο κοστιζει 4?
Υ.Γ.τα 3,7 του χριστοδουλοπουλου ειναι 2,2 και 1,5 μια χορηγια του βγενο με καθε επιφυλαξη.στο μπατζετ μετρανε και οι διαφημισεις της μαρφιν?![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Πάει ο Πατέρας με τον Αντωνίου στη Ισπανία και βλέπουν τον Αιμαρ. Τον πλησιάζουν και του λένε:
- Κύριε Αιμαρ, θέλουμε να μας κάνετε μια μεγάλη χάρη.
Περιμένουμε κάτι αθλητικούς δημοσιογράφους από την χώρα μας και θα θέλαμε να τους εντυπωσιάσουμε. Μπορείτε όταν έρθουν , να περάσετε μπροστά από το τραπέζι μας και να μας πείτε:
- Γεια σας ρε φιλαράκια, τι νέα απο την πανάθα μου;
- Και που σας ξέρω εγώ;
- Έχετε δίκιο Κύριε Αιμαρ... Δεν μας ξέρετε, μια εξυπηρέτηση θέλουμε οι φτωχοί βάζελοι. Δεν σας κοστίζει τίποτα, ενώ για μας σημαίνει πολλά. Οι δημοσιογράφοι θα μας πάρουν από καλό μάτι για τις γνωριμίες που έχουμε.
- Ωραία, θα σας κάνω τη χάρη. Καθήστε στο τραπέζι σας και όταν εμφανιστούν, μετά από λίγο θα περάσω.
- Χίλια ευχαριστούμε κύριε Αιμαρ! Μας σώζετε!
Κάθεται λοιπόν ο Πατέρας και ο Αντωνίου και λίγο αργότερα έρχονται και οι δημοσιογράφοι. Τους πλησιάζει τότε ο Αιμαρ και λέει:
- Γεια σας ρε φιλαράκια, τι νέα απο την πανάθα μου;
Και του απαντάει ο Πατέρας:
- Αϊ γαμήσου ρε μαλάκα Παμπλίτο, πάλι μεταγραφή στη πανάθα θέλεις;
![]()
Το πρώτο δείγμα γραφής από τον Χενκ ντε Κάτε φανέρωσε την επιθυμία του Ολλανδού τεχνικού να γίνονται οι ασκήσεις σε ευχάριστο κλίμα. Χαρακτηριστικό είναι το ακόλουθο παράδειγμα από την προπόνηση της Πέμπτης. Οι παίκτες, πιασμένοι χέρι-χέρι, είχαν σχηματίσει κύκλο και προσπαθούσαν να μην αφήσουν την μπάλα να χτυπήσει στο έδαφος. Αυτός που δεν τα κατάφερνε έπαιρνε 10 κάμψεις.
Ετσι χερακι-χερακι κοριτσια μου...
καλα αυτος νομιζει οτι εδω ειναι σαν την Αγγλια...![]()
χερακι-χερακι, ![]()
Χερι-χερι να παρετε τον πουλο για μια ακομα φορα βαζελακια!!!!!!![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Πηγαινα που λετε να παρω μια τηλεόραση. Παω βρισκω ενα γαμάτο πραμα, πλασμα , σαρανταφεύγα ίντσες, τελειο λεμε. Χουβαρνταλικια ειχα λεω στον υπαλληλο:
Sadi: Πόσο κάνει;
Υπ : 1100 ευρώ κύριε
Εκει που γλυφόμουνα πεταγεται ο Βγενόπουλος.
Βγεν: ΔΙΝΩ 1500!!!!
Παγωσα. Το αίμα μου κατέβηκε στα πόδια. Ειχα γινει ρομπα. Μου ειχαν αρπαξει την τιβι των ονειρων μου μεσα απο τα χερια μου. Με έσωσε αυτος ο καλος άνθρωπος ο Πατέρας που πεταχτηκε την τελευταια στιγμή κλείνοντας το κινητό του...
Πατ: Τα τεχνικά της χαρακτηριστικά όπως με ενημέρωσε ο κ. Αντωνίου δεν μας καλύπτουν. Ευχαριστούμε δεν θα την παρουμε...
Ετσι ειδα το Euro σαν άρχοντας...
aljawn (27-06-08)
ωραιος ο Πατερας...Ανοιχτο πουκαμισακι, τριχα διασπαρτη, γεννια πυκνα, ας κρεμασει και καμια καδενα στο λαιμο και ας βαλει και κανενα χρυσο δαχτυλιδι να φαινεται πολυ σκληρος νονος της νυχτας! Βοηθαει και το πουρο!
Bookmarks