ÌÐÏ×Á ÂÑÏÌÁ ÔÏÕ ÐÁÏ Ç ÉÓÔÏÑÉÁ
ÌÉÁ ÆÙÇ ÐÏÕÓÔÉÁ Ç ÈÇÑÁ 13
ÄÏÕÑÏÓ ÄÅÄÅÓ,ÆËÁÔÁÍÏÓ ÊÁÉ ÂÏÕÑÁÊÇÓ
ÂÁÓÁÑÁÓ ÏÑÖÁÍÏÓ,ÌÐÁÔÓÏÉ,ÂÏÕËÃÁÑÁÊÇÓ
ÊÏÕÐÁ ÓÔÏ ÊÅÑÌÁ ÔÇÓ ×ÏÕÍÔÁÓ ÔÁ ÐÁÉÄÉÁ
WEBLEY ÓÁÓ ÐÇÃÁÍÅ ÌÅ ÔÁÍÊ ÊÁÉ ÌÅ ÐÏÕÓÔÉÁ
ÑÏÔÓÁ ÌÐÉÓÔÏËÉÁ,ÐÁÑÁÑÔÇÌÁ ÓÔÇ ÊÑÇÔÇ
ËÅÖÔÁ ÌÅÓ ÔÁ ËÏÕËÏÕÄÉÁ ÂÁÑÄÉÍÏÃÉÁÍÍÇ ÁËÉÔÇ!
èñýëå ãéá ðÜñôé óïõ èñýëå ìáæß óïõ, åìåßò ïé Üññùóôïé ïé ïðáäïß óïõ....
åìåéò áíôéèåôá âëáêá êïíôïóôïõðç-÷ïìðéô-öáñìáêïôñéöôç åéìáóôå
ÌÏÍÏ ÏËÕÌÐÉÁÊÏÉ.
êáôáëáâåò ôçí äéáöïñá ìáò;
ÊÁÍÅÉÓ ÊÁÍÅÉÓ
ÄÅÍ ÅÉÍÁÉ ËÅÌÏÍÇÓ
Airness (09-06-08), aljawn (09-06-08), captain-cook (10-06-08), Dr.Red (09-06-08), Faithful (10-06-08), Gavros4life (09-06-08), jimkamarinos (12-06-08), jorge (09-06-08), makis_7 (10-06-08), mpak (09-06-08), panty (09-06-08), Red$mile (09-06-08)
Ïýôå ôá… ïíüìáôá ôùí ÊõñãéÜêïõ, ÌðáóéíÜ êáé Óåúôáñßäç äåí åðÝôñåøå íá áíáöåñèïýí ï ÃéÜííçò ÂáñäéíïãéÜííçò óôçí ðñüóöáôç óõíÜíôçóÞ ôïõ ìå ôïõò Üëëïõò ìåôü÷ïõò. Ï «Ôæßããåñ» Ý÷åé ðÜñåé ðïëý âáñÝùò ôéò êéíÞóåéò ôùí ôñéþí ðáéêôþí êáé äåí ôï óõæçôÜåé êáí ãéá åðéóôñïöÞ ôïõò óôçí Ðáéáíßá. Áêüìç êáé áí åðéìåßíïõí ïé Âãåíüðïõëïò, Ãéáííáêüðïõëïò, ôùí ïðïßùí Þôáí ç éäÝá, ï «Ôæßããåñ» äåí èá êÜíåé ðßóù. ÂÝâáéá, Ýìáèá ðùò ï Ãéáííáêüðïõëïò ìïõñìïýñáãå ãéá ôï óõãêåêñéìÝíï èÝìá. Åêåßíïò åßðå óôïí Âãåíüðïõëï ðùò äåí Ýâáëå ðïôÝ ôïí åãùéóìü ôïõ ðÜíù áðü ôçí ïìÜäá êáé üôé ïé óõãêåêñéìÝíïé ðáßêôåò èá âïçèïýóáí ðïëý. ÌÞðùò Ý÷ïõí áñ÷ßóåé Þäç íá âáñÜíå ôá üñãáíá;
καλα, μιλαμε βλεπουνε πολυ μπαλλα οι διοικουντες του βαζελου...Μιλανε για ανανεωση και ενισχυση της ομαδας και θελουνε να φερουνε πισω τον Μπασινα και τον Κυργιακο. θα πεσει πολυ γελιο με αυτους μου φαινεται.
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
mpak (09-06-08)
Ãéáííáêüðïõëïò:
«Ößëïé ìïõ áãáðçìÝíïé óáò Ý÷ù óôçí êáñäéÜ ìïõ. Äåí åßìáé áðëþò ïðáäüò ôïõ Ðáíáèçíáúêïý, áëëÜ áíôéïëõìðéáêüò»,
Åõôõ÷þò!!!!!!!!! äüîá ôï ÈÝo ðïõ ãëõôþóáìå áðü óÝíá!!!!!
ÌáñéíÜêç ôï ôÝñáò ôï óêïôþíåéò üôáí åßíáé ìéêñü áêüìá....
Ôï óêÜíäáëï ìå ôéò êáóÝôåò.ÌðÝïò:«ÁíáñùôéÝìáé óå ôé êüóìï ìåãáëþíù ôá ðáéäéÜ ìïõ. Ï ãéïò ìïõ äåí Þèåëå íá ðÜåé ó÷ïëåßï»!!
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (09-06-08)
Γιαννακόπουλος:
«Φίλοι μου αγαπημένοι σας έχω στην καρδιά μου. Δεν είμαι απλώς οπαδός του Παναθηναϊκού, αλλά αντιολυμπιακός»,
Εγώ δεν θα πέσω στο επίπεδο να πω είμαι αντιπαναθηναϊκός.Αλλα θα δηλώσω ότι είμαι αντιχουντικός!!!Το πιάσατε το υπονοούμενο!!!
![]()
Ôï óêÜíäáëï ìå ôéò êáóÝôåò.ÌðÝïò:«ÁíáñùôéÝìáé óå ôé êüóìï ìåãáëþíù ôá ðáéäéÜ ìïõ. Ï ãéïò ìïõ äåí Þèåëå íá ðÜåé ó÷ïëåßï»!!
aljawn (09-06-08), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (09-06-08), makis_7 (10-06-08)
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn¢t understand the assignment.
I told them they didn¢t understand life."
—John Lennon
Στις 20/01/1976 οπαδοί του Ηρακλή προκαλούν επεισόδια, όταν, λόγω της απουσίας του "ενδιάμεσου", Γιώργου Ροκίδη, αναβάλλεται για τον επόμενο μήνα (17/02) η δίκη για την "υπόθεση λουλουδιών".
Με τα πολλά, η εκδίκαση της υπόθεσης ξεκίνησε και το θρίλερ - για τον Παναθηναϊκό - ξεκινά : Ο εισαγγελέας Κωνσταντινίδης ζητά την καταδίκη όλων των κατηγορουμένων (οι παράγοντες του ΠΑΟ Μαντζαβελάκης, Αγγελόπουλος, Παπαντωνίου και οι Νικολούδης, Χαλιαμπάμπαλιας, Ροκίδης), πλην του Παύλου Γιαννακόπουλου (βρε, βρε, βρε...) που αθωώθηκε καθώς τότε "απουσίαζε για δουλειές στην Ιαπωνία".
Ñåáëéóìüò åßíáé ç øåõäáßóèçóç üôé õðÜñ÷åé ðñáãìáôéêüôçôá.
Δεν υπαρχουν παναθηναϊκοι , αεκτζηδες και τα συναφή ρε σεις... Μονο Ολυμπιακοι και αντι-Ολυμπιακοι υπαρχουν σε αυτη τη χώρα, καταλαβετε το. ΜΙΑ ειναι η ομαδα.
ÂëÝðåéò åêåßíï ôï âïõíü ðïõ ìïéÜæåé ìå êåñÜóé;
ÃÁÌÉÅÔÁÉ Ï ÐÁÏ ÊÉ Ç ËÁÃÏÖËÙÑÏÓ!!!
Dr.Red (12-06-08)
Ισόβια «πράσινοι»
Σήμερα συμπληρώνονται 37 χρόνια από την πρώτη φορά που οι αδερφοί Γιαννακόπουλοι εμφανίστηκαν στα κοινά του Παναθηναϊκού. Στις 10 Ιουνίου του 1971 οι Θανάσης, Παύλος και Κώστας Γιαννακόπουλος ενεπλάκησαν για πρώτη φορά στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό και ο διακαής τους πόθος ήταν να αναλάβουν τις τύχες του ποδοσφαιρικού τμήματος.
Αυτό βέβαια δεν έγινε ποτέ, αφού η οικογένεια Βαρδινογιάννη κινήθηκε αστραπιαία και πήρε τα ηνία του τμήματος εν μία νυκτί. Ωστόσο, όταν το 1987 τους δόθηκε η δυνατότητα να γίνουν "κύριοι" του μπασκετικού τμήματος, δεν αρνήθηκαν. Ήταν άλλωστε μια προοπτική που τους εξίταρε και αυτό φαίνεται ακόμα και τώρα.
Η προσφορά τους στο τμήμα μπάσκετ είναι ανεκτίμητη και οι φίλοι της ομάδας τούς λατρεύουν σαν θεούς. Πράγμα λογικό, αν σκεφτεί κανείς ότι στα χρόνια που βρίσκονται στον χώρο έχουν κατακτήσει 4 ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, 10 πρωταθλήματα Ελλάδος, 7 Κύπελλα και ένα Διηπειρωτικό!
Επιπλέον, τα ονόματα που έχουν φορέσει τα «πράσινα» κατά τη θητεία των αδερφών Γιαννακόπουλων, είναι κάτι παραπάνω από αξιοσημείωτα. Αρχής γενομένης από τις μεταγραφές των Γκάλη, Κόμαζετς, Βράνκοβιτς, Ουίλκινς, φάνηκε η διάθεση να ξοδευτούν όσα χρήματα είναι απαραίτητα για να πρωταγωνιστήσει η ομάδα, αφού τα πρώτα χρόνια τους στη διοίκηση χαρακτηρίστηκαν από την... ανομβρία τίτλων. Οι επιτυχίες ήρθαν από Σερβία μεριά…Όταν το 1999 ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς υπέγραψε με τον Παναθηναϊκό, ξεκίνησε ουσιαστικά μια υπέρλαμπρη πορεία που συνεχίζεται ακόμα….
Η «κόντρα» τους με την οικογένεια Βαρδινογιάννη κρατούσε χρόνια, ωστόσο μετά τις τελευταίες εξελίξεις και τη συμμετοχή τους στον πολυμετοχικό Παναθηναϊκό, φαίνεται πως οι σχέσεις των δύο οικογενειών μπήκαν σε μια άλλη εποχή.
Επιμέλεια: Παναγιώτης Βανός
......................
O Ομπραντοβιτς ειναι ολα τα λέφτα στους κοντους..
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Ôé óôï êáëü Ý÷ïõí ðÜèåé üëïé? ÌåôÜ ôïí ¶ñç ëüãï ôùí ðïëëþí Éóðáíþí ðáéêôùí , ôïí Áôñüìçôï ëüãï Ïãéïò , ôïí ÇñáêëÞ ëüãï êáé áõôüò ðñïðïíçôÞ , ôçí ÁÅÊ ëüãï Öåñåñ , ÔÙÑÁ êáé ï «ìåãÜëïò» ÐÁÏ ëüãï Ôåí Êáôå , Ýãéíå êáé áõôüò Ìðáñôóåëïíá !!!!!
ÕÃ. Ãéáôß èÝëïõí íá ìïéÜóïõí üëïé ïé «ÌÅÃÁËÏÉ» áðïôõ÷çìÝíïé ôïõ Åëëçíéêïý ðñùôáèëÞìáôïò óôçí Ìðáñôóåëïíá ? ¸÷ïõí ôáõôéóôåß ìå ôï ðéï ÖÏÕÓÊÁ (ôï ïìïëïãïýí ïé ôßôëïé ôçò ) üíïìá óôï Åõñùðáúêü êáé Éóðáíéêü ðïäüóöáéñï ôï Ý÷ïõí ðÜñåé ÷áìðÜñé???
ÌÅÃÁËÇ ÑÅÁË !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ôá ìéóÜ ÷ñÞìáôá ôïõ ìðÜôæåô èá ÷ñçóéìïðïéÞóåé ï Ôåí ÊÜôå-Åßêïóé åêáôïììýñéá åõñþ èá åßíáé ôï ìðÜôæåô ôïõ Ðáíáèçíáúêïý. ÂÝâáéá, ï Ôåí ÊÜôå èá ÷ñçóéìïðïéÞóåé ôá ìéóÜ, áöïý ôá õðüëïéðá èá äéá÷åéñéóôïýí ïé ìÝôï÷ïé ôïõ ôñéöõëéïý», üðùò åßðå ï ÐáôÝñáò óôïí íÝï ðñïðïíçôÞ ôïõ ÐÁÏ.(ÃÁÔÁ)
iek (10-06-08)
τωρα που πηρανε τον κλειτον χεστηκα απο το φοβο μου!![]()
![]()
![]()
PA.RI.ZA (PANATHINAIKOS RIZOSPASTIKHS ARISTERAS)
ποιος τον πηρε;ο βαζελος;
ÊÁÍÅÉÓ ÊÁÍÅÉÓ
ÄÅÍ ÅÉÍÁÉ ËÅÌÏÍÇÓ
Ευτυχώς παναγια μου τον γλιτώσαμε! Τώρα θα έχουν πλακα οι φυλλάδες, "Με διαδικαστικές κίνησης κλέψαμε τον Κλέιτον απτών Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, έτσι απλά" θα λένε! Χαχαχαχαχα
Bookmarks