Πάντως τα βαζέλια με το μπάτζετ που θα έχουν, με καλό σκάουτινγκ και σωστές μεταγραφές μπορούν να φτιάξουν καλή ομάδα![]()
οσα λεφτα και να εχουν οτι και κανουν προκοπη δεν βλεπουν.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Αφού μια ζωή είναι loosers συμπληρώνω...
Αν δεν μπορεί να τα βρει ο «Τζίγγερ» με τον Λάμπρο Σκόρδα για να φέρει τον -αποδεδειγμένα- καλύτερο τεχνικό στην Ελλάδα, την στιγμή που με τον ίδιο τον Μπάγεβιτς είχε συμφωνηθεί να έρθει και ο Ίλια Ίβιτς ως τεχνικός διευθυντής, αυτός ο «ματιασμένος» γάμος δεν πρόκειται ποτέ να γίνει κάτι παραπάνω από έναν... γεροντο-έρωτα καταδικασμένο να αποτυγχάνει...
Πλέον, οι... ελεύθεροι προπονητές ανά την Ευρώπη που θα πρέπει να διαχειριστούν τον νέο Παναθηναϊκό, ο οποίος θα δει να εισρέουν στα ταμεία του 80 εκ. ευρώ και θα έχει μπάτζετ για μεταγραφές περίπου στα 20 εκ. ευρώ μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού.
Ονόματα όπως ο Σβεν Γκόραν Έρικσον, ο οποίος έφυγε από την Μάντσεστερ Σίτι, ο Μαρσέλο Λίπι που μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ με την Ιταλία τονίζει ότι θέλει να δουλέψει σε σύλλογο, ο Φρανκ Ράικαρντ που έφυγε από την Μπαρτσελόνα, ή ακόμα και ο Μουρίνιο που ψάχνει ομάδα σε μεγάλο πρωτάθλημα, είναι ικανά να δώσουν όραμα στον κόσμο του Παναθηναϊκού...
Γιατί αν ο Γιάννης Βαρδινογιάννης επιλέξει και πάλι λύση τύπου Πεσέιρο, Μπάκε, Μαλεζάνι είναι φανερό ότι πολλά μπορεί να αλλάζουν στο «τριφύλλι» αλλά οι λάθος επιλογές παραμένουν...
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Ε θα μας τρελανουν τα χαζοβαζελα.... Βρε τους Αμπραμοβιτς τι εχουν παθει....![]()
Ακόμα μιζέρια βρωμάει σε δαύτους.Τόσα εκ.euro θα χώσουνε πάλι με δανεικούς πάνε να την βγάλουν, και με δόσεις.Έχουν δανεικούς μανούτσο,ποστίγκα,ivansic και εγώ δεν ξέρω ποίους άλλους.Έχετε δει άνθρωπο να προχωρα στη ζωή του με δανεικά.Οποιος ζει με δανεικά μονο βρισιές ακούει.Δεν τον έχει σε υπόληψη κανεις.Πάνε για ρικέλμε και πάλι για δανεισμό μιλάνε.Έχουν την άποψη η πολιτική δεν αγοράζουμε παίχτες,γιατί να σκάσουμε τόσα λεφτά μπορεί να μας πιάσουν μαλακες.Ένταξη είμαστε μαλακες αλλα μην μας πιάσουν μαλακες και οι ξένοι.Γι αυτό ας τους δοκιμάσουμε μετά θα κάνουμε ένα παζάρι και θα δούμε αν τον πάρουμε.Τελικά παίρνουν τον πούλο.
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
Αυτο που δεν καταλαβαινετε ολοι ειναι οτι πλεον ο βαζελος εχει αλλαξει μεγεθος και γι'αυτο μονο κορυφαιοι προπονητες του αρμοζουν. Τρανη αποδειξη του νεου ανεμου που πνεει ειναι ο διπλασιασμος των αποδοχων του Δημουτσου στο αστρονομικο ποσο των 60.000 (εξηντα χιλιαδων) Ευρω ετησιως. Ιδου:
Επιβράβευση για Δημούτσο
Η παρουσία του Ελίνι Δημούτσου την πρώτη χρονιά στην ομάδα δεν πέρασε απαρατήρητη από τους διοικούντες την ομάδα. Το «τριφύλλι» αναγνώρισε την προσφορά του νεαρού μέσου, ο οποίος πέρυσι έπαιζε στο περιφερειακό με τον Φωστήρα, και χθες κάλεσε τον 21χρονο παίκτη στα γραφεία της ΠΑΕ. Συγκεκριμένα, έγινε πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του για ένα ακόμη χρόνο και διπλασιάστηκαν οι ετήσιες απολαβές του. Έτσι, θα φορά τα «πράσινα» μέχρι το 2012 και αντί των 30.000 ευρώ θα αμείβεται πλέον με 60.000 ετησίως. 22-05-2008 «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την επέκταση του συμβολαίου τoυ ποδοσφαιριστή Ελίν Δημούτσου για έναν επιπλέον χρόνο έως το 2012», η ανακοίνωση της «πράσινης» ΠΑΕ. sport-fm
Τρεμε Κοκκαλη ερχεται η πρασινη λαιλαπα να σαρωσει
Να ξεκαθαρίσει την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού και το συμβόλαιό με το οποίο δεσμεύεται με τον Άρη θέλησε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο Σερβοέλληνας τεχνικός με γραπτή του επιστολή η οποία αναρτήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στην ιστοσελίδα των Θεσσαλονικέων, εξέφρασε την επιθυμία του να τηρήσει μέχρι τέλους το συμβόλαιό του με το Άρη, βάζοντας ουσιαστικά «φρένο» στην απόκτησή του απ’ του «πράσινους». «Θέλω να μείνω στον Άρη να τιμήσω το συμβόλαιό μου και να εκπληρώσουμε όλους μας τους στόχους με την ομάδα μας». «Αν δεν θέλει να μείνει, να μου το πει ο ίδιος», [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Λάμπρος Σκόρδας.
«Για όλη αυτήν την κατάσταση που δημιουργήθηκε θέλω να διευκρινίσω τα εξής. Έχω συμβόλαιο με την ομάδα μου και το σέβομαι. Στον Άρη όλο αυτό το χρονικό διάστημα έκανα τη δουλειά μου όσο μπορούσα καλύτερα και αυτό σκοπεύω και θέλω να συνεχίσω να κάνω. Γιατί πιστεύω στην ομάδα και θέλω να ολοκληρώσω το έργο μου. Θα πρέπει να γίνει ξεκάθαρο ότι δεν επιδίωξα να μου γίνει πρόταση, αλλά όταν μου έγινε από τον Παναθηναϊκό θεώρησα σωστό να μιλήσω με τον κ. Βαρδινογιάννη και να του εξηγήσω πως έχει η κατάσταση», δήλωσε ο έμπειρος τεχνικός.
Δεν γράφτηκε όλη η αλήθεια για το Δημούτσο το Ελίνι.
Το νέο κοντράτο του πολυμετοχικού και αδιαίρετου προβλέπει και αλλαγή παπιού για τον εξελίξιμο αυτόν παίχτη.
(ξιν-φου 125 κ.εκ πλέον ο μάγκας)![]()
lgalletti7 (23-05-08)
εχουμε τρομαξει ολοι αδερφια με τα λεφτα που διαθετουν πλεον τα βαζελια.πανε να χτισουν αυτοκρατορια και χρυσωνουν τους υπαρχοντες παικτες.
η φημη οτι ο αμπραμοβιτς εχει ηδη σκεφτει να αποχωρησει απο την τσελσι λογω της ανοδου του παναθηναικου στο διεθνες στερεωμα και μπραστα στη διαφαινομενη ηττα του ελεγχονται ως ανακριβεις.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
lgalletti7 (23-05-08)
Ο Νίκος Πατέρας είχε συνομιλία με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς το πρωί της Παρασκευής, όπως μετέδωσε ο SupersportFM, αλλά δεν έγινε δυνατό να βρεθεί κάποιο σημείο επαφής, επομένως η περίπτωση του Σερβοέλληνα τεχνικού πρέπει να θεωρείται και οριστικά παρελθόν για τον Παναθηναϊκό.
«Θέλω να γίνω παίκτης-σύμβολο του Παναθηναϊκού...»
ΜΑΡΣΕΛΟ ΜΑΤΟΣ
...Ας γίνεις πρώτα παίκτης (ιδιοκτησίας) 100% του Παναθηναϊκού...
Κοντά στον Παναθηναϊκού βρίσκεται σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες φήμες το αστέρι της Γιουβέντους, Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο! Ο Ιταλός επιθετικός βρίσκεται σε διαπαραγματεύσεις με τους ανθρώπους της ομάδας, για το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στο «τριφύλλι», μια είδηση που αν επιβεβαιωθεί θα προκαλέσει πάταγο και θα σκορπίσει ενθουσιασμό στους φίλους της ομάδας!
Η πληροφορία δημοσιεύεται με κάθε επιφύλαξη, για ό,τι νεότερο ο sportdog θα σας ενημερώσει άμεσα!![]()
χαχαχαχαχα η καλυτερη μαλακια που εχω ακουσει εδω και πολλα χρονια.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
ας ερθει ο παππουλης.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Δεν θέλω να τον δω με την φανέλα του βάζελου. Δεν ξέρω αν θα μπορέσω να τον βρίσω...
Μεγάλη αδυναμία ο Αλεσάντρο...
Ντάξ,όχι μόνο το γράφει ο αθλόσκυλος αλλά λέει οτι το γράφει και με επιφύλαξη.
Φανταστείτε για τι μούφα μιλάμε.....
Bookmarks