Σελίδα 410 από 3119 ΠρώτηΠρώτη ... 101102103103603703803904004064074084094104114124134144204304404504605106107108109101410 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 8.181 έως 8.200 από 62377

Θέμα: ΠΑΟ

Το avatar του χρήστη nikos7

Thanks
    6.465
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 1.263 φορές σε 647 μηνύματα
    Ignore User

Thumbs up

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από kostisrhcp Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ο κύριος Βγενόπουλος, γνωστός παναθηναικάρας βγήκε ξαφνικά μπροστά και παίζοντας το τριφυλλοσωτήρας δημιούργησε την ΠΕΚ.
    Ο Βαρδινογιάννης ως γνωστή γάτα με πέταλα του έριξε το γάντι.
    Ο κύριος Βγενόπουλος κέρδισε την υποταγή εκατοντάδων χιλιάδων αγαθών πράσινων προβάτων, που στο φάσμα της σωτηρίας του μεγάλου τους παναθηναικού ηρωοποίησαν το αρπακτικό, δημιουργώντας με αυτόν τον τρόπο μια τεράστια ασπίδα γύρω του.
    Λιγες μέρες μετά γνωστοποιείται απο τα ιδιωτικά κανάλια η εμπλοκή του "κυρίου" με την πώληση μερίδας των μετοχών του ΟΤΕ σε Γερμανική εταιρία. Πλέον με την υποστήριξη του νέου του στρατού βάλει κατά του πολιτικού συστήματος θέτοντας τους δικούς του όρους, πουλάει και αγοράζει με τον έτσι θέλω μετοχές απο ΔΕΚΟ και γενικά μετατρέπεται σε νέος γαμάω.

Το να θεωρούμε σύμπτωση την δημιουργεία της ΠΕΚ με την πώληση του ΟΤΕ είναι τουλάχιστον αφελές. Το να μας περνάνε για κρετίνους είναι προσβλητικό. Αν δεν βγούμε σύντομα στους δρόμους μήπως και τους πάρει όλους αυτούς ο διαολος δεν βλέπω τα πράγματα να πηγαίνουν καλά (και δεν εννοώ για τον Ολυμπιακο - εννοώ γενικότερα για τις κοινωνικές δομές και τις δημοκρατικές αξίες). Αφου λοιπόν ο κύριος αυτός έφτιαξε έναν στρατό πράσινων ηλιθίων ώστε να εξυπηρετήσει τα ΒΡΩΜΙΚΑ του σχέδια ας αντιταχτούμε εμείς απέναντι του μήπως και καταλάβει με ποιους τα χει βάλει.

Αν δεν του συμπεριφερθούν με τον σωστό τρόπο (με τον ίδιο δηλαδή που συμπεριφέρθηκαν στον Κοσκωτά ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ έχω να προσθέσω) τότε μιλάμε για τραγική μερολειψία και πλήρης κατάργηση των θεσμών.

υ.γ. Κύριε Βγενόπουλε - αντε και στο διάολο.
    Φανερά ο mr Mig χρησιμοποιεί τον βάζελο σαν όχημα κ δούρειο ίππο για επαγγελματικούς λόγους.Κ μόνο η αναγνωρισιμότητα που λαμβάνει του δίνει όπως λες κ εσύ ασπίδα σε θέματα που υπο άλλες συνθήκες θα τον καταδίκαζαν....

2. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον nikos7 για αυτό το μήνυμα:

Dr.Red (22-05-08), mpak (22-05-08), Red$mile (22-05-08)

.

Thanks
    3.519
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 6.050 φορές σε 2.860 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Το avatar του χρήστη rejosa

Thanks
    95
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 61 φορές σε 48 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Πάντως τα βαζέλια με το μπάτζετ που θα έχουν, με καλό σκάουτινγκ και σωστές μεταγραφές μπορούν να φτιάξουν καλή ομάδα

Το avatar του χρήστη sk12072

Thanks
    4.414
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 15.128 φορές σε 9.447 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

οσα λεφτα και να εχουν οτι και κανουν προκοπη δεν βλεπουν.
    ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ

Το avatar του χρήστη captain-cook

Thanks
    4.739
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 3.128 φορές σε 1.793 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Αφού μια ζωή είναι loosers συμπληρώνω...

.

Thanks
    3.519
    Ignore User

Προεπιλογή

Αν δεν μπορεί να τα βρει ο «Τζίγγερ» με τον Λάμπρο Σκόρδα για να φέρει τον -αποδεδειγμένα- καλύτερο τεχνικό στην Ελλάδα, την στιγμή που με τον ίδιο τον Μπάγεβιτς είχε συμφωνηθεί να έρθει και ο Ίλια Ίβιτς ως τεχνικός διευθυντής, αυτός ο «ματιασμένος» γάμος δεν πρόκειται ποτέ να γίνει κάτι παραπάνω από έναν... γεροντο-έρωτα καταδικασμένο να αποτυγχάνει...

Πλέον, οι... ελεύθεροι προπονητές ανά την Ευρώπη που θα πρέπει να διαχειριστούν τον νέο Παναθηναϊκό, ο οποίος θα δει να εισρέουν στα ταμεία του 80 εκ. ευρώ και θα έχει μπάτζετ για μεταγραφές περίπου στα 20 εκ. ευρώ μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Ονόματα όπως ο Σβεν Γκόραν Έρικσον, ο οποίος έφυγε από την Μάντσεστερ Σίτι, ο Μαρσέλο Λίπι που μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ με την Ιταλία τονίζει ότι θέλει να δουλέψει σε σύλλογο, ο Φρανκ Ράικαρντ που έφυγε από την Μπαρτσελόνα, ή ακόμα και ο Μουρίνιο που ψάχνει ομάδα σε μεγάλο πρωτάθλημα, είναι ικανά να δώσουν όραμα στον κόσμο του Παναθηναϊκού...

Γιατί αν ο Γιάννης Βαρδινογιάννης επιλέξει και πάλι λύση τύπου Πεσέιρο, Μπάκε, Μαλεζάνι είναι φανερό ότι πολλά μπορεί να αλλάζουν στο «τριφύλλι» αλλά οι λάθος επιλογές παραμένουν...
    [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

Ε θα μας τρελανουν τα χαζοβαζελα.... Βρε τους Αμπραμοβιτς τι εχουν παθει....

Το avatar του χρήστη Dr.Red

Thanks
    5.967
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 6.211 φορές σε 3.268 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από rejosa Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πάντως τα βαζέλια με το μπάτζετ που θα έχουν, με καλό σκάουτινγκ και σωστές μεταγραφές μπορούν να φτιάξουν καλή ομάδα

Ακόμα μιζέρια βρωμάει σε δαύτους.Τόσα εκ.euro θα χώσουνε πάλι με δανεικούς πάνε να την βγάλουν, και με δόσεις.Έχουν δανεικούς μανούτσο,ποστίγκα,ivansic και εγώ δεν ξέρω ποίους άλλους.Έχετε δει άνθρωπο να προχωρα στη ζωή του με δανεικά.Οποιος ζει με δανεικά μονο βρισιές ακούει.Δεν τον έχει σε υπόληψη κανεις.Πάνε για ρικέλμε και πάλι για δανεισμό μιλάνε.Έχουν την άποψη η πολιτική δεν αγοράζουμε παίχτες,γιατί να σκάσουμε τόσα λεφτά μπορεί να μας πιάσουν μαλακες.Ένταξη είμαστε μαλακες αλλα μην μας πιάσουν μαλακες και οι ξένοι.Γι αυτό ας τους δοκιμάσουμε μετά θα κάνουμε ένα παζάρι και θα δούμε αν τον πάρουμε.Τελικά παίρνουν τον πούλο.

Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
    Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!

Χορηγός κατάντιας θρεντ Το avatar του χρήστη lgalletti7

Thanks
    1.018
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 830 φορές σε 372 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Airness Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν δεν μπορεί να τα βρει ο «Τζίγγερ» με τον Λάμπρο Σκόρδα για να φέρει τον -αποδεδειγμένα- καλύτερο τεχνικό στην Ελλάδα, την στιγμή που με τον ίδιο τον Μπάγεβιτς είχε συμφωνηθεί να έρθει και ο Ίλια Ίβιτς ως τεχνικός διευθυντής, αυτός ο «ματιασμένος» γάμος δεν πρόκειται ποτέ να γίνει κάτι παραπάνω από έναν... γεροντο-έρωτα καταδικασμένο να αποτυγχάνει...

Πλέον, οι... ελεύθεροι προπονητές ανά την Ευρώπη που θα πρέπει να διαχειριστούν τον νέο Παναθηναϊκό, ο οποίος θα δει να εισρέουν στα ταμεία του 80 εκ. ευρώ και θα έχει μπάτζετ για μεταγραφές περίπου στα 20 εκ. ευρώ μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Ονόματα όπως ο Σβεν Γκόραν Έρικσον, ο οποίος έφυγε από την Μάντσεστερ Σίτι, ο Μαρσέλο Λίπι που μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ με την Ιταλία τονίζει ότι θέλει να δουλέψει σε σύλλογο, ο Φρανκ Ράικαρντ που έφυγε από την Μπαρτσελόνα, ή ακόμα και ο Μουρίνιο που ψάχνει ομάδα σε μεγάλο πρωτάθλημα, είναι ικανά να δώσουν όραμα στον κόσμο του Παναθηναϊκού...

Γιατί αν ο Γιάννης Βαρδινογιάννης επιλέξει και πάλι λύση τύπου Πεσέιρο, Μπάκε, Μαλεζάνι είναι φανερό ότι πολλά μπορεί να αλλάζουν στο «τριφύλλι» αλλά οι λάθος επιλογές παραμένουν...

Ε θα μας τρελανουν τα χαζοβαζελα.... Βρε τους Αμπραμοβιτς τι εχουν παθει....
    Αυτο που δεν καταλαβαινετε ολοι ειναι οτι πλεον ο βαζελος εχει αλλαξει μεγεθος και γι'αυτο μονο κορυφαιοι προπονητες του αρμοζουν. Τρανη αποδειξη του νεου ανεμου που πνεει ειναι ο διπλασιασμος των αποδοχων του Δημουτσου στο αστρονομικο ποσο των 60.000 (εξηντα χιλιαδων) Ευρω ετησιως . Ιδου:

Επιβράβευση για Δημούτσο

Η παρουσία του Ελίνι Δημούτσου την πρώτη χρονιά στην ομάδα δεν πέρασε απαρατήρητη από τους διοικούντες την ομάδα. Το «τριφύλλι» αναγνώρισε την προσφορά του νεαρού μέσου, ο οποίος πέρυσι έπαιζε στο περιφερειακό με τον Φωστήρα, και χθες κάλεσε τον 21χρονο παίκτη στα γραφεία της ΠΑΕ. Συγκεκριμένα, έγινε πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του για ένα ακόμη χρόνο και διπλασιάστηκαν οι ετήσιες απολαβές του. Έτσι, θα φορά τα «πράσινα» μέχρι το 2012 και αντί των 30.000 ευρώ θα αμείβεται πλέον με 60.000 ετησίως. 22-05-2008 «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την επέκταση του συμβολαίου τoυ ποδοσφαιριστή Ελίν Δημούτσου για έναν επιπλέον χρόνο έως το 2012», η ανακοίνωση της «πράσινης» ΠΑΕ. sport-fm

Τρεμε Κοκκαλη ερχεται η πρασινη λαιλαπα να σαρωσει
    Φωτοβολταϊκά - Ενεργειακά - Ηλεκρομηχανολογικά θέματα

Χορηγός κατάντιας θρεντ Το avatar του χρήστη lgalletti7

Thanks
    1.018
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 830 φορές σε 372 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Να ξεκαθαρίσει την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού και το συμβόλαιό με το οποίο δεσμεύεται με τον Άρη θέλησε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο Σερβοέλληνας τεχνικός με γραπτή του επιστολή η οποία αναρτήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στην ιστοσελίδα των Θεσσαλονικέων, εξέφρασε την επιθυμία του να τηρήσει μέχρι τέλους το συμβόλαιό του με το Άρη, βάζοντας ουσιαστικά «φρένο» στην απόκτησή του απ’ του «πράσινους». «Θέλω να μείνω στον Άρη να τιμήσω το συμβόλαιό μου και να εκπληρώσουμε όλους μας τους στόχους με την ομάδα μας». «Αν δεν θέλει να μείνει, να μου το πει ο ίδιος», [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Λάμπρος Σκόρδας.

«Για όλη αυτήν την κατάσταση που δημιουργήθηκε θέλω να διευκρινίσω τα εξής. Έχω συμβόλαιο με την ομάδα μου και το σέβομαι. Στον Άρη όλο αυτό το χρονικό διάστημα έκανα τη δουλειά μου όσο μπορούσα καλύτερα και αυτό σκοπεύω και θέλω να συνεχίσω να κάνω. Γιατί πιστεύω στην ομάδα και θέλω να ολοκληρώσω το έργο μου. Θα πρέπει να γίνει ξεκάθαρο ότι δεν επιδίωξα να μου γίνει πρόταση, αλλά όταν μου έγινε από τον Παναθηναϊκό θεώρησα σωστό να μιλήσω με τον κ. Βαρδινογιάννη και να του εξηγήσω πως έχει η κατάσταση», δήλωσε ο έμπειρος τεχνικός.
    Φωτοβολταϊκά - Ενεργειακά - Ηλεκρομηχανολογικά θέματα

ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ Το avatar του χρήστη jojo

Περιοχή
    Χώρα των κενταύρων
    Thanks
    718
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 1.102 φορές σε 701 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Δεν γράφτηκε όλη η αλήθεια για το Δημούτσο το Ελίνι.
    Το νέο κοντράτο του πολυμετοχικού και αδιαίρετου προβλέπει και αλλαγή παπιού για τον εξελίξιμο αυτόν παίχτη.
    (ξιν-φου 125 κ.εκ πλέον ο μάγκας)

12. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

lgalletti7 (23-05-08)

Thanks
    4.414
    Ignore User

Προεπιλογή

εχουμε τρομαξει ολοι αδερφια με τα λεφτα που διαθετουν πλεον τα βαζελια.πανε να χτισουν αυτοκρατορια και χρυσωνουν τους υπαρχοντες παικτες.
    η φημη οτι ο αμπραμοβιτς εχει ηδη σκεφτει να αποχωρησει απο την τσελσι λογω της ανοδου του παναθηναικου στο διεθνες στερεωμα και μπραστα στη διαφαινομενη ηττα του ελεγχονται ως ανακριβεις.
    ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ

14. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

lgalletti7 (23-05-08)

.

Thanks
    3.519
    Ignore User

Προεπιλογή

Ο Νίκος Πατέρας είχε συνομιλία με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς το πρωί της Παρασκευής, όπως μετέδωσε ο SupersportFM, αλλά δεν έγινε δυνατό να βρεθεί κάποιο σημείο επαφής, επομένως η περίπτωση του Σερβοέλληνα τεχνικού πρέπει να θεωρείται και οριστικά παρελθόν για τον Παναθηναϊκό.

.

Thanks
    3.519
    Ignore User

Προεπιλογή

.

Thanks
    3.519
    Ignore User

Προεπιλογή

.

Thanks
    3.519
    Ignore User

Προεπιλογή

«Θέλω να γίνω παίκτης-σύμβολο του Παναθηναϊκού...»
    ΜΑΡΣΕΛΟ ΜΑΤΟΣ
    ...Ας γίνεις πρώτα παίκτης (ιδιοκτησίας) 100% του Παναθηναϊκού...

19. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον Airness για αυτό το μήνυμα:

jojo (23-05-08), mpak (23-05-08)

Το avatar του χρήστη talos

Thanks
    2.704
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 1.073 φορές σε 786 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Κοντά στον Παναθηναϊκού βρίσκεται σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες φήμες το αστέρι της Γιουβέντους, Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο! Ο Ιταλός επιθετικός βρίσκεται σε διαπαραγματεύσεις με τους ανθρώπους της ομάδας, για το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στο «τριφύλλι», μια είδηση που αν επιβεβαιωθεί θα προκαλέσει πάταγο και θα σκορπίσει ενθουσιασμό στους φίλους της ομάδας!

Η πληροφορία δημοσιεύεται με κάθε επιφύλαξη, για ό,τι νεότερο ο sportdog θα σας ενημερώσει άμεσα!

Love Hurts..... Το avatar του χρήστη ILIAS-KORLEONE <<JESUS>>

Περιοχή
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
    Thanks
    13.654
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.596 φορές σε 8.160 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

χαχαχαχαχα η καλυτερη μαλακια που εχω ακουσει εδω και πολλα χρονια.
    "When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
    I told them they didn’t understand life."
    —John Lennon

Thanks
    4.414
    Ignore User

Προεπιλογή

ας ερθει ο παππουλης.
    ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ

Το avatar του χρήστη mpak

Thanks
    8.774
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.335 φορές σε 2.291 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Δεν θέλω να τον δω με την φανέλα του βάζελου. Δεν ξέρω αν θα μπορέσω να τον βρίσω...

Μεγάλη αδυναμία ο Αλεσάντρο...

Tetracycline Το avatar του χρήστη 7 ΚΟΥΠΑ

Thanks
    781
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2.127 φορές σε 900 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Ντάξ,όχι μόνο το γράφει ο αθλόσκυλος αλλά λέει οτι το γράφει και με επιφύλαξη.
    Φανταστείτε για τι μούφα μιλάμε.....

Σελίδα 410 από 3119 ΠρώτηΠρώτη ... 101102103103603703803904004064074084094104114124134144204304404504605106107108109101410 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές