Σελίδα 36 από 3119 ΠρώτηΠρώτη ... 6162632333435363738394046566676861362363364365361036 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 701 έως 720 από 62377

Θέμα: ΠΑΟ

. Το avatar του χρήστη Red-Mania

Περιοχή
    Πολυ πιο κοντα απο οσο θα ηθελες
    Thanks
    0
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 17 φορές σε 15 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από petroskappa

Μια φράση που αν την δεις απλά, έχεις δίκιο μόνο που δεν είναι έτσι ακριβώς.

Σίγουρα Ρεάλ-Λυών είναι σπουδαίες ομάδες. Βάσει ομάδων η φυσιολογική θέση μας είναι η 3η, βάσει κλήρωσης είχαμε ελπίδες. Πρώτο ματς με την πεθαμένη Ρόζενμποργκ, τελευταίο ματς με την μάλλον αδιάφορη Ρεάλ.

Ο βάζελος είναι στο 2ο γκρουπ. Δηλαδή λογικά θα είχε πιο εύκολη κλήρωση από μας. Στο 3ο γκρουπ (το δικό μας) είχε: Κλαμπ Μπριζ, Αντερλεχτ, Σάλκε, Σπάρτα Πράγας, Λιλ, Ρέιντζερς, Βέρντερ Βρέμης. Του πέφτει η πιο δύσκολη. Από το 4ο γκρουπ του έπεσε μια από τις πιο δύσκολες. Με πρόγραμμα χάλια.

Τώρα τα αποτελέσματα μιλάνε. Ολυμπιακός - Ρόζενμποργκ 1-3. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες.
    Και ομως εχω δικιο ειτε απλα ειτε πολυπλοκα το δεις φιλε.

Μπορει οντως ο βαζελος παρολο που ηταν στο 2ο γκρουπ να ειχε ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ μια δυσκολη κληρωση αλλα στη πραγματικοτητα τα πραγματα του πανε ολα δεξια.
    Καταρχην η Μπαρτσα σε αντιθεση με τη Ρεαλ στον δικο μας ομιλο θα καθαρισει πολυ νωρις ΚΑΙ τη προκριση ΚΑΙ τη πρωτια.
    Επισης οι Βερντερ και ειδικα η Ουντινεζε ετσι οπως ειναι τωρα ειναι ομαδες τις οποιες ακομα και στα χαλια που ειναι ο Βαζελος μπορει να τις χτυπησει.

Και στεκομαι και στη τελευταια σου φραση τα αποτελεσματα δεν μιλανε παντα φιλε.
    Ο Βαζελος χθες με αποδοση ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ απο τη δικια μας κερδισε τη Βερντερ με μαιμου πεναλτυ.
    Μια Βερντερ που ειδικα στο Α ημιχρονο εχασε τη μια ευκαιρια μετα την αλλη.
    Αντιθετα με εμας που 3 επιθεσεις μας κανανε και φαγαμε 3 γκολ.
    Αρα λοιπον υπαρχει και ο παραγοντας τυχη που ειδικα σε τετοιες διοργανωσεις παιζει απιστευτο ρολο και που εμεις παραδοσιακα αγνοουμε την υπαρξη του.

Περιοχή
    Thanks
    0
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από karteo

θα δουμε σημερα Κυριακο. αλλα φοβαμαι οτι την πατησαμε ολοι μας με την ιστορια του υποβιβασμου. Πιστευω οτι η Ροζα στο γηπεδο της με συμμαχο και τον καιρο οταν παιξουμε εμεις θα ειναι πολυ δυσκολος αντιπαλος.

Το προβλημα μου ομως δεν ειναι η Ροζα, αλλα το οτι δεν με εμπνεει η δικη μου ομαδα στα μετοπισθεν οτι μπορει να κρατησει ...clean sheet...
    Θοδωρη ουτε εμενα με εμπνεει η αμυνα μας το εχω γραψει αλλωστε αλλα μεχρι τοτε πολλα πραγματα λογικα θα εχουν αλλαξει θα εχει ενσωματωθει και ο Καψης περισσοτερο στη λειτουργια της ομαδας.
    Και οσο για το καιρο απο οτι θυμαμαι ειχε ζητησει η ΟΥΕΦΑ να μην γινει σε ημερομηνια που θα υπαρχει κακοκαιρια κατι τετοιο τελοςπαντων.
    Αμα θυμαται κανεις αλλος κατι τετοιο ας το επιβεβαιωσει...

Το avatar του χρήστη karteo

Thanks
    0
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 0 φορές σε 0 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

παντως οταν εγινε η κληρωση του ομιλου ηταν μαλλον κοινη αποψη οτι ο ομιλος του βαζελου ηταν πιο ανοικτος αλλα μπορουσες να βγεις απο 2-4 ανετα γιατι θα μοιραστουν πολλοι ποντοι. Μπορει να περασει καποιος πχ στην επομενη φαση με 8 απο τον ομιλο του. Ειναι πολυ ανοικτος ακομη και τωρα. Ιδιως αν η Ουντινεζε βαλει παλι στο ροστερ της τον Ιακιντα. Η Βερντερ ειναι καλυτερη ομαδα απο τον βαζελο και η Ουντινεζε εγω πιστευω οτι θα ειναι δυσκολος αντιπαλος εδω μεσα λογω στυλ παιχνιδιου.

Ο δικος μας ομιλος φαινοταν μαλλον σιγουρος. Θεσεις 1-2 σχεδον καπαρωμενες και η 3η θεση μαλλον πανευκολη για μας ακομη και με ηττα η' ισοπαλια στην Νορβηγια αρκει να ειχαμε μια ανετη νικη εδω μεσα. Τωρα με την κακη μας αποδοση και την ηττα στο ματς εδω τα παντα εχουν γυρισει τουμπα. Η Ροζενμποργκ, μια ομαδα με πολυ χαμηλοτερο μπατζετ αν σημερα παρει την Λυων, η οποια παρεπιπτοντως εδω και 2 ματς στην Γαλλια δεν παιζει κατι ιδιαιτερο και κινδυνευσε (και καλο θα ηταν να το αποφυγει κανεις στο στοιχημα), τοτε θα μας εχει φερει σε δυσχερεστατη θεση.

Συμπερασματικα αν ο βαζελος περασει Ουεφα (που ακομη δεν ειναι σιγουρο διοτι ολα παιζονται) θα εχει κανει κατι σχετικα νορμαλ. Ουτε επιτυχια ουτε αποτυχια. Αν ομως εμεις μεινουμε εκτος Ουεφα θα εχουμε αποτυχει παταγωδως. Δυστυχως ετσι το βλεπω.

Το avatar του χρήστη Coach

Thanks
    6.723
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.218 φορές σε 3.590 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Wappy
    [quote:1ffd56a862="ΟΣΦΠ"]
    Good luck Werder Bremen.
    κι ύστερα λέει εμένα γκαντέμη... [/quote:1ffd56a862]

Τι να κάνω πουλάκι μου; ... 20 λεπτά αγώνα είδα και πρόλαβα μόνο το γκολ της Βέρντερ ... ας όψεται η ΔΕΗ που στην περιοχή μου έκανε καψόνια στα βαζέλια ... πώς να τον ματιάσω τον Γκαλίνοβιτς;

Μην ανησυχείς πάντως για σήμερα έχω σε ετοιμότητα ΟΛΑ τα γούρια και ο Θεός βοηθός.

Vade retro κατσαπλιάδες Το avatar του χρήστη sadi

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.785 φορές σε 19.670 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Ενα πραγμα μόνο.Μπράβο στον βάζελο.Οπως και να τα κατάφερε το ζήτημα είναι ότι τα κατάφερε.Οχι άλλες δικαιολογίες.Ο βαζελος παντα δείχνει καλύτερο πρόσωπο από εμάς στην Ευρώπη.Να κόψουμε τις δικαιολογίες περί τύχης, διαιτησίας και δεν ξέρω κι εγώ τι αλλα φούμαρα και να βαλουμε το κεφάλι κάτω να δουμε τι φταιει.
    Ετσι απλά.
    Στο φινάλε ας αποκτήσουμε κι εμεις διασυνδέσεις και ομάδα που να στέκεται στην Ευρώπη (μαζί μ' αυτο ερχεται και η τύχη που ευνοεί τους ισχυρους).Βαρέθηκα να "αναθεματίζω" τις επιτυχίες των τριφυλλοφόρων όντας μια ζωή χαμένος στο εξωτερικό.Βαρέθηκα.
    Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;

Το avatar του χρήστη Coach

Thanks
    6.723
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.218 φορές σε 3.590 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sadi
    Ενα πραγμα μόνο.Μπράβο στον βάζελο.
    Με το δεξί γράφεις;

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Προεπιλογή

Να μου κοπούν και τα δύο ξέρω.Και να μου κοπεί και η γλώσα.Αλλά και πάλι δεν μπορώ να στρουθοκαμηλίσω άλλο.Μπράβο τους. Οτι και να λέμε αυτοί κέρδισαν.Εμείς;
    Ααααχχχχ.... Ευρωπαϊκή υπέρβαση... Ονειρο θερινής νυκτός.

Το avatar του χρήστη dali

Περιοχή
    Μουσείο Πομπιντού
    Thanks
    0
    Ignore User

Προεπιλογή

Δήλωση Νο1 - 28/9/05 Αργά το βράδυ
    "To ξέραμε από πριν ότι ο σημερινός αγώνας ήταν πολύ δύσκολος, απέναντι σε μια πολύ μεγάλη ομάδα που έχει τόσα μεγάλα αστέρια στη σύνθεση της."

Δήλωση Νο2 - Πέρας αγωνιστικών C.L.
    "Δυστυχώς, η πρόκριση χάθηκε στο Καραισκάκη με τη Ρόζενμποργκ.Κοιτάμε μπροστά, έχουμε πλέον σαν στόχο το νταμπλ ώστε να μπορέσουμε και του χρόνου να παίξουμε στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και ποιός ξέρει, ελπίζουμε να πάμε καλύτερα..."

Παίζουν άραγε στο στοίχημα αποδόσεις για τέτοιες δηλώσεις?

ΥΓ
    Ελπίζω να με διαψεύσουν πανηγυρικά.

Περιοχή
    Thanks
    0
    Ignore User

Προεπιλογή

Ενα πραγμα μόνο.Μπράβο στον βάζελο.Οπως και να τα κατάφερε το ζήτημα είναι ότι τα κατάφερε.Οχι άλλες δικαιολογίες.Ο βαζελος παντα δείχνει καλύτερο πρόσωπο από εμάς στην Ευρώπη.Να κόψουμε τις δικαιολογίες περί τύχης, διαιτησίας και δεν ξέρω κι εγώ τι αλλα φούμαρα και να βαλουμε το κεφάλι κάτω να δουμε τι φταιει.
    Ετσι απλά.
    Στο φινάλε ας αποκτήσουμε κι εμεις διασυνδέσεις και ομάδα που να στέκεται στην Ευρώπη (μαζί μ' αυτο ερχεται και η τύχη που ευνοεί τους ισχυρους).Βαρέθηκα να "αναθεματίζω" τις επιτυχίες των τριφυλλοφόρων όντας μια ζωή χαμένος στο εξωτερικό.Βαρέθηκα.
    Πωπω ρε κλοουν με συγκινησες ρε κερατα!

Ειδικα αυτη η επαναληψη του βαρεθηκα ηταν κορυφαια!

Το avatar του χρήστη Xanthos

Thanks
    0
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2 φορές σε 2 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Mias kai milame gia klhrwsh na xekatharisw oti to pleonekthma pou eixame emeis htan h "dedomenh" 3h thesi logw ths eikonas pou parousiaze to Norvhgiko mpourd...o.

Apo kei kai pera tha ta paizame ola gia ola se 2 match me thn Lyon.

Dystyxws oute ayto eimastan ikanoi na kanoume.

Apo thn allh o kounelos eixe 2 antipalous safestata anwterous apo ton idio epomenws elaxistes elpides parapanw gia thn deyterh thesi alla poly ligoteres gia thn 3h.

Mexri shmera krataei (ws synithws) ta prosxhmata.

Na epanalavw oti einai pros timhn tou vazelofardou oti exei nia nea omada me polla pitsirikia th stigmh pou emeis vasizoume to eyrwpaiko orama se 35arhdes.

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Προεπιλογή

Να διορθώσω στον φίλο Xanthos ότι δεν ειναι η "εικόνα που παρουσίαζε" ,είναι η εικόνα που "παρουσιάζει το Νορβηγικό μπου...λο", πλην των ματς με τον ... (αστο να μην το πω και με λενε παλι αντιολυμπιακό)....

Το avatar του χρήστη Xanthos

Thanks
    0
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2 φορές σε 2 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Να διορθώσω στον φίλο Xanthos ότι δεν ειναι η "εικόνα που παρουσίαζε" ,είναι η εικόνα που "παρουσιάζει το Νορβηγικό μπου...λο", πλην των ματς με τον ... (αστο να μην το πω και με λενε παλι αντιολυμπιακό)....

The legend lives on Το avatar του χρήστη iek

Περιοχή
    United Kingdom
    Thanks
    7.784
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 11.657 φορές σε 6.482 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

1-0 πισω στο σκορ η Ευρωπαναθα!!!
    “Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw

. Το avatar του χρήστη Red-Army

Περιοχή
    Αθήνα
    Thanks
    0
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 10 φορές σε 2 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Κράτα μωρή πουτάνα Καλλιθέα................

Ε ρε να γίνει κανένα αστείο...............

ΜΙΑ ΖΩΗ ΓΑΥΡΟΣ........ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ 8-2-1981

. Το avatar του χρήστη mark

Περιοχή
    Piraeus Port
    Thanks
    0
    Ignore User

Προεπιλογή

Re seis o kyrios autogoal to evale???

Περιοχή
    United Kingdom
    Thanks
    7.784
    Ignore User

Προεπιλογή

Εγω παντως δεν θελω να χασει σημερα η Ευροπαναθα διοτι θα διωξουνε τον Μαλεζανι και μπορει μετα να συνελθουνε. Αντιθετα, όσο στον παγκο παραμενει ο Μαλεζανι το πρωταθλημα το εχουμε στο τσεπακι!!

Αιντε μωρη παναθα!!!!
    “Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw

Περιοχή
    Αθήνα
    Thanks
    0
    Ignore User

Προεπιλογή

2-0!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ 8-2-1981

Περιοχή
    United Kingdom
    Thanks
    7.784
    Ignore User

Προεπιλογή

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Περιοχή
    Αθήνα
    Thanks
    0
    Ignore User

Προεπιλογή

Όχι ρε πούστη μου.......... 2-1..........

Αααααααααααα εντάξει.................. ο Βόκολος τους κάλυπτε για να μην βγουν οφσάιντ.............

ΜΙΑ ΖΩΗ ΓΑΥΡΟΣ........ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ 8-2-1981

Περιοχή
    Thanks
    0
    Ignore User

Προεπιλογή

Αντε βρε ασχετοι η Ευρωπαναγια μου βοηθα ετοιμαζει ομαδα για την επομενη 10ετια!

Ενω εμεις?

Υ.Γ
    Μην χαιρεστε παντως...με τον ΟΦΗ 2 παιζουνε!

Σελίδα 36 από 3119 ΠρώτηΠρώτη ... 6162632333435363738394046566676861362363364365361036 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές