Μόνο αυτό για τις τελευταίες εξελίξεις στον λαγό: Γαμιέται ο παο σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλλευ, χάντμπολ,πόλο, πινγκ πονγκ, κολύμβηση, στίβο και φυσικά στο σκάκι, που τους γλεντά αδυσώπητα ο Κόκκινος.
Ειδικά αυτός δίπλα στο Τζαβέλα, αριστερά, από ποιά 70's ξεπήδησε;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Μόνο αυτό για τις τελευταίες εξελίξεις στον λαγό: Γαμιέται ο παο σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλλευ, χάντμπολ,πόλο, πινγκ πονγκ, κολύμβηση, στίβο και φυσικά στο σκάκι, που τους γλεντά αδυσώπητα ο Κόκκινος.
drizzt (23-06-24), pirateeeeeee (22-06-24)
Καλό είναι τώρα να λες ότι πηδάς βάζελους στο σκάκι;
Πάντα.
ακούγεται επεισόδιο διπλωματικό με πρωταγωνιστή τον αταμαν
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
δήλωσε ότι τον ευχαρίστησε ο πρωθυπουργός για το ευρωπαϊκό και του είπε ότι έφερε πιο κοντά τον Τούρκοελληνικό λαο
και ο Αταμάν ασχολείται έντονα με τα πολιτικα, δεν είναι κάποιος με χαμηλό προφιλ
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Γιατί έφερε πιο κοντά τους δύο λαούς. Τα αυτονόητα δεν γίνονται πλέον κατανοητά.
Γιατί, οι λαοί πότε ήταν χώρια; Αυτοί οι καραγκιόζηδες που έχουμε για σουλτάνους συντηρούν αυτό το θέατρο...
Όπου και να πας να ζήσεις έξω, οι Τούρκοι, είναι τα καλύτερα παιδιά.
differance (25-06-24)
Σε Ελλαδα Τουρκια Μακεδονια
ο εχθρος ειναι στις τραπεζες και στα υπουργεια.
hang your demons
Εγώ σε άσχετες με πολιτικά φάσεις έχω καταλήξει να παίζω ξύλο, για πολιτικές φάσεις, με Τούρκους στη Γερμανία και με Βουλγαροσκοπιανούς στην Αυστραλία. Μάλλον εγώ δεν θα είμαι καλό παιδί.
Ζήσε και δούλεψε στη Γερμανία με Έλληνες και έλα μετά από 4 χρόνια (και πολύ είπα), να μου πεις με ποιούς θα είσαι μετά...
Παραπάνω έκανα γι' αυτό και έχω αυτή την άποψη. Τέλος πάντων , είδα την γενίκευση και γι' αυτό η παρέμβαση.
Καλά έκανες - δεν θα σου πει κανένας τί να πεις και αν μπορείς να το πεις...
Και εγώ για τους Τούρκους έχω την χειρότερη άποψη όπως και για τους βαζελους (ον τοπικ)
Ναι αλλά οι βάζελοι είναι Έλληνες. Οπότε?![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Εδώ δεν μπορούμε να μαζέψουμε την δική μας αποστολή στη Eurovision να μην κάνει δηλώσεις που δημιουργούν διπλωματικό προηγούμενο και κοιτάμε να βρούμε γωνία στο δεκάρικο στις δηλώσεις του Αταμάν.
Και κάτι ακόμα, λίγο πιο βασικό: Θα το εκτιμούσα αν δεν ψάχνατε ψύλλους στα άχυρα για τις σχέσεις μας με τους γείτονες ακούγοντας τί είπε ο κάθε προπονητής και ο κάθε σέντερ μπακ και τί θα έπρεπε να πει και σε ποιά πλατεία θα έπρεπε να τον κρεμάσουμε.
Μία μπάλα θέλουμε να δούμε και ένα χαβαλέ θέλουμε να κάνουμε. Στο κάτω - κάτω, για τον αποκλειστικό σας προμηθευτή σε πυρομαχικά και στρατιωτικό ιματισμό μιλάτε...
Bookmarks