Θελουν και το κλειστο του μπασκετ και τους υπολοιπους χωρους και τις εμπορικες χρησεις για παρτη τους
Οι θεματοφυλακες της ηθικης, της νομιμοτητας και της δικαιοσυνης αδιαφορουν ξαφνικα για τα ολυμπιακα αθληματα που θα μεινουν αστεγα, ωστε να κανουν το κεφι τους ο Τρακης και ο εξαπουστος με το Οακα. Μωρε μπραβο! Θεωρειται προκληση και σκανδαλο η ενσταση της ολυμπιακης επιτροπης για τα προφανη.
Θελουν και το κλειστο του μπασκετ και τους υπολοιπους χωρους και τις εμπορικες χρησεις για παρτη τους
Δεν είναι δημοφιλής η άποψη, αλλά επειδή και εμείς τα βρίσκουμε κατά καιρούς μπροστά μας, να πάρουν όλοι οι αντιπαραγωγικοί και παρασιτικοί οργανισμοί μπούλο από όπου περιμένουν κάποιον άλλον να συντηρήσει την υποδομή τους.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Τι παει να πει αντιπαραγωγικοι οργανισμοι; Δε θα πρεπει π.χ να υπαρχει εθνικη ομαδα ξιφασκιας; Που θα προπονουνται αυτοι;
Δεν ειπε κανεις να πληρωσει η ΚΑΕ Παναθηναικος αυτα τα εξοδα. Ουτε να συνεχισουν να πληρωνουν ενοικιο. Δε βλεπω τον λογο να τους δωθει κατι παραπανω απο το κλειστο του μπασκετ και ενα μερος των εμπορικων χρησεων. Το θεμα ειναι να συντηρειται ο χωρος, αλλα ταυτοχρονα να υπαρχει και καποιο οφελος για την υπολοιπη κοινωνια
Έχουν όλοι κέντρα, αλλά πρέπει να έχουν και το ΟΑΚΑ. Όχι, να μείνουν στα κλειστά τους.
Αρκετά έφαγαν και ακόμα περισσότερο, όποιος θέλει να διατηρήσει το άθλημά του, να βρει τους χορηγούς και τον κόσμο του και να μην πηδάει το πρόγραμμα κάθε επαγγελματικού συλλόγου ο οποίος τους συντηρεί και το γήπεδο.
ούτε το ένα είναι η λύση ούτε το άλλο
λύση είναι μια δομή που να εξυπηρετεί και αυτόν που θέλει να επενδύσει στο επαγγελματικό αθλητισμό και αυτόν που θέλει να κάνει σπορά στην φάρμα με μεγάλο κοινωνικό όφελος και στις δύο περιπτώσεις. Η κατάσταση που επικρατεί όμως στον "αθλητισμό των συλλόγων" είναι ή στο ένα άκρο (τρώμε κρατικό χρήμα) ή στο άλλο (λογικές κοτσάμπαση) προκειμένου τεράστια κεφάλαια να πηγαίνουν στους ημετέρους (και βοηθώντας τους δικαστικούς να κάνουν τα στραβά μάτια)
στο εξωτερικό υπάρχουν αυτά τα πράγματα. Τις αντιγράφεις, αφού δεν είσαι ικανός να τις κάνεις μόνος σου και τελειώνει η υπόθεση
ΥΓ. Σιγουρα από τύπους τύπου τράκη (που εποφθαλμιούν και την πολιτική κάποια στιγμή) μην περιμένετε καλά ούτε για την κοινωνία, ούτε για τον βάζελο και το αποδυκνύει η ιστορία
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
chainsaw (03-05-23)
O Μαλακατες βγήκε χθες με αφορμή την κατάκτηση του πρωταθληματος βολλευ γυναικών (το μοναδικό πρωτάθλημα που κατέκτησαν φέτος στα ερασιτεχνικα) και είπε ότι ο ΠΑΟ έχει κατακτήσει 105 τίτλους την τελευταία 3ετια χαχαχ. Σόι πάει το βασιλειο. Και επίσημα ψεύτες. Δεν τα λένε μονο οι γραφικοί αυτά
Faithful (07-05-23), pirateeeeeee (07-05-23)
αυτοι μετρανε και τις κουπες του καφε λογικα
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
drizzt (07-05-23)
Μετά τις πεντακόσιες εκατόν τριάντα πέντε χιλιάδες, αυτό:
![]()
Nikolaos_Kokkinos (08-05-23), sabar77 (08-05-23)
Λογια και Σιωπες * ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ
![]()
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Faithful (08-05-23)
Εν τω μεταξύ σήμερα πρωί ο κοντός έλεγε ότι είναι όλοι καλά και εκτός απροόπτου θα παίξουν, δεν έχουν πέτσα πάνω τους λέμε οι τύποι, μακάρι να είχαμε ομάδα να τους ρίχναμε 7.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
chainsaw (08-05-23)
Τους σιχαίνομαι και τους 2 αλλά να σου πω την αμαρτία μου πιο πολύ σιχαίνομαι τη βρωμιάρα την Κούλα φέτος. Αυτοί τα κάνουν πουτάνα, πάλι εμάς κατηγορούν, έχουν τόσες μέρες και λένε ότι θα ανοίξουμε τα πόδια. Και δυστυχώς εμείς καθορίζουμε ποιος απ' τους 2 θα το πάρει και θα το δώσουμε στον τίγρη με 1Χ. Και μετά θα σφυρίζουν αδιάφορα έχοντας κάνει τη δουλίτσα τους, όπως την έκαναν και με την προπαγάνδα για τον Άρη που μας έκοψε 8 βαθμούς.
pirateeeeeee (08-05-23)
Ρε φιλε το ιδιο και εγω, προτιμω τον κλασσικο αιωνιο να το παρει παρα το απαυγασμα των βοθρων του τιγρη, αλλα .... Νοιωθω κομπλα στο να κατσουμε να χασουμε κιολας απο το λαγο μεσα στο καραισκακη, ενω ηδη εχουμε φαει ενα διμπαλο. δεν μπορει να βρεθει μια λυση και να μη χασουμε απο βαζελο αλλα και να μη το παρει η κουλα?
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Nikolaos_Kokkinos (08-05-23), pirateeeeeee (08-05-23)
Το έχασαν όπως τους άξιζε...
chainsaw (08-05-23), drizzt (14-05-23), Gtakis (09-05-23), Nikolaos_Kokkinos (13-05-23)
chainsaw (09-05-23)
voskos_7 (09-05-23)
Οι παίκτες καλά κάνουν - οι διαιτητές να ξεστραβώνονται και ειδικά τώρα, που έχουν και βοηθό βίντεο, δεν έχουν καμία δικαιολογία.
drizzt (09-05-23)
Bookmarks