chainsaw (05-01-20)
Ο εξάστερος έχασε από την κούλα μπας και αποκτήσει ενδιαφέρον το πιο ανούσιο πρωτάθλημα όλων των εποχών.
Θα χαιρόμουν υπό άλλες συνθήκες αλλά δυστυχώς έχω δει μερικά δικά μας παιχνίδια φέτος και δεν μου κάνει καρδιά.
Sent from my MI 3W using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
chainsaw (05-01-20)
Ποσο γελοιοι και προπαγανδιστες ολα τα γιουσουφακια του Τρακη. Τωρα που νικησε η Αεκ ενα ματς κανονικης διαρκειας με απολυτως καμια σημασια, μιλανε για ευγενη αμιλλα και αθλημα οπου ο καλυτερος κερδιζει. Για να καταδειξουν το αδικο της αποχωρησης του Ολυμπιακου. Αναρωτιεμαι αν θα αφησουν ποτε την Αεκ να κερδισει τετοιο ματς σε τελικους πρωταθληματος. Ικανους τους εχω βεβαια να κατσουν να χασουν επιτηδες. Τετοια πρεμουρα εχουν εναντιον μας. Το αλλο ανεκδοτο ειναι οτι η ομαδα παει τοσο ασχημα στην ευρωλιγκα, γαιτι δνε συμμετεχει στο πρωταθλημα. Ειδαμε τι εκανε και η ομαδα του Μπαλτ που συμμετειχε περυσι μεχρι τα playoff. Ειδαμε τι εκανε και το 2016. Εδω οι ιδιοι οι παικτες και οι προπονητες δεν μπορουν να απαντησουν για το αν ειναι καλο ή κακο. Ο καθε ανυπαρκτος και ασχετος, που εχει ακουμπησει μπαλα μπασκετ 10 φορες στη ζωη του ομως, μπορει.
Επειδή είδα το ματς για ενα μεγάλο μέρος, η διαιτησία ηταν 80-20 βαζελος. Τον Λανγκφορντ φρόντισαν να τον βγάλουν εκτός παιχνιδιού νωρίς με 3φ αλλα στο τέλος επέστρεψε κ τους γαμησε.
Βολές βολές στην Τετάρτη περίοδο, τάπα πεντακάθαρη στον Ράις που την έδωσαν φάουλ κι αλά γνωστά.
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
chainsaw (06-01-20), drizzt (06-01-20), pirateeeeeee (06-01-20)
Η Αεκ ειναι φρεσκια στα δρωμενα. Ετσι επαιζε και ο Ολυμπιακος τα πρωτα 2-3 χρονια. Προσπαθουσε με αγνοια κινδυνου και χωρις αγχος. Μολις φανε 2-3 σφαγες, θα τους λενε και αυτους κομπλεξικους και κλαψιαρηδες. Ελπιζω βεβαια μεχρι τοτε να εχει ξεβρωμισει λιγο η Εοκ και κυριως να επιστρεψουμε στο πρωταθλημα. Αν σεβονται οι Αφοι τον εαυτο τους, θα φερουν καλους παικτες το καλοκαιρι και θα κανουν μια σοβαρη προσπαθεια. Εστω και με κοντρα διαιτησια. Δεν ειναι δα και κανενα φοβητρο ο ζελας. Καποτε ηταν
drizzt (06-01-20)
Πού είστε βαζέλια? Μπανανούλα και στο ποπουδάκι.
![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Faithful (06-01-20)
Πουτσα ρε μαλακες.
127 ποντους πισω ειστε και μιλατε παλι για την διαιτησια.
Εσεις. Εσεις που εδω και τρια χρονια σε ολα τα ντερμπι δεν εχετε παρει ουτε ενα ποντο στα ισια.
- Με κεκλεισμενων των θυρων.
- Με πεναλτι εξω απο την περιοχη.
- Με χερια που δεν δινονται πεναλτι
- Με χουλιγκανς να απειλουν τους παιχτες μας.
- Με κροτιδες.
- Με οπλα και φωτοβολιδες.
- Με δυο πεναλτι στο προηγουμενο ντερμπι.
Ποσο γραφει το κοντερ ρε;
83-50;
Γιατι εχουμε χασει το μετρημα.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
αυτοι ειναι ηλια μου.πουτανες μια ζωη.χρειαζεται βιβλιο για να γραψουμε τι εχει κανει στο ποδοσφαιρο το κωλοσωματειο τους
και ποσο εχει βιασει την κανονικοτητα
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Airness (06-01-20), BrazHlias (07-01-20), drizzt (06-01-20), giovanni#10 (06-01-20)
Εγώ πάντως έκοψα τα πολλά πολλά όποιος βαζελος μου λέει τις λέξεις πέναλτι και Μακέντα απλά γελάω δυνατά και συνεχίζουμε στο επόμενο θέμα συζήτησης.
Sent from my MI 3W using Tapatalk
Για εμενα το δευτερο μπορουσε να δοθει πεναλτι. Οχι πως ειναι κανενα εγκλημα που δεν το εδωσε, αλλα λεμε αντικειμενικα θα μπορουσε να το δωσει.
Απο την αλλη, στα δυο προηγουμενα ντερμπι στο Καραισκακης, στο ενα δεν μας εδωσαν πεναλτι για χερι και στο αλλο πηραν πεναλτι εξω απο την περιοχη. Ασε την κοκκινη στον χατζητζιοβανι, που και αυτη μπορουσε να την δωσει.
Ενταξει καπου αντε γαμηθειτε ρε βαζελες. Δηλαδη σε φτανουν να γινεσαι καφρος και να λες "τετοιο γαμησι θελατε"...
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
κανενα πεναλτυ και τους αφηνουμε να σκουζουν.
αισιως ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΤΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ και ακομα τους φταιει ο αναδρομος ερμης.
πιο μαλακες οπαδοι δεν υπαρχουν
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
chainsaw (07-01-20), drizzt (07-01-20), giovanni#10 (07-01-20)
Δεν ηταν εκτός περιοχης οπως προπερσι, γι'αυτο δεν τους το εδωσε....
Ρε πουτσικι μελωμενο λεμε!!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη giovanni#10 : 07-01-20 στις 19:35
sk12072 (07-01-20)
763.938,00 ευρω στο paoalive, αντε ακομα 19.236.062,00 ευρω εμειναν και τον πετυχατε τον στοχο.
Κατα τα αλλα, ο Ολυμπιακος καθε χρονο εχει σταθερα αρκετα πανω απο 1,5 εκατομμυριο μονο απο συνδρομες μελων και φιλαθλων. Χωρις χρηματα απο δωρεες επιχειρηματιων.
υ.γ. Τα 12,00 ευρω ειναι απο την καε Ολυμπιακος.
Περιμενω μια ανακοινωση σας, εστω και για το τυπικο.
Ποια ειναι η αποψη σας; Διοτι οταν παιρνει κανενα αναποδο πλαγιο ο Ολυμπιακος εισαστε λαλιστατοι.
Εστω ενα ινστα στορυ απο τον γιαννακοπουλο ρε παιδι μου.
Δε μιλάτε σεις ρε σκατά ε; Δεν μιλάτε... τί να πείτε...
There is a Dude in town
τι περιμενες να μιλησουν; αυτοι και αν θα επρεπε να εχουν υποβιβαστει χρονια τωρα.παιζουν χωρις πιστοποιητικο.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
drizzt (29-01-20)
Έτοιμος για φάιναλ φορ ο βάζελος. Μήπως να το ξανασκεφτούν πριν κλείσουν εισητήρια για την Κολωνία.
Faithful (01-02-20)
Ομαδάρα
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
τι εγινε ρε παιδια;
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Τον ξαναηπιαν στην Ευρωλιγκα.
Bookmarks