«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
flessanto (15-09-19), Nikolaos_Kokkinos (15-09-19)
4-0 απο τον αρουλη στο 67.....αυτοι ειναι παιδια....ομαδα για υποβιβασμο
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
flessanto (15-09-19)
.....
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Eγω και με μια απλη νικη στο ντερμπι θα ειμαι ευχαριστημενος. Ετσι ειναι η μπαλα. Θα συσπειρωθουν και θα παλεψουν ωστε να μην διασυρθουν τουλαχιστον. Αντεθετα, εχουμε ριξει 4αρες σε πολυ καλυτερες ομαδες του Παναθηναικου στο παρελθον.
BrazHlias (15-09-19)
Faithful (15-09-19)
ΙΝΤΕΓΙΕΕΕΕΕΕ ΙΝΤΕΓΙΕΕΕΕΕΕΕ
Το νου σας ρεμάλια... κοιτάξτε μόνο μην δεν τους ξεφτιλίσετε σε 7 βράδια... το νου σας... 4 είναι η βάση...
There is a Dude in town
giannis75 (15-09-19)
Faithful (15-09-19)
Τι έγινε ρε? Αυτος σκόραρε κ τι έπαθε?
Τι τους ταΐζουν?????
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Συγκινήθηκε![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Πανηγυρίζουν την μείωση του σκορ σε 4-1,χρυσές σελίδες γράφονται στην ιστορία του πιο πουστικου σωματείου...
Και που είστε ακόμη βαζελακια.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Δώσε κόκκινη στον μακενταααα
Σιγά μη δώσει
Χαχαχαχαχαχα ακυρώθηκε ρε
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Αχαχαχχαχαχαχχαχα άκυρο το γκολ χαχαχχαχαχαχχαχαχχαχα
Αντε να φανε 3-4 4αρες ακομα μπας και ξυπνησουν και λιντσαρουν τον Αλαφουζο. Δε γινονται αυτα. Κοντα 7-8 χρονια στην αφανεια και δεν κανουν τιποτα.
flessanto (15-09-19)
Βάλτε το 5ο ρε βλάκες
Bookmarks