BrazHlias (10-07-19)
Είναι να μη σου τύχει, τύπε...
There is a Dude in town
BrazHlias (10-07-19)
αντιπροσωπευτικο δειγμα του ζελα αυτη η φανελα
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Ανακοίνωση τρακη.
"Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, έπειτα από την οριστική επικύρωση του υποβιβασμού της ΚΑΕ Ολυμπιακός στην Α2 Εθνική Κατηγορία και με αυξημένο το αίσθημα ευθύνης απέναντι σε όσους αγαπούν το ελληνικό μπάσκετ ανακοινώνει ότι:
Όποιος φίλαθλος του Ολυμπιακού επιθυμεί να παρακολουθήσει τις αναμετρήσεις της Basket League -όπως φυσικά και των άλλων διοργανώσεων που θα μετέχει ο Παναθηναϊκός- προσκομίζοντας την κάρτα διαρκείας της ΚΑΕ Ολυμπιακός της περσινής αγωνιστικής περιόδου, θα έχει 50% έκπτωση στην αγορά εισιτηρίου διαρκείας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ.
Στο ΟΑΚΑ, στην έδρα του Παναθηναϊκού, θα είναι πάντα ευπρόσδεκτοι όσοι αγαπούν πραγματικά το εθνικό μας σπορ και παράλληλα επιθυμούν να παρακολουθούν από κοντά αγώνες μεταξύ των ομάδων που ανήκουν στα "σαλόνια" του ελληνικού μπάσκετ".
Είναι σοβαρή η κατάσταση.
Sent from my MI 3W using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
ψυχη δεν θα παταει φετος περα απ'τους αγωνες της ευρωλιγκας....!!!
chainsaw (15-07-19)
flessanto (26-07-19)
Μοίραζα πακέτα, όλη μέρα ήμουν on call
Πόδια μου πρησμένα σαν να παίρνανε Winstrol
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Twitter Olympiacos B.C.
"Ανταποκρινόμενοι στην έκκληση για βοήθεια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου προκειμένου να μείνει ζωντανός ο μεγάλος μας αντίπαλος, συμβάλαμε κι εμείς στον αγώνα του «Keep Pao Alive»"
Πολύ σοβαρά τα πράγματα.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
BrazHlias (15-07-19), pirateeeeeee (15-07-19)
Παιρνουν κι αλλον nbaερ. Τον τζονσον, ο οποιος γραφουν ειναι η καλυτερη φετινη μεταγραφη απο nba στην ευρωπη φετος. Η προηγουμενη ηταν ο φριντετ.
Οπως καταλαβαινετε, συμφωνα με τα λεγομενα τους, εχουν τον καλυτερο παιχτη της euroleague (Καλαθης) και τις δυο καλυτερες μεταγραφες απο nba φετος (Φριντετ-Τζονσον).
Υπερομαδα φτιαχνουν οι ατιμοι.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
flessanto (26-07-19)
Καλύτεροι δεν γίνεται... υπερομάδα...
Θα πέσει πολύ γέλωτας φέτος με το τσίρκουλο...
There is a Dude in town
Αρχηγος του θιασου ο Αρτζι! Ο καταλληλοτερος να προπονησει 3 πενταδατους αμερικανους που δεν εχουν παιξει ποτε στη ζωη τους αμυνα. Ειμαι σιγουρος οτι ολες οι μεταγραφες εγιναν κατοπιν εισηγησεως του
Αν περυσι ειχαν στοχο το Φ4, φετος μαλλον ο στοχος ειναι να παρουν την ευρωλιγκα με ρεκορ νικων και διαφορας ποντων.
Κάτσε ρε Ο τελευταίος είναι καλός αμυντικός. Απλά έγινε waive τον Απρίλιο, δε ξέρω σε τι κατάσταση είναι.
Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Το εχω γραψει εδω και καιρο, πως καποια στιγμη μεσα στη σεζον, θα πουν πως ο Ολυμπιακος εχει πλεονεκτημα που δεν παιζει στο πρωταθλημα γιατι μπορει να εχει οσους ξενους θελει και δεν θα εχει και κουραση.
Ειναι τοσο μα τοσο προβλεψιμοι ο τρακης και η παρεα των αρδ που του γλειφουν τα αυτια.
Εν τω μεταξυ, δεν ισχυει τετοιο επιχειρημα επ'ουδενι. Αν θελουν μπορουν και αυτοι να εχουν οσους ξενους θελουν και να παιζουν στην ευρωλιγκα, οπως κανουμε εμεις, οπως εκαναν και αυτοι τοσα χρονια.
Επισης δεν τιθεται θεμα κοπωσης οταν οι διαφορες στα μπατζετ ειναι τοσο μεγαλες. Ισα ισα η Α1 ειναι μια καλη προπονηση.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
flessanto (26-07-19)
chainsaw (22-07-19)
Τι εγινε ρε παιδια, βγηκαμε απο τα μνημονια, ηρθε η αναπτυξη;Κοντά στη Nova ο Παναθηναϊκός και με μεγαλύτερα έσοδα
Πολύ κοντά σε συμφωνία με το συνδρομητικό κανάλι βρίσκεται ο Παναθηναϊκός που θα έχει αυξημένα έσοδα συγκριτικά με αυτά που είχε από την ΕΡΤ.
TO10.GR - 26/07/2019 09:00
Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να αλλάξει τηλεοπτική στέγη και να επιστρέψει στη Nova μετά από έναν χρόνο με μια συμφωνία που θα του αποφέρει μεγάλα οικονομικά οφέλη.
Σύμφωνα με την «Πράσινη» οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται μέσα στην εβδομάδα και οι όροι της συμφωνίας θα είναι ευνοϊκότεροι για το «τριφύλλι» σε σχέση με το συμβόλαιο που είχε στην ΕΡΤ.
Πιο συγκεκριμένα, από τα 4.200.000 που πήρε την περασμένη σεζόν από την ΕΡΤ, θα ανέβει στα 5.500.000 τον χρόνο, με τη συμφωνία να είναι διετούς διάρκειας, κάτι που σημαίνει ότι το «τριφύλλι» θα εισπράξει με το συμβόλαιο αυτό ένα ποσό στα 11 εκ. ευρώ παίρνοντας σημαντική οικονομική ανάσα.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
chainsaw (26-07-19)
flessanto (26-07-19)
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Bookmarks